Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To dobrze, że u Seli dobrze. Witam nową koleżankę
Ja też bym bliżniaki chciała. Ale cieszę się, że chociaż jedno dziecko jest<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, poddaje się. Siedzę od 20 minut albo pół godziny i czytam zaległe wasze wpisy. Nie wiem, chyba doszłam do dzisiaj rana
ale już nie mam czasu więc szybko piszę.
Butterfly92 w tym szpitali, w którym leżysz robiłam prawie wszystkie moje praktyki. Tam uczyłam się zawodudobrze wspominam ten szpital, tylko lekarze tam zawsze byli tacy lekko zdystansowani, żeby to ładnie ująć
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie dobrze. Również będę pamietalz o Tobie w modlitwie. Przesyłam moc pozytywnej energii :-*
Julka28 ja też nie dawno dołączyłam do wątku i dziewczyny są cudowne! W ogóle nie poczułam się jak by nie miały ochoty nikogo nowego mieć w swojej grupie.
Cóż więcej powiedzieć, jesteście serio kochane.
Mam nadzieję, że maluszek od jednej z was która jest w szpitalu (przepraszam jeszcze nie umiem zapamiętać nicków) wraca do zdrowia i to tylko szybka przygoda ze szpitalem.
Dziewczyny w ciąży, ja was tak bardzo rozumiem, że macie obawy czy wszystko jest ok ... Pewnie też bym miała będąc w ciąży. Tylko sama niestety nie umiem nic mądrego na to odpowiedzieć. Ja jestem największą panikarą świata.
Ja wczoraj nawet do was nie zajrzałam, bo po pracy byłam w szkole, a później u koleżanki tej z dzidziusiem. Wyszły do domu. Radzi sobie moim zdaniem już supertylko boję się, że pod tą zbroja uśmiechu u niej kryje się niemoc.
Mam do was głupie pytanie ... Czy wy po owulacji miałyście tak, że miałyście spadek nastroju? Ja według monitora miałam owulację około 11 dnia cyklu. I teraz mi sie wydaje, że w poprzednich miesiącach musiało być to samo. Ja po prostu w połowie cyklu co miesiąc dostaje takiego nerwaaaa, że męża to bym zatłukła. Tragedia, obojętnie co by nie zrobił za błahostkę, mnie to tak denerwuje, że wybucham ... Potrafię wstać rano, otworzyć oczy już dosłownie wściekła.
Może to moja tarczyca ... Nie wiem. Ostatnio w dwa tygodnie dosłownie spuchlam jak balonspodnie mam za male, ręce jak Pudzian ... Tragedia.
Chyba muszę się połączyć z częścią dietowych dziewczyn
Przesyłam Wam buziaczki :-* -
Lelek wrote:Butterfly, brzuch przestal bolec ? Co z plamieniem ?
Plamienie nadal występuje, w mniejszej ilości4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Paulins wrote:Dziewczyny, poddaje się. Siedzę od 20 minut albo pół godziny i czytam zaległe wasze wpisy. Nie wiem, chyba doszłam do dzisiaj rana
ale już nie mam czasu więc szybko piszę.
Butterfly92 w tym szpitali, w którym leżysz robiłam prawie wszystkie moje praktyki. Tam uczyłam się zawodudobrze wspominam ten szpital, tylko lekarze tam zawsze byli tacy lekko zdystansowani, żeby to ładnie ująć
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie dobrze. Również będę pamietalz o Tobie w modlitwie. Przesyłam moc pozytywnej energii :-*
Trochę tutaj dziwni lekarze, miałam dostać godzinę temu Duphaston i nic..4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Paulins co do nastroju ja raczej mam sporo energi i samopoczucie ok jedynie przed okresem jestem zmęczona i bardziej drażliwa. Powiem wam dziewczyny że teraz jak już jakiś czas stosuje suple czuje się lepiej kiedyś wiecznie senna a teraz już jest o niebo lepiej.
Już coraz bliżej końca pracy jak fajnie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja się odniosę do wpisu Paulins o nas czyli o "starych" staraczkach
bo my to fajne babki jesteśmyzawsze z sercem na dłoni
A tak poważnie: zgrana z nas grupanikt nikomu nie ubliza i nie ma gównoburz jak na innych forach
Butterfly odpoczywaj kochana :* -
nick nieaktualny