Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex super
Andi już coraz bliżej tyle że ja nie czuje ovu to nie wiem kiedy jedynie tempa coś mówi a chwilowo nie mierze22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny
U mnie nadal okresu narazie brak, dziś niby 15dpo więc albo źle sobie owu wyznaczyłam albo mnie organizm robi w koniajajniki mnie kłują jakby na owu się szykowały a nie na okres
ach by mogła już franca przyjść i byłby spokój
Już dziś dupka nie brałam, wczoraj nawet piwko wypiłam robiąc pierwszy raz krem z dynidziś muszę zrobić drugą porcję bo mężowi smakuje o dziwo haha jutro do pracy a wieczorem spotkanie z przyjaciółmi - albo domowka albo w miasto
I tak weekend zleci szybko
-
Alex piekna beta ! A może to bliźniaki ze tak rośnie ?;pp
Dziewczyny każda kobieta jest inna i każda ciąże inaczej ta sama kobieta przejdzie , mnie w pierwszej przed testem bolały już piersi ze masakra , a w drugiej. ? Nic .... dopiero coś w 7 tc zaczęły bolec
Miss żebyś się nie zdziwiła czasem ;p i ta franca nie przyszla ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex ja robiłam z tego przepisu
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/zupa-z-dyni
Tylko dodałam trochę mniej mleka bo się bałam że będzie bardzo płynna a jak wystygla to wyszła troszkę za gęsta
Ale całkiem smaczna, mężowi smakuje bardzo, wczoraj mi pół garnka wyzarł
Mała Mi fajnie by było żeby nie przyszła ale jest wredna i przyjdzie -
Miss dwie tu takie miały co czekały i się nie doczekały ;p baa nawet alex zaszła w terminie miesiączki haha ;p wiec uwierz wszystko jest możliwe
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mała Mi tak ja wiem że dopóki nie ma okresu to jest nadzieja ale u mnie ta tempka nie pozostawia złudzeń tak leci w dół
więc już się pogodzilam że czeka mnie kolejny cykl
może w 10 się uda? kto wie
A męża wyniki dopiero we wtorek będą -
MissKathy92 robiłam raz w życiu krem z dynii ale bez rewelacji, przyprawy mają duże znaczenie a ja nie bardzo wiedziałam jak przyprawić i mi mdła wyszła ale widzę, że Tobie wyszła lepsza
Wróciłaś do mierzenia tempki?
Kaassiia rozumiem
Lelek Twoja beta też będzie pewnie pięknaCzekamy na wieści
Starania o drugie dziecko -
Andii ja dałam dużo pieprzu no i na kostce bulionowej robiłam choć nie powinnam
A co do tempki to tak, po skoku nie mierzylam regularnie ale chyba 11dpo znowu zaczęłam mierzyć bo chciałam sprawdzić czy spadano i spada
ale wiesz co? Jak nie byłam nastawiona na ten cykl że się uda to jakoś łatwiej mi było pogodzić się ze spadajacą tempką i tak mnie nie stresowalo mierzenie niż w poprzednich cyklach
pewnie jak dostanę okres to znowu się trochę podlamie bo niby wiem że nic z tego cyklu nie będzie ale dopóki nie ma @ to jakaś tam nadzieja jeszcze się tli
-
Miss kochana ja zaszłam w ciążę w dniu spodziewane okresu także wszystko jest możliwe;) ja za Ciebie mocno kciuki trzymam
I za Andi i resztę staraczek
z moim dzisiejszym szczęściem nie wytrzymałam i powiedziałam siostrze;p bo mnie roznosi z radości;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex właśnie Twój przypadek daje mi jwscze cień nadzieji dodatkowy
z tym że u mnie ta tempka się nie zgadza ni w ząb
I jeszcze mam taki problem- dziś teoretycznie mam 15dpo, okresu brak, wczoraj miałam biały śluz gdzie zawsze przed okresem nie mam go w ogólewczoraj wieczorem już nie bralam dupka bo piwko wypiłam więc nie chciałam mieszać, okres powinien się pojawić jutro a jeśli dalej go nie będzie to co? Pewnie nad wyraz się martwię i już dziś mnie zaleje ale boję się że nie... A jutro mam spotkanie i chce troszkę wypić alko i to nie koniecznie piwa
i teraz nie wiem co robić w razie jak okres się do jutra nie pojawi... wiem że ta zołza może specjalnie przyjść dopiero w niedzielę żebym nie mogła wypić
-
Jejku ile nadrabiania... Już jestem!
Alex cudowna beta!
Magda-takie dołki pod koniec ciąży są normalne. Wiadomo że chciałoby się juz zobaczyć kruszynke a tu trzeba czekać. Ale to wszystko dla dobra maluszka
Miss-dopiero co żeśmy mówiły o Alex bo nie wierzyła że jej termin @ to owu (Alex nie czuj się obgadywana). Jak widać wszystko jest możliwe
Przesłałabys mi wykresik?
Ja kiedyś krem z dynii robiłam. I fakt bez przypraw strasznie mdla. Trzeba dowalic pieprzu ile wleziealex0806 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka to mój wykres:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94e53de8f449.png
Owulacja teoretycznie była w 11dc bo wszystko na to wskazywało dlatego tak zaznaczyłam -
Dzięki Miss. Wiesz co ja się nie znam jakos super na wykresach ale wg mnie owu mogła być także 12-15dc. Ciężko powiedzieć w sumie...
Co do ostatnich temperatur... Hmm spadek nie jest duży a ostatnie dni chłodniejsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:29
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka wiem właśnie że mogło być później
bo niby wszystko wskazywało że to właśnie 11dc była owu ale przecież mogło coś się przesunąć i nie koniecznie mój organizm mógł mi to zasygnalizować
I prawdopodobnie tak właśnie było bo raczej nie mam fazy lutealnej dłuższej niż 14dni