Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już w domku herbatka wypita chwila relaksu była i teraz można brać się za porządki.
chwilkę mnie nie było a tu takie fajne twarzyczki
Super dziewczyny naturalność górąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 15:04
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Butterfly tak sobie Ciebie wyobrażałam
widać że jesteś pogodną osobą i wyglądasz na sympatyczną i taka też jesteś :*
Też tak macie że po twarzy widzicie kto jest sympatyczny a do kogo lepiej bez kija nie podchodzić? Ja tak miałam z sąsiadką z bloku, jak tylko na nią spojrzałam to wiedziałam że jest niesympatyczna i zajdzie mi za skóręButterfly jak widzę Ciebie to sprawiasz wrażenie chętnie do rozmowy i pomocnej
A zapomniałam dodać że tylko tło mi nie pasuje ale czego się dla dzidzi nie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 15:06
-
MissKathy92 wrote:Butterfly tak sobie Ciebie wyobrażałam
widać że jesteś pogodną osobą i wyglądasz na sympatyczną i taka też jesteś :*
Też tak macie że po twarzy widzicie kto jest sympatyczny a do kogo lepiej bez kija nie podchodzić? Ja tak miałam z sąsiadką z bloku, jak tylko na nią spojrzałam to wiedziałam że jest niesympatyczna i zajdzie mi za skóręButterfly jak widzę Ciebie to sprawiasz wrażenie chętnie do rozmowy i pomocnej
A zapomniałam dodać że tylko tło mi nie pasuje ale czego się dla dzidzi nie robiMissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
hej
6 stron do nadrobienia - masakra
Panipuchatkowa, nie wiem skąd ta hemoglobinajem normalnie, to, na co mam ochotę i co lubię
codziennie staram się zjeść jabłko albo inny owoc, ale tak to nic specjalnego
Butterfly, masakra z szefem.. nie wiem, czy ja bym mowila, czemu jestem w szpitalu. co ich to obchodzi.. przynajmniej na razie, poki nic nie wiadomo na 100%
ciesze sie, ze beta rosnietak czytalam posty i sie balam ze cos nie tak bo nie dodalas nic nowego w stopce, ale doczytalam, ze urosla i na usg coś widać
to najwazniejsze!
biedna, widać po zdjęciu, że szpital Cię wykańczabardzo sympatycznie wyglądasz
Kryha masakra, jak nie ma wsparcia w szpitalu to niedobrzeszkoda tez, ze Maz nie chce byc z Toba przy porodzie, ale czasem tak bywa.
Patulka mam nadzieję, że wyniki będą ok i z Jagódką się poprawi
Miss, również w życiu bym nie powiedziała, że masz nadwagęniezła laska z Ciebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 15:18
-
Magdaa21 wrote:hej
Butterfly, masakra z szefem.. nie wiem, czy ja bym mowila, czemu jestem w szpitalu. co ich to obchodzi.. przynajmniej na razie, poki nic nie wiadomo na 100%
ciesze sie, ze beta rosnietak czytalam posty i sie balam ze cos nie tak bo nie dodalas nic nowego w stopce, ale doczytalam, ze urosla i na usg coś widać
to najwazniejsze!
biedna, widać po zdjęciu, że szpital Cię wykańczabardzo sympatycznie wyglądasz
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego zdjęcia
Teraz Twoja kolej na zdjęcie4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Magda, w sumie głupio wyszło z tym szefem, ale trudno...
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego zdjęcia
Teraz Twoja kolej na zdjęciedużo o sobie piszę i ciągle mam wrażenie, że łatwo mnie zidentyfikować
-
Butterfly92 wrote:Dziękuję za miłe słowa, Miss Ty również jesteś cieplutką osóbką która ma bardzo dobre serduszko :* :*
dziękuję kochana :*
-
Magda kamuflaż to moje drugie imie
więc wiesz
Ja się nie boję ujawniać bo z małej mieściny jestem i raczej nikt mnie nie zidentyfikujeA z resztą kto by się tam interesował życiem takiej szarej myszki jak ja
A tak fajnie zobaczyć kto jest po drugiej stronie komputera/telefonu więc jeśli macie ochotę to wrzućcie foto
-
Miałam wałśnie pisać gdzie fota Julki, też się nie załapałam
MissKathy92 po twarzy często można ocenić czy ktoś miły czy też nie, mnie obcy ludzie się często boją to znaczy rzadko się zdarza, że ktoś jest dla mnie nie uprzejmy także w tym znaczeniu to nawet dobrzeStarania o drugie dziecko -
a oto ja i moje loczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 16:17
Magdaa21, panipuchatkowa, Andii lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny