X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, super! Zadna pozamaciczna, tylkopo prostu kropek! :))) super wiesci ! Jak sie czujesz? Co mowil lekarz?

Panipuchatkowa, haha mialam dokladnie tak samo! ;) dzisiaj gdyby nie maz, to by chyba tez nic z tego nie bylo- ale sam z rana wzial sie za sprzatanie, bo wczoraj mu wspomnialam, ze przydaloby sie w koncu chalupe chociaz troche ogarnac ;)

Wlasnie umylam podlogi, nawdychalam sie tak octu ze az mnie teraz mdli od tego ;p

Butterfly92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, apropo slubu - podejrzewam, ze nasi rodzice tez by tak samo zareagowali, niestety... :)

• Andii Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 pieknie rośnie, to już na usg powinno być coś więcej widac :) :)

Patulka Jagódka to ma dużo włosów :) Słodko śpi

Starania o drugie dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly gratulacje. Ciesz sie ciaza

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly super, trzeba było uwierzyć w to maleństwo;) A lekarzom bym wygarnela za straszenie pozamaciczną! Ja tamtemu też powiedziałam że nie powinien tak od razu z tym wyjeżdżać jak nie jest pewny. A co z tym krwawienie, jakiś krwiak?
    Co do ślubu nie robilabym nic wbrew sobie. Możecie wziąć taki ślub jaki chcecie albo nie brać wcale i nikomu nic do tego. Nie dajcie się zwariować.
    Ja siedzę w farbą na głowie;) na razie relaks. A później sobie ogarnę na obiad makaron że szpinakiem ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly szkoda że nie możesz miec spokoju tylko cały czas cos. Rozumiem że chcecie zrobić po swojemu. A ile lat mają rodzice Twojego chłopaka?

Alex super, jestem ciekawa metamorfozy! MKaron ze szpinakiem pycha!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 piękne masz włosy :) I nie widzę nadwagi

MissKathy92 lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly cudowne wieści <3 teraz możesz trochę odetchnąć z ulgą- żadna pozamaciczna a lekarza który to wymyślił trzeba byłoby porządnie opieprzyc... No ale tak: dla niektórych lekarzy pacjentki to kolejny "przypadek" a w tym zawodzie trzeba być człowiekiem z ogromną empatią...

Co do ślubu, zróbcie tak aby Wam było dobrze :) u mnie w rodzinie nigdy nie było ślubu cywilnego więc nie wiem jakby moi rodzice na to zareagowali ale ogólnie ani oni ani teściowie za bardzo nie narzucają nam swojego zdania (wcześniej chciała to robić teściowa ale ją zgasilam) więc pewnie nie byłoby nic złego w tym że chcemy tylko my i świadkowie :) nasi rodzice są katoliccy i by pewnie naciskali na ślub kościelny, ogólnie by naciskali na jakikolwiek ślub gdyby pojawiła się ciąża :/ ale przecież to jest Wasze życie i nikt Wam nic nie powinien narzucać i mieć P cokolwiek pretensji... Ja widzę że Ty bardzo przejmujesz się tym co inni mowią- proszę Cię, olej wszystko i rób tak jak Ty uważasz i tak żeby Tobie i Twojemu chłopakowi było dobrze :)

Dziewczyny ja jeszcze w pracy a na mnie czeka w domu sprzątanie :/ mam nadzieję że mąż mi pomoże jak go pokusze jakąś nagrodą haha

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    MissKathy92 piękne masz włosy :) I nie widzę nadwagi
    Dziękuję Kochana :* ona jest schowana głęboko głęboko pod ubraniami :D siedzi i mi uprzykrza życie od zawsze :/ ale się jej pozbede, wypędzę, wygonie precz :D

Andii lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly widzisz! :D dać okruszkowi czas to zaraz siłę pokazuje :D

Alex no no czekamy na fotę metamorfozy :D

Ja kiedys często farbowalam włosy. Nie lubiłam swojego koloru (mysi taki dość ciemny, w sumie to koloru mokrej kostki brukowej :P ). Kolory chyba wszystkie przeszłam prócz tych ekstremalnych typu niebieski ;D
    Ale i blond i czerwień (mahoń) czy czerń miałam ;)
    A teraz mam naturalne i nie jest jednak źle ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis wogole nie sprzatam bo moje dziecko mi na to nie pozwala. Czekam na meza.

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstawilam pranie i zaraz robię risotto. Zrobiłam sobie herbatę z soczkiem i muszę ją najpierw wypić. :D

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu zaczynam weekend i zamykam drzwi biura :D

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png

Wysłany: 17 listopada 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss super! Szybko zleciało!

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Butterfly cudowne wieści <3 teraz możesz trochę odetchnąć z ulgą- żadna pozamaciczna a lekarza który to wymyślił trzeba byłoby porządnie opieprzyc... No ale tak: dla niektórych lekarzy pacjentki to kolejny "przypadek" a w tym zawodzie trzeba być człowiekiem z ogromną empatią...

Co do ślubu, zróbcie tak aby Wam było dobrze :) u mnie w rodzinie nigdy nie było ślubu cywilnego więc nie wiem jakby moi rodzice na to zareagowali ale ogólnie ani oni ani teściowie za bardzo nie narzucają nam swojego zdania (wcześniej chciała to robić teściowa ale ją zgasilam) więc pewnie nie byłoby nic złego w tym że chcemy tylko my i świadkowie :) nasi rodzice są katoliccy i by pewnie naciskali na ślub kościelny, ogólnie by naciskali na jakikolwiek ślub gdyby pojawiła się ciąża :/ ale przecież to jest Wasze życie i nikt Wam nic nie powinien narzucać i mieć P cokolwiek pretensji... Ja widzę że Ty bardzo przejmujesz się tym co inni mowią- proszę Cię, olej wszystko i rób tak jak Ty uważasz i tak żeby Tobie i Twojemu chłopakowi było dobrze :)

Dziewczyny ja jeszcze w pracy a na mnie czeka w domu sprzątanie :/ mam nadzieję że mąż mi pomoże jak go pokusze jakąś nagrodą haha
    Miss ja ogólnie leczylam się na depresję, za bardzo biorę wszystko do siebie

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Butterfly szkoda że nie możesz miec spokoju tylko cały czas cos. Rozumiem że chcecie zrobić po swojemu. A ile lat mają rodzice Twojego chłopaka?
    Mama ma 61,ojciec 66

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, super! Zadna pozamaciczna, tylkopo prostu kropek! :))) super wiesci ! Jak sie czujesz? Co mowil lekarz?
    Dziękuję Lelek, czuje się dobrze, plamienia już prawie wcale :) mówili że jutro powinno już coś lepiej widać :)

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Butterfly super, trzeba było uwierzyć w to maleństwo;) A lekarzom bym wygarnela za straszenie pozamaciczną! Ja tamtemu też powiedziałam że nie powinien tak od razu z tym wyjeżdżać jak nie jest pewny. A co z tym krwawienie, jakiś krwiak?
    Co do ślubu nie robilabym nic wbrew sobie. Możecie wziąć taki ślub jaki chcecie albo nie brać wcale i nikomu nic do tego. Nie dajcie się zwariować.
    O żadnym krwiaku nic nie wiadomo.. Wiesz co jeśli chodzi o ślub to raczej go nie zrobię..

Walka z endometriozą.

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku wcale nie sa jacyś starzy Ci rodzice. Bez przesady.:) może jak z nimi porozmawiacie to zrozumieją. Chociaż z perspektywy matki to kiedys chciałabym być na slubie swojej córki nawet jeśli zaproszonych mialoby być 5 osób. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Miss ja ogólnie leczylam się na depresję, za bardzo biorę wszystko do siebie
    Kochana ja jak byłam młodsza to nie było dnia żebym nie płakała bo ktoś coś powiedział, że coś czyimś zdaniem zrobiłam nie tak a przede wszystkim przez przykre słowa skierowane w moją stronę :( nigdy nie byłam dość "dobra" dla wszystkich, wiecznie ktoś miał jakieś ale... myślę że też miałam swojego rodzaju depresję z tego powodu :/ na szczęście mąż sprawił że uwierzyłam w siebie, stałam się bardziej wartościowa sama dla siebie i teraz ABSOLUTNIE nie przejmuje się zdaniem innych :) jeśli ktoś by mi powiedział coś co kiedyś słyszałam co dnia to by dostał w ryj i skonczylyby się docinki :D naprawdę nie warto brać pod uwagę słów innych, jeśli ktoś nie umie doradzić tylko krytykować... Ja jestem teraz silna, umiem postawić na swoim i bronie jak lwica swojego zdania i swoich poglądów :) Ty też spróbuj się nie przejmować opinią innych, Twoje zycie=Twój wybór i decyzje :*

Andii lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 1837 1838 1839 1840 1841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ