Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:A wnerwa to ja też mam w drugiej połowie cyklu
może nie codziennie i nie tak żeby zatłuc męża kijem od szczotki ale mam
Jesteś bardziej humanitarna i wolisz ta wlochata cześć miotly?sorki musiałam
Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Julka28 wrote:Misskathy do czego jest ten korzen?
i wpadła mi w oko właśnie lukrecja
tylko trzeba uważać bo w ciąży nie można
na insulinę i androgeny podobno działa też mięta zielona i pieprzowa, herbata z majeranku i maca
macę już zamówiłam dla męża na ruchliwość plemników to i ja będę podkradać od niego
na skołatane nerwy dobra też jest bazylia i żeń szeń
Tyle wczoraj wyczytałam w necie ale musiałam dobrze się naszukac -
terka wrote:Jesteś bardziej humanitarna i wolisz ta wlochata cześć miotly?
sorki musiałam
wtedy nie byłoby zabawy
jak już przyjdzie co do czego to nie smyram tylko leje
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
Tak to prawda jesteśmy zgrane jak mało kto. Cieszę się, że trafiłam na forum i was poznałam. Wiele wam zawdzięczam i na radę zawsze można liczyć.
Butterefy kuruj się
Mis a propo nerwów na męża to na naukach przed małżeńskich mówili, że nawet talerze mogą latać. Ważne, aby oczyścić atmosfere.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Tak to prawda jesteśmy zgrane jak mało kto. Cieszę się, że trafiłam na forum i was poznałam. Wiele wam zawdzięczam i na radę zawsze można liczyć.
Butterefy kuruj się
Mis a propo nerwów na męża to na naukach przed małżeńskich mówili, że nawet talerze mogą latać. Ważne, aby oczyścić atmosfere.oczywiście rzucającym byłam ja
u nas też to na naukach mówił ksiądz że możemy się kłócić ile chcemy - ważne żeby iść spać w zgodzie
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Patrzcie co właśnie wcinam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/349dbfa78d58.jpg
Dla męża też zrobiłam to mówi że dobre
Niestety z mieskiem mimo piątku bo powiedziałam dietetyczce że ryb nie jem ale zapomniałam wspomnieć że w piątek chce rybe i że nie jem mięsapanipuchatkowa, Butterfly92, Andii, Mari92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Patrzcie co właśnie wcinam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/349dbfa78d58.jpg
Dla męża też zrobiłam to mówi że dobre
Niestety z mieskiem mimo piątku bo powiedziałam dietetyczce że ryb nie jem ale zapomniałam wspomnieć że w piątek chce rybe i że nie jem mięsaMissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Mam nadzieję że nie macie mi za zle że tak Wam spamuje zdjęciami jedzenia
Ale po prostu sama jestem zaskoczona że te dieta moja taka dobraAndii lubi tę wiadomość
-
Dostałam 2 tabletki luteiny dopochwowo i Duphaston, rodzice odwiedzili to już mówili co i jak mam robić, nosz kurde jestem dorosła i wiem co mam robić, ale dobra...
Teraz czekam na wizytę lekarza i pewnie jutro z rana Beta HCG4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
MissKathy92 wrote:Mam nadzieję że nie macie mi za zle że tak Wam spamuje zdjęciami jedzenia
Ale po prostu sama jestem zaskoczona że te dieta moja taka dobra
Ja tam lubię foty i rzadko są na tym forum ale to przez te ceregiele żeby wrzucićna innym forum to z dziewczynami wrzucalysmy wszystko od zdjęć paznokci po jedzenie, remonty itp. Tutaj zdjęć bardzo malutko a forum ogólnie robi się ciekawsze jak tekst udokumentowany jest zdjęciem
Ja dziewczyny właśnie miałam robione keratynowe prostowanie wlosow, może jutro pokaże fotke jak zrobię przy dziennym świetleMissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Butterfly92 wrote:Dostałam 2 tabletki luteiny dopochwowo i Duphaston, rodzice odwiedzili to już mówili co i jak mam robić, nosz kurde jestem dorosła i wiem co mam robić, ale dobra...
Teraz czekam na wizytę lekarza i pewnie jutro z rana Beta HCG
A jak mama? Mam nadzieję że darowała sobie pogawędkę na temat zabezpieczeń itpStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:A jak mama? Mam nadzieję że darowała sobie pogawędkę na temat zabezpieczeń itp4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly dobrze, niech Cię faszerują lekami a maleństwo z dnia na dzień rośnie
Ja tak się zastanawiam dlaczego jak zadzwoniłaś do mamy to tak się rzucila... to przez to że u niej musi być wszystko po kolei w sensie ślub, własne lokum itp, nie wiedziała że się staracie o dzidzie? Rozumiem żebyś miała 18 lat i taki był kaprys że chcesz mieć dziecko ale przecież masz 26 lat i własne życieto Twój wybór że chcesz mieć dziecko właśnie teraz a nie czekać bo to albo tamto... A mama powinna Cię wspierać w tej decyzji
dlatego kompletnie nie rozumiem jej zachowania podczas rozmowy z Tobą a tym bardziej gadki o zabezpieczeniach
-
A tak wgl los bywa przewrotny
przekonała się o tym moja mama
kiedyś modliła się żeby moja starsza siostra nie wpadła jak była nastolatką (o mnie się nie martwiła bo ja byłam grubą i brzydką kujonicą więc kto by tam chciał ruszyc- chyba że kijem od wspomnianej wcześniej szczotki
) a teraz siostra ma 31 lat, ja 26, brat 37 i z tego 0 wnuków
brat nie ma z kim, stary kawaler, siostra w sumie nie chce narazie dzieci i poniekąd nie ma z kim a jak jest u mnie same wiecie
tak więc moja mama nie chciała zostać młodą babcią a teraz nawet starą nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 18:37
-
Cześć dziewczyny. Terka, dzięki za wywołanie
U mnie o tak o... Leci.
W poniedziałek minął mi termin z OM.
Z usg mam termin na 22.11.
Chodzę teraz 2x w tygodniu na ktg do szpitala i tylko się dołuję, bo personel jest strasznie niemiły. A jeszcze tam urodzić trzeba.
Miałam dzisiaj badanie i na poród w najbliższym czasie się nie zapowiada
Od ostatniego usg minęło już prawie 5tyg i też mnie to trochę stresuje, bo nie wiem jak sytuacja