Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:No nie wierzę takie emocje tu nam dostarczasz i poszłaś na rower
Na zdjęciu zawsze słabo widać bladziochy ale najważniejsze że Wy widzicie w realuto jutro betka?
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Hej dziewczyny:)
Trzeci raz w ciągu tych trzech dni próbuje napisać tutaj, a za każdym razem coś lub ktoś mi przerywa
Moje dziecko przeżywa ostatnio jakiś bunt i w dzień mało sypia... Albo idzie spać w najmniej oczekiwanym momencieale tak to ogólnie jest grzeczna i raczej 'koncertow' nie robi
Zmieniliśmy pediatrę i wczoraj byłyśmy na pierwszej wizycie. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy i już umówiliśmy się na pierwsze szczepienia... Też orientuje się w cenie tych szczepionek kojarzonych + na meningokoki i rotawirusy..
Gratuluję butterflyobyście rośli zdrowo
Widziałam że był temat strat:( mi ostatnio koleżanką pisze że córka jej znajomej miała eyowltwany poród chyba w 23tc bo wyszło na USG że dzidziuś nie ma połowy mozgo-czaszki... Dla mnie był to szok że dopiero tak późno to wykryli...
-
Butterfly Kurka ja nic nie widzę, mój telefon nie ogarnia ale na zdjęciach nigdy tak dobrze nie widać jak na żywo, tymbardziej, że dziewczyny tutaj widzą, trzymam kciuki za bete i za jej przyrost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 16:38
Butterfly92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Butterflu gratulacje
Alex to się u ciebie w pracy dzieje
Patulka dobrze, że lekarz ci podpasował
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Butterfly-jejuuu! Gratulacje!
Jak chłop widzi kreskę to musi być! Zdjęcia zawsze ciężko pokazują ale jak się pokombinuje to widać kreskę, znaczy 2 kreski
Andii spokojnie, czasem są chwilkę późniejja w całym swoim życiu (tym którym mierzyłam
) miałam 15dc. A tak to 18-19
a stres nie pomaga
Na wszelki wypadek powykorzystuj trochę chłopa a co Ci szkodzi
Alex ale jajo!1.5r po ślubie i takie jajo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja też nie miałam wcześniej owulacji jak w 18 dc. Może akurat ci się przesunęła;)
No jajo, jajo ;p za dużo na raz na głowie. Bo chciałam ogarniać to co sobie zaplanowałam na jutro do tych Gliwic a w międzyczasie miałam 500 telefonów, kierowniczka coś chciała, do tego śmiechy nadal nas trzymały i ciężko było momentami się skupić. Ale ogarnięte;) o 8 ruszam jutro do Gliwic i wrócę pewnie wieczorem. Ale z samochodu wam napiszę jak było;)
Trochę się stresuje tymi wynikami. Bo dziewczyny na MTHFR mi pisały że ta b12 to wg najnowszych badań może uszkadzać płód... A wszędzie piszą że nie jest toksyczna. I bądź tu człowieku mądry. Zapytam dzisiaj endokrynolog ale wątpię że coś doradzi. Bardziej we wtorek w tej klinice. I tak muszę nowe witaminy zamówić to się wstrzymam i coś odpowiedniego dobiore.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Będę miała multum pracy i nie będę sama Więc tym razem nici ze spotkania ale kiedyś pojadę sama do naszych beneficjentów to możemy się zgadać
Ja już wizycie. Z tarczycą dobrze, wyniki fajne więc dawka nadal 88. Co do witaminy to powiedziała że pewnie najlepiej brać mniejszą dawkę ale w poradni mi powiedzą co dalej. Mówi że chodzą jej pacjentki do tej lekarki i właśnie często mają heparyne Plus sterydy. Więc na razie nie podejmuje żadnych działań, czekam do wtorku. Ważne że tarczyca w porządku a reszta to do zbicia szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 18:30
terka, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Tak właśnie robię przegląd mojej domowej apteki, więc jeśli któraś z was by potrzebowała to mam do oddania Euthyrox 75
Bo mi już nie będzie taka dawka potrzebna i mogę oddać.
-
Butterfly92 wrote:Dziękuję wam wszystkim za gratulacje
Jutro wszystko będzie na tacyStarania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂