Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81f415cf0410.jpg
Moja mała Jagódka
W sumie cały czas byłam za Antosia ale wszyscy mówili że to dla niej za mocne imię, a ona taka delikatna. Moja mama pierwszy raz jak przyszła to mówiła do niej Milenka, bo taka milusia. Ale postanowiliśmy dać jej Jagoda a na drugie ma Milena
Co do pogryzionych sutków, oj to mam bardzo, że pierwsze zassanie boli aż chce się krzyczeć. I już nieraz myślałam że skapituluje i dam butelkę, ale dla dobra małej jakoś daje radę
Kurczę dziewczyny, wy tutaj takie pyszności gotujecie, a mnie robią 'diete matki karmiącej' i połowę rzeczy zabraniają. Narazie to teściowa nam przynosi obiady i mówi co dla mnie a co dla mojego... Chyba czas najwyższy zacząć gotować samemu, bo i tak jej obiady doprawiam:) oczywiście wiem że takich ciężkostrawnych nie mogę jeść, a bigos w zamrażarce kusimuszę poczekać trochę zanim go zjem
Idę budzić to moje dziecko na jedzenie, bo spinki śpipanipuchatkowa, MissKathy92, puszek369, Magdaa21, Andii, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Patulka
Aż mi się oczy zaszkliły, jak zobaczyłam Twoje cudo
A co do diety matki karmiącej to czytałam dużo o tym i rozmawiałam z położną - dieta taka nie istniejeMleko powstaje z krwi, a nie z żołądka. Fakt, jakieś alergeny mogą przenikać np. jak dziecko ma skazę białkową. Ale ogólnie można jeść wszystko
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka super mała, na sutki lanolina w dużych ilościach i częste wietrzenie, przed karmieniem scierasz nadmiar pieluszka, gdybyś wstydzila się chodzić z gołymi piersiami polecam medela muszle ochronne, dzięki temu pierś nie drażni się od stanika i się wierzy, koło 2tyg to przyzwyczajanie trwa, ale dasz radę
serio zastosuj to szybko się wygoi:) co do diety jak dziewczyny pisaly nie ma diety mamy karmiącej
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny tak, ona jest słodka:) robi takie słodkie minki że człowiekowi się serce rozpływa
ja to napatrzeć się nie mogę
Co do tej diety, to wiem że nie ma już czegoś takiego, i nawet pani psycholog w szpitalu o tym mówiła i oczywiście mój K był przy tym.. jednak wytłumacz to teraz naszym mamom... To one sobie ubzduralam ta 'diete' i wszystko teraz gotowane jest pode mnie... A ja naprawdę chce jeść wszystko, poza tymi właśnie z silnymi alergenami...
Co do czcionki to ja też jestem na telefonie Alex, więc nie widzę różnicy:)
Często staram się wietrzyć te sutki, ale wiadomo jak ktoś jest to ciężko siedzieć z gołymi cyckami, a smaruje je lanolina z Ziaji -
Ale jestem durna - ustawiło mi się powiększenie na przeglądarce do 110 % i dlatego takie niewyraźne było
Zmniejszyłam i jest ok.
Ja dopiero jem śniadanie, wcześniej coś nie mogłam się zebrać. Ale w końcu po kawie ruszyły mi jelita, na 2 dni mam spokój znowuterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam się i ja
Patulka śliczna cudowna kruszynka ❤️!
Wiecie co ja się śmieje do mojego syna niech da ojcu odpocząć bo nam padnie i nie zemdleje a zaśpi na porodówce
Biedny ma tyle roboty w pracy ze codziennie wstaje po 4 .. wczoraj dzisiaj praca ... nie ma dnia wolnego ..
I następny tydzień się tez szykuje weekend praca ... a szkoda mu brac wolnego bo zaraz się mały urodzi to wtedy chce wykorzystać ... i tak będzie biedny pracował do porodu .. jeszcze ja go mecze wieczorami ❤️ A ob biedny się daje haha bo tez chce żebym już urodzilapanipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Patulka no piękna córeczka, piękna
Co do diety więcej nie powiem niż dziewczyny. A mamom można powiedzieć "jak chcecie żeby zdrowo rosła to ja chcę jesc wszystko" albo samemu zacząć robić bo zwariujesz
Co do bigosu-jeśli kogokolwiek wzdyma to Ciebiewiec nie katuj się i zjedz na zdrowie!
My dzisiaj naleśniki będziemy mielitak za mną wołają że pewnie wy słyszycie je
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm