Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja też kupiłam teraz te małą tubke żelu bo jest bardzo wydajny
czekam na fotkę wloskow
Lelek ja mam pewnie ten sam mysi kolor włosów co Ty- ni to blond ni to brązz tym że ja farbuje odkąd pamiętam
miałam już wszystkie możliwe kolory włosów oprócz blondu bo trochę boję się rozjasniania na całej długości
ale z tym że ja mam dodatkowo mnóstwo siwych włosów... po mamie która też szybko zaczęła siwieć
Teraz mam taki kolor:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9220626d06c2.jpg
Niedługo muszę iść do koleżanki żeby mi odrosty zrobiła bo już siwe wyłażą :ppanipuchatkowa, Mari92, Andii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka28 wrote:MissKathy piekne masz wlosy. Laska z Ciebie jest. Panipuchatkowa a z kad jestes
ostatnio nawet dietetyczka do mnie powiedziała że gdyby mnie zobaczyła pierwszy raz siedzącą to by w życiu nie powiedziała że mam nadwagę
typowa grucha ze mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiss, Ty masz piekne wlosy
ja mam ich trzy na krzyz :p Zazdroszcze, ze przy hashi i niedoczynnosci masz takie wlosy i nic sie z nimi nie dzieje
Z reszta widzialam Twoje zdjecie w czerwonej sukience i sie zastanawialam gdzie Ty ta nadwage widzisz bo jak dla mnie jest perfect
Julka28, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Julka, ja prawie całkiem z południa jestem. Najbliżej mam do szpitala w Lesku.
A ty z której części?
Butterfly, piękna beta. Ja w pierwszej ciąży też miałam od początku plamienia i krwawienia przez krwiaki. Wszystko skończyło się dobrze, synek ma już prawie 3 lata. Tobie też tego życzęButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Julka miło mi czytać takie słowa :* jednak do szczuplutkiej mi jeszcze daleko, 15kg nadwagi nade mną wisi
w ubraniu jest w miarę ok a pod porażka życiowa
Lelek trochę się dzieje bo wypadają, ciągle zbieram kumiaki włosów po domu i biurzeale jeszcze nie ma mocnej tragedii bo zawsze może być gorzej
A te zdjęcie w czerwonej kiecce to specjalnie taką kupiłam żeby wszystko poukrywaczazwyczaj nosze luźne ubrania które kamuflują mankamenty sylwetki
Jak wyszczupleje to pokaże Wam efekt przemiany to same oceniciepanipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Miss no w tej czerwonej wygladalas nieziemsko!
ale później jak na imprezie spojrzałam w lustro to się podobało mi odbicie
-
Hej kobietki
Butterfly betka piękna przy takim przyroscie musi być dobrze
Miss fajne włoskija też dziś w pracy na szczęście 4 h i lecę do domu.
Alex pokaż fotkę po wizycie
Patulka twoja córcia jest przesłodka, niech szybko wszystko się unormuje.
mroźny mamy dziś dzionek a mi się zachciało spódniczka założyćButterfly92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyJa dzis pierwszy raz, od 1,5 miesiaca posprzatalam w domu... Ogolnie naleze do tych osob, ktore uwielbiaja miec czysto - wszyscy ktorzy do nas przyjezdzali zawsze mowili, ze u nas to wyglada jakby bylo sterylnie ;p co dwa dni odkurzalam, przynajmniej raz w tygodniu - zazwyczaj dwa razy mylam podlogi w calym domu. Dziewczyny... gdybyscie zobaczyly, co dzialo sie u mnie w domu podczas tych moich 1,5 miesiaca... okruchy, jakies zacieki, kurze, talerze po domu poroznoszone - stracilam calkowicie ochote na sprzatanie, bylo mi bardzo zle - jak tylko myslalam o sprzataniu to chcialo mi sie plakac ;p Dzisiaj moj dom znowu wyglada jak dom z dawnych czasow !
ciesze sie jak nie wiem co, ze mam to za soba - duzo pomogl mi maz, bo oholnie nie dzwigalam niczego nie odkurzalam bo strasznie sie przy tym mecze :p co prawda zrobilam moze z 20 przerw w sprzataniu, bo dostawalam zadyszki, ale udalo sie
zostalo mi umyc okna, bo to co sie dzieje na nich wola o pomste do nieba... ale dzisiaj jest za slonecznie na mycie okien - umyje blizej swiat zeby miec czyste ;p ulzylo mi- teraz moge sie po prostu polozyc na kanapie i polezec
A jak u Was sobota dziewczyny? -
Tak się znów wkurzyłam na rodzinę od mojego M...!!!
Napisała do niego siostra z gratulacjami odnośnie mojej ciąży i od razu z tekstem kiedy ślub, mój M odpowiedział że tylko cywilny robimy dla siebie i świadków na co siostra M z tekstem że mama mojego M się obrazi, bo oni są starej daty i tego nie zrozumieją, oraz że mama od mojego M przestanie mnie lubieć...
Bez obrazy ale co za głupie podejście...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.