Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja też kupiłam teraz te małą tubke żelu bo jest bardzo wydajny
czekam na fotkę wloskow 
Lelek ja mam pewnie ten sam mysi kolor włosów co Ty- ni to blond ni to brąz
z tym że ja farbuje odkąd pamiętam
miałam już wszystkie możliwe kolory włosów oprócz blondu bo trochę boję się rozjasniania na całej długości
ale z tym że ja mam dodatkowo mnóstwo siwych włosów... po mamie która też szybko zaczęła siwieć 
Teraz mam taki kolor:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9220626d06c2.jpg
Niedługo muszę iść do koleżanki żeby mi odrosty zrobiła bo już siwe wyłażą :p
panipuchatkowa, Mari92, Andii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję ale z tą laską to bez przesadyJulka28 wrote:MissKathy piekne masz wlosy. Laska z Ciebie jest. Panipuchatkowa a z kad jestes
ostatnio nawet dietetyczka do mnie powiedziała że gdyby mnie zobaczyła pierwszy raz siedzącą to by w życiu nie powiedziała że mam nadwagę
typowa grucha ze mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiss, Ty masz piekne wlosy
ja mam ich trzy na krzyz :p Zazdroszcze, ze przy hashi i niedoczynnosci masz takie wlosy i nic sie z nimi nie dzieje
Z reszta widzialam Twoje zdjecie w czerwonej sukience i sie zastanawialam gdzie Ty ta nadwage widzisz bo jak dla mnie jest perfect
Julka28, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Julka, ja prawie całkiem z południa jestem. Najbliżej mam do szpitala w Lesku.
A ty z której części?
Butterfly, piękna beta. Ja w pierwszej ciąży też miałam od początku plamienia i krwawienia przez krwiaki. Wszystko skończyło się dobrze, synek ma już prawie 3 lata. Tobie też tego życzę
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Julka miło mi czytać takie słowa :* jednak do szczuplutkiej mi jeszcze daleko, 15kg nadwagi nade mną wisi
w ubraniu jest w miarę ok a pod porażka życiowa 
Lelek trochę się dzieje bo wypadają, ciągle zbieram kumiaki włosów po domu i biurze
ale jeszcze nie ma mocnej tragedii bo zawsze może być gorzej 
A te zdjęcie w czerwonej kiecce to specjalnie taką kupiłam żeby wszystko poukrywac
zazwyczaj nosze luźne ubrania które kamuflują mankamenty sylwetki 
Jak wyszczupleje to pokaże Wam efekt przemiany to same ocenicie
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję :* ogólnie jak ją kupowałam to byłam sceptycznie nastawiona bo tylko tą znalazłam w swoim rozmiarze więc wzięłam co było tak naprawdępanipuchatkowa wrote:Miss no w tej czerwonej wygladalas nieziemsko!

ale później jak na imprezie spojrzałam w lustro to się podobało mi odbicie
-
Hej kobietki

Butterfly betka piękna przy takim przyroscie musi być dobrze
Miss fajne włoski
ja też dziś w pracy na szczęście 4 h i lecę do domu.
Alex pokaż fotkę po wizycie
Patulka twoja córcia jest przesłodka, niech szybko wszystko się unormuje.
mroźny mamy dziś dzionek a mi się zachciało spódniczka założyć
Butterfly92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyJa dzis pierwszy raz, od 1,5 miesiaca posprzatalam w domu... Ogolnie naleze do tych osob, ktore uwielbiaja miec czysto - wszyscy ktorzy do nas przyjezdzali zawsze mowili, ze u nas to wyglada jakby bylo sterylnie ;p co dwa dni odkurzalam, przynajmniej raz w tygodniu - zazwyczaj dwa razy mylam podlogi w calym domu. Dziewczyny... gdybyscie zobaczyly, co dzialo sie u mnie w domu podczas tych moich 1,5 miesiaca... okruchy, jakies zacieki, kurze, talerze po domu poroznoszone - stracilam calkowicie ochote na sprzatanie, bylo mi bardzo zle - jak tylko myslalam o sprzataniu to chcialo mi sie plakac ;p Dzisiaj moj dom znowu wyglada jak dom z dawnych czasow !
ciesze sie jak nie wiem co, ze mam to za soba - duzo pomogl mi maz, bo oholnie nie dzwigalam niczego nie odkurzalam bo strasznie sie przy tym mecze :p co prawda zrobilam moze z 20 przerw w sprzataniu, bo dostawalam zadyszki, ale udalo sie
zostalo mi umyc okna, bo to co sie dzieje na nich wola o pomste do nieba... ale dzisiaj jest za slonecznie na mycie okien - umyje blizej swiat zeby miec czyste ;p ulzylo mi- teraz moge sie po prostu polozyc na kanapie i polezec 
A jak u Was sobota dziewczyny? -
Tak się znów wkurzyłam na rodzinę od mojego M...!!!
Napisała do niego siostra z gratulacjami odnośnie mojej ciąży i od razu z tekstem kiedy ślub, mój M odpowiedział że tylko cywilny robimy dla siebie i świadków na co siostra M z tekstem że mama mojego M się obrazi, bo oni są starej daty i tego nie zrozumieją, oraz że mama od mojego M przestanie mnie lubieć...
Bez obrazy ale co za głupie podejście...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.

maleństwo rośnie