Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może przez to te plamienia
to dobrze że luteine dali ale dziwne że nie zbadali
ale w każdym razie dobrze że ją dostajesz bo na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Butterfly, super wiadomość!
Julka, witajczyli jesteś z naszego rocznika? Jak ma na imię Twoja córeczka?
Panipuchatkowa, tak, dziś wizytujemyo 18:20.
Wstałam z M rano, wywalilam wszystko z lodówki na zewnątrz i muszę się wziąć za jej mycie. A tak mi się nie chce.. -
Julka, witam:) rozgościć się, każda jest mile widziana u nas
Wiem co czujesz, bo ja też miałam nagłe CC. Bo skaczące tętno małej było, a ja za małe rozwarcie by rodzić naturalnie i szybka akcja. Sama nie wiedziałam co się dzieje, tylko modliłam się o to by Jagodzie nic nie było... Mogli by nawet ciąć mnie na żywca.. zresztą i tak zaczęli bo znieczulenie nie miało prawa zacząć tak szybko działać, bo od podania go do cięcia minęło niecałe 5min.
Jeśli chodzi o obecny pobyt, to narazie nic nie wiadomo. Nie ulewa jej się, tylko jest to rzyganie bo jest to jeden chlust z impetem.. potem obie jesteśmy do przebrania. Ale zauważyłam że ma tak jak zje za dużo. Nie mogę określić ile jest to w ml, ale jak ja ważę przed i po to zazwyczaj jak przybierze +50g to wtedy wymiotuje.
Ogólnie to dziękuję dziewczyny za wsparcie:) napewno nam się przyda. Ciężko jest takiemu malcowi pobrać mocz, a dziewczynkom to już w ogóle. Więc jedno pobranie już mamy na badanie ogólne, teraz będziemy walczyć i próbować pobrać na posiew... Dziś już miała USG głowy i brzuszka i jest dobrze wszystko. Wczorajsza morfologia też dobra. Dostala dziś czopek, by w końcu kupkę zrobiła. No i druga dawkę kroplówki by wyplukac ta żółtaczkę. Bo nie jest jakoś strasznie wysoka, bo wciąż mieści się w normach tych noworodkowych...
Butterfly, no widzisz:) wszystko jest dobrzezobaczysz że już na kolejnym USG zobaczysz bijące serduszko
Lelek, ja rzygala do 13tc. I to raz mniej raz więcej. Najgorzej właśnie było jak miałam iść na badania nad czczo, bo rzygala wtedy żółcią..
Miss, napewno skorzystam z przepisu na zupkę bo tak mi się chciałoalbo zjadłabym taka dobra ogórkowa, bądź grzybowa
-
nick nieaktualnyPati, ja rano w wiekszosci mam same odruchy wymiotne... Po poludniu za to czuje sie gorzej i wymiotuje, ale tez nieduze ilosci tylko raczej mniejsze... ale wiadomo, jak pozniej po wymiotach zoladek sie trzesie nogi uginaja i tylko do lozka sie idzie, bo nawet nie da sie nic zrobic...
Odrzuca mnie na zapach czosnku strasznie, a ja tak czosnek uwielbiam- wiec jak poczuje czosnek to koniec. W poerwszych tyg ciazy jadlam sama pomidorowke, a teraz na sama mysl o pomidorowce boli mnie zoladek i nawet jak ktos inny pomidorowke je to nie moge patrzec ani tego wachac ;p -
Lelek wrote:Butterfly, teraz to juz tylko spokoj
odpoczywaj. Wg mnie to w ogole musisz sie zastanowic co z praca, bo nie mozesz sie przemeczac i dzwigac w ciazy...
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny