Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka nie można przestać się patrzeć na Jagódkę taka jest slodziutka!
Butterfly brązowa wydzielina to juz moze być 'stara' krew która się oczyszcza. Jak ja tak miałam w szpitalu to kazali się tym nie przejmować. I czekamy na wyniki.
Miss nooo miałas chyba bojową wędrówkę do pracy.MissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
Patulka rozumiem
niech malutka zdrowieje i nabiera sił.
A mój skarb nie umie się najeść, ciągle głodny. Może to jakiś skok rozwojowy czy coś.
Mis to pokorzystaj z mężem sobie
Butterflu w ciąży często będą cię kłuć, tak to już jest.MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Butterfly92 wrote:Kochana nie wiem jakie badania powinno się robić w jakim przedziale czasu ale powiem Ci jedno - super że kupiłaś żel!!!!
dzialajcie z mezem, oby wam się w końcu udało, należy wam się po tylu czasach starań!!! :*
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witam się w końcu i ja
Miałam wczoraj wszystko nadrobić, poczytałam ale nie ogarniam życia
Wczoraj poszaleliśmy z mężem, obaliliśmy butelkę wina. A wcześniej przyjechaliśmy do rodzinnej miejscowości i czas jakoś zleciał.
Dzisiaj w planach o 10 fryzjer a wcześniej muszę skoczyć po coś na obiad (bo teściowa ma zamiar zrobić mięso z sosem śmietanowym którego nie lubię). A po fryzjerze itd to już będę miała luz, mąż idzie do naszego znajomego lekarza po skierowanie dla siebie na kariotypy to zanim wróci będę mogła z wami posiedzieć
Patulka wyniki Jagody na pewno będą dobre, może wymiotowała przez to, że miała ucisk na jelita i żołądek, skoro nie robiła kupy? Lekarze na pewno coś poradzą. I w ogóle to ona słodziaśna jest! Taka cudna kruszynka
Miss widzę, że od ciebie pozytywna energia bijeNawet dobrze, że masz możliwość odłożyć lekarzy na dalszy plan i po prostu korzystać ze starań
Żel na pewno pomoże, skoro u dziewczyn tu cuda działał. Ja też zamówię sobie małą tubkę chyba
Butterfly trzymam kciuki za piękną betę i USG!Będę zerkać u fryzjera czy coś już wiadomo
Kryha super, że i ty nam się znowu pojawiaszBo właśnie dziś w pracy się zastanawiałam, co u ciebie
Co do porodu, na pewno dasz radę bo wiesz już, czego się spodziewać
Może mąż się jednak przełamie i pójdzie z Tobą?
Nie na całość, ale chociaż na samym początku. Jeśli chodzi o szpital to zdarza się niemiły personel, dlatego ja np. w rodzinnej miejscowości nawet bym się nie dała tknąć. W przyszłosci na poród na pewno wybiorę Opole, bo tam położne to w większości anioły
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Będę trochę podcinać i farbować
Bo już mózg się broni
A mam ciemny odrost i na blond farbuję od lat
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyJa jeszcze nie farbuje wlosow - mialam epizod w liceum, ze probowalam roznych kolorow, ale aktualnie od skonczenia liceum nic nie robilam z wlosami ;p Mam naturalny taki mysi kolor, a tak mi sie marzy blondzik ;p Poki co stwierdzilam, ze dopoki nie pojawily sie jeszcze siwe wlosy, to zostawiam je w spokoju
jeszcze troche sie w zyciu nafarbuje
Chociaz w tym roku, chyba ze stresow mialam juz 3 siwe wlosy - wszystskie wyrwalam hahahha
-
kryha wrote:Patulka, nikt nie sugerował alergii pokarmowe? . Często tak się zaczyna, od problemów brzuszkowych, chlustania pokarmem.
Dziękuję dziewczyny, tak Jagódka jest słodka i sama napatrzeć się nie mogę na nią, a mam ją 24h na dobężyczę każdej z was takiego słodziaka:)
Butterfly, daj znać co lekarze mówią
Alex, czasem fajnie tak oderwać się od rzeczywistości i zaszalećja to najwcześniej będę mogła za 18lat
nie no śmieje się
bo ja ogólnie z tych osób co nie umieją szaleć
Ogólnie dziewczyny Jagoda już ma dobre wyniki. Prawdopodobnie przyczyną będzie utrzymująca się żółtaczka, chociaż ona była w granicach normy. Także dlatego nikt nic z tym nie robił, i czekał aż sama zejdzie. W dodatku lekarze mówią że jest ona drobniutką więc dlatego jest bardziej narażona na różne infekcję i choroby.. -
alex0806 wrote:Będę trochę podcinać i farbować
Bo już mózg się broni
A mam ciemny odrost i na blond farbuję od lat
-
Patulka kochana ja byłam czarna taka że hej. Trochę później mi się rozjasnily ale dalej bylam brunetką. Ale od paru lat zaczęłam rozjasniac. I na początku roku byłam blondynką.
nie jakąś jasną ale jednak. Też myslalam ze nie będzie mi pasować. Teraz już mam swój kolor naturqlny to wydaje mi się że smutno wyglądam.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!!!. Jakis mrozny dzien mamy. Alex powodzenia na fotelu u fryzjera. Patulka duzo zdrowia dla Jagody i zeby wkoncu kupe zrobila. Swoja droga tez czrkalam na kupe corki heh. Lelek jak sie czujesz wymioty mecza???. Butterfly powodzenia na usg i kciuki za bete. MissKathy zeby ten zel przyniosl Ci szczescie w postaci fasolki. Kryha widze po postach ze tez jestes z podkarpacia wkoncu ktos z moich okolic. W jakim szpitalu chcesz rodzic. Pizdrawiam. Ja dzis sama z corka do 17. Maz szkolenie ma.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny