Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleńka1592 wrote:Kasia jesteś mega silną babeczką trzymam kciuki i podziwiam Cię
U nas śniegu brak..
Jestem zdezorientowana
Wczoraj przy badaniu szyjki zauważyłam trochę śluzu z krwią bolał mnie brzuch jak na @ w nocy kilka brunatny plaMek dziś temp 37.3
Brzmi bardzo fajnie. Trzymam po cichu kciuki żeby nie zapeszyć.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ostatnio takie plamienia miałam w ciazy z córką ale nie pamiętam czy był taki ból i wtedy test był pozytywny
Wcześniej tak miałam w ciazy z synkiem ...
Nie wiem co myslec bo może to być niedomaga lutealna i problemy z cialkiem żółtym ostatnio nawet na usg mówił ze to ciałko trochę słabe -
Maleńka1592 wrote:Ostatnio takie plamienia miałam w ciazy z córką ale nie pamiętam czy był taki ból i wtedy test był pozytywny
Wcześniej tak miałam w ciazy z synkiem ...
Nie wiem co myslec bo może to być niedomaga lutealna i problemy z cialkiem żółtym ostatnio nawet na usg mówił ze to ciałko trochę słabe
Nic innego nie zostało jak albo poczekać z testem jeszcze albo laboratorium i bhcg
Dziewczyny jak chcecie wejść na wykres to wejdźcie na profil i stamtąd można zobaczyc. Z miniaturki tez nie umiemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Nic innego nie zostało jak albo poczekać z testem jeszcze albo laboratorium i bhcg
Dziewczyny jak chcecie wejść na wykres to wejdźcie na profil i stamtąd można zobaczyc. Z miniaturki tez nie umiem
Wiem, wiem, ale myślałam, że tylko ja mam problem żeby wejść i zobaczyć przez miniaturkę.1cs z CLO
-
alegzi wrote:Nie pamiętam żebyśmy o tym pisała w każdym bądź razie jeśli jesteście tuż przed ovu to jak często się wtedy ? Mam dylemat
Warto wg chęci nie ma co z podejściem "robimy dziecko" wiadomo nie ma co przesadzać w sensie po 3x dziennie ale takie intensywne widziałam kiedys zaskutkowało u jednej z kobitek ale to nie reguła... Polecane jest nie za często a regularnie to wtedy jest świeża porcja pierwszy raz po przerwie jest najbardziej wartościowy każdy kolejny bez przerwy juz coraz mniej. Chociaż pewnie każda z nas sie o tym na żywo przekonałahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Zresztą dzidzi ma byc owocem miłości nie? Skoro owoc miłości a nie prokreacji to podejdźcie dziewczyny w głowie w ta stronę im wiecej miłości całokształtem a nie w dni plodne tym większa szansa na jej owochttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Zresztą dzidzi ma byc owocem miłości nie? Skoro owoc miłości a nie prokreacji to podejdźcie dziewczyny w głowie w ta stronę im wiecej miłości całokształtem a nie w dni plodne tym większa szansa na jej owoc
Terka, łatwo się mówi zwłaszcza, że zaszłaś w 4 albo 5 cyklu jakoś ;p jak ktoś się stara ponad rok to uwierz mi, że patrzy na to troszeczkę inaczej. Oczywiście, że z miłością trzeba się , ale dni płodne dla kogoś kto się długo stara odgrywają ogromne znaczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:55
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
terka wrote:Warto wg chęci nie ma co z podejściem "robimy dziecko" wiadomo nie ma co przesadzać w sensie po 3x dziennie ale takie intensywne widziałam kiedys zaskutkowało u jednej z kobitek ale to nie reguła... Polecane jest nie za często a regularnie to wtedy jest świeża porcja pierwszy raz po przerwie jest najbardziej wartościowy każdy kolejny bez przerwy juz coraz mniej. Chociaż pewnie każda z nas sie o tym na żywo przekonała
No i tu zdania się podzielone. Co lekarz to inaczej i weź tu człowieku bądź mądry. Słyszałam, że 7 dni przerwy jest ok, ale już dłużej to nie za bardzo. A mi np. kiedyś gin. powiedziała, że do ovu mamy mieć abstynencję. Także same widzicie.1cs z CLO