Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jadę szybciej do pracy na 7 żeby o 15 wyjść bo dziś jedziemy do rodzinnej miejscowości. Mamy kilka spraw do ogarnięcia a najważniejsze to szczepienie psa o 17 więc musimy się pospieszyć. Jakoś inaczej mi się dzisiaj wstawało te pół godziny szybciej, tak łatwiej;) albo to piateczek
Butterfly na pewno będzie dobrze. Pozamaciczna tak szybko nie dałabym raczej objawów a i beta byłaby niska. Może rzeczywiście krwiaczek. Trzymam kciuki ;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patulka dużo zdrówka dla małej ;*
Alex też mam nadzieję że to nie jest to o czym lekarze mówili
Magda, Julka - dziękuję bardzo za troskę i ciepłe słowa4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyButterfly, czekamy na jakies znaki :* musi byc dobrze ! Trzymam kciuki!
Ja jade do pracy, pierwszy raz na czczo bo musze zrobic badania krwi... chyba nie dotrwam bez zarcia ;p poki nie zjem nie moge wsiadac do samochodu takie mam odruchy, a po poludniu jak tylko wysiadam ide do lazienki nad kibelek :p -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Butterfly, czekamy na jakies znaki :* musi byc dobrze ! Trzymam kciuki!
Ja jade do pracy, pierwszy raz na czczo bo musze zrobic badania krwi... chyba nie dotrwam bez zarcia ;p poki nie zjem nie moge wsiadac do samochodu takie mam odruchy, a po poludniu jak tylko wysiadam ide do lazienki nad kibelek :p4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka pewnie zostań z nami. Będzie nam bardzo miło.
Butterfly kurcze..dobrze że pobrali krew. Jeszcze pól godzinki i bedzie wiadomo. Na razie nie stresuj się, chociaż wiem że to łatwo powiedzieć..
Patulka jejku biedna mała że tak zwraca ciekawe jaki jest tego powód. Mam nadzieję że lekarze to ogarną i będziecie mogły wrócić do domku.
Miss dzięki za przepis.
Ja mam dzisiaj wizytę i już nie mogę spać! Magda Ty też dzisiaj? -
Julka zostań z nami i opowiedz coś o sobie
im nas więcej tym lepiej
Ja już w pracy, jem śniadanko. Nikogo jeszcze nie ma ;p wczoraj zapomniałam kierowniczce powiedziec że przyjdę na 7 i wychodzę o 15 ale myślę że nie będzie problemudzisiaj też dużo do zrobienia więc dzień zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 07:06
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyTo zaczne od tego ze mam 26 lat. Jestem mezatka od ponad roku. Jestem mama wczesniaka ur w 33 tyg ciazy. Urodzilam dziewczynke. Dizo przeszlam zmagalam sie z depresja poprodowa bo moje dziecko zostalo w szpitalu a ja do domu mam isc jak to. Ale teraz jest ze mna i juz.
-
alex0806 wrote:Butterfly czekamy na wieści;) ja ciągle odświeżam stronę czy już coś wiadomo4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.