X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka nie można przestać się patrzeć na Jagódkę taka jest slodziutka!

Butterfly brązowa wydzielina to juz moze być 'stara' krew która się oczyszcza. Jak ja tak miałam w szpitalu to kazali się tym nie przejmować. I czekamy na wyniki.:)

Miss nooo miałas chyba bojową wędrówkę do pracy.:P

MissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka rozumiem :-) niech malutka zdrowieje i nabiera sił.
    A mój skarb nie umie się najeść, ciągle głodny. Może to jakiś skok rozwojowy czy coś.
    Mis to pokorzystaj z mężem sobie :-)
    Butterflu w ciąży często będą cię kłuć, tak to już jest.

MissKathy92 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Kochana nie wiem jakie badania powinno się robić w jakim przedziale czasu ale powiem Ci jedno - super że kupiłaś żel!!!! :) dzialajcie z mezem, oby wam się w końcu udało, należy wam się po tylu czasach starań!!! :*
    Dziękuję Kochana na mile słowa :*

Butterfly92 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • kryha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka, nikt nie sugerował alergii pokarmowe? . Często tak się zaczyna, od problemów brzuszkowych, chlustania pokarmem.

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Dziękuję Kochana na mile słowa :*
    Proszę bardzo!! :*

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Witam się w końcu i ja :) Miałam wczoraj wszystko nadrobić, poczytałam ale nie ogarniam życia :D Wczoraj poszaleliśmy z mężem, obaliliśmy butelkę wina. A wcześniej przyjechaliśmy do rodzinnej miejscowości i czas jakoś zleciał.
    Dzisiaj w planach o 10 fryzjer a wcześniej muszę skoczyć po coś na obiad (bo teściowa ma zamiar zrobić mięso z sosem śmietanowym którego nie lubię). A po fryzjerze itd to już będę miała luz, mąż idzie do naszego znajomego lekarza po skierowanie dla siebie na kariotypy to zanim wróci będę mogła z wami posiedzieć :)
    Patulka wyniki Jagody na pewno będą dobre, może wymiotowała przez to, że miała ucisk na jelita i żołądek, skoro nie robiła kupy? Lekarze na pewno coś poradzą. I w ogóle to ona słodziaśna jest! Taka cudna kruszynka <3
    Miss widzę, że od ciebie pozytywna energia bije :) Nawet dobrze, że masz możliwość odłożyć lekarzy na dalszy plan i po prostu korzystać ze starań :) Żel na pewno pomoże, skoro u dziewczyn tu cuda działał. Ja też zamówię sobie małą tubkę chyba :)
    Butterfly trzymam kciuki za piękną betę i USG! :) Będę zerkać u fryzjera czy coś już wiadomo :)
    Kryha super, że i ty nam się znowu pojawiasz :) Bo właśnie dziś w pracy się zastanawiałam, co u ciebie :) Co do porodu, na pewno dasz radę bo wiesz już, czego się spodziewać :) Może mąż się jednak przełamie i pójdzie z Tobą? :) Nie na całość, ale chociaż na samym początku. Jeśli chodzi o szpital to zdarza się niemiły personel, dlatego ja np. w rodzinnej miejscowości nawet bym się nie dała tknąć. W przyszłosci na poród na pewno wybiorę Opole, bo tam położne to w większości anioły :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex jaką zmianę szykujesz na włosach? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 08:50

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex dzięki za trzymanie kciukow :*
    Pochwal się co robisz sobie za nowy image :D

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę trochę podcinać i farbować :) Bo już mózg się broni :D A mam ciemny odrost i na blond farbuję od lat :)

Butterfly92 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Będę trochę podcinać i farbować :) Bo już mózg się broni :D A mam ciemny odrost i na blond farbuję od lat :)
    Pochwal się później efektem końcowym ;)

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, jak ładnie wyjdzie to wyślę foto :) Najbardziej mi się podoba kolor, który mi zrobił kiedyś na ślub i dążę do tego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 08:55

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 17 listopada 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fota fota:D

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie farbuje wlosow - mialam epizod w liceum, ze probowalam roznych kolorow, ale aktualnie od skonczenia liceum nic nie robilam z wlosami ;p Mam naturalny taki mysi kolor, a tak mi sie marzy blondzik ;p Poki co stwierdzilam, ze dopoki nie pojawily sie jeszcze siwe wlosy, to zostawiam je w spokoju ;) jeszcze troche sie w zyciu nafarbuje :) Chociaz w tym roku, chyba ze stresow mialam juz 3 siwe wlosy - wszystskie wyrwalam hahahha

• Patulka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kryha wrote:
    Patulka, nikt nie sugerował alergii pokarmowe? . Często tak się zaczyna, od problemów brzuszkowych, chlustania pokarmem.
    Na razie nikt o tym nie wspominał, ale dziś na wizycie sama będę to sugerować. Ale po tym wczorajszym czopku wydaje mi się że jest jej lepiej, ale też i gorzej. Bo strasznie mi się denerwuje i napina bo boli ja brzuszek a znowu kupy nie może zrobić.
    Dziękuję dziewczyny, tak Jagódka jest słodka i sama napatrzeć się nie mogę na nią, a mam ją 24h na dobę:) życzę każdej z was takiego słodziaka:)

Butterfly, daj znać co lekarze mówią :)

Alex, czasem fajnie tak oderwać się od rzeczywistości i zaszaleć:D ja to najwcześniej będę mogła za 18lat :D nie no śmieje się :) bo ja ogólnie z tych osób co nie umieją szaleć :)

Ogólnie dziewczyny Jagoda już ma dobre wyniki. Prawdopodobnie przyczyną będzie utrzymująca się żółtaczka, chociaż ona była w granicach normy. Także dlatego nikt nic z tym nie robił, i czekał aż sama zejdzie. W dodatku lekarze mówią że jest ona drobniutką więc dlatego jest bardziej narażona na różne infekcję i choroby..

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ja naturalnie mam ciemny kolor włosów. Jak byłam dzieckiem to miałam czarne, potem z czasem zjasnialy do brązu. I od liceum farbowałam się w ciemne kolory, a jakieś ponad 2 lata temu naszła mnie ochota na zmianę, i poszłam do znajomej fryzjerki ze zdjęciem i powiedziałam 'chce coś takiego' i oto od tamtego czasu mam na głowie sombrero od mojego naturalnego koloru (ciemny brąz) do blondu... Kusi mnie cały blond, ale nie będzie mi pasował...

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka kochana ja byłam czarna taka że hej. Trochę później mi się rozjasnily ale dalej bylam brunetką. Ale od paru lat zaczęłam rozjasniac. I na początku roku byłam blondynką.:D nie jakąś jasną ale jednak. Też myslalam ze nie będzie mi pasować. Teraz już mam swój kolor naturqlny to wydaje mi się że smutno wyglądam. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!!!. Jakis mrozny dzien mamy. Alex powodzenia na fotelu u fryzjera. Patulka duzo zdrowia dla Jagody i zeby wkoncu kupe zrobila. Swoja droga tez czrkalam na kupe corki heh. Lelek jak sie czujesz wymioty mecza???. Butterfly powodzenia na usg i kciuki za bete. MissKathy zeby ten zel przyniosl Ci szczescie w postaci fasolki. Kryha widze po postach ze tez jestes z podkarpacia wkoncu ktos z moich okolic. W jakim szpitalu chcesz rodzic. Pizdrawiam. Ja dzis sama z corka do 17. Maz szkolenie ma.

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka to macie babski dzień. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta HCG 1809 :)

MissKathy92, Lelek, Mari92, Andii, Magdaa21 lubią tę wiadomość

Walka z endometriozą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa zapraszam na kawe. Butterfly piekna beta. Teraz napewno cos musi widac na usg

‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ