Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mis przynajmniej wiesz co możesz jeść
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss wszystkiego najlepszego dla męża
Spokojnie wieczorem możecie poszaleć i zapomni
Z tą nietolerancja to grubo wyszło! O nietolerancji na owies słyszałam kiedyś. Ale brokul? Ananas? I CURRY?To to potrafi być nietolerowane???
Jestem w szoku...
Ale mimo to dobrze że zrobiłaś. Wiesz co wywalić i będzie tylko lepiej
A tak z ciekawosci-ile Cię wyniosły takie badania?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Miss wszystkiego najlepszego dla męża
Spokojnie wieczorem możecie poszaleć i zapomni
Z tą nietolerancja to grubo wyszło! O nietolerancji na owies słyszałam kiedyś. Ale brokul? Ananas? I CURRY?To to potrafi być nietolerowane???
Jestem w szoku...
Ale mimo to dobrze że zrobiłaś. Wiesz co wywalić i będzie tylko lepiej
A tak z ciekawosci-ile Cię wyniosły takie badania?ale poniekąd byłam na to przygotowana aczkolwiek nie na aż tyle
no teraz musi być lepiej
wieczorem wyślę wyniki dietetyczce i ułoży mi dietę pod wyniki
A za badania zapłaciłam niecałe 500zl i to taki podstawowy pakiet -
Kurczę muszę z moja pogadać następnym razem że też chce takie testy
może uda się na medicover zrobić
Od kilku dni czuje się okresowo/ciążowo i nic. Jem ryby pod każdą postacią, śledzie, pastę rybna sobie zrobiłam. A to u mnie naprawdę niecodzienne. I nic. Ciąża raczej to byłby cud bo kochalismy się w gumce w tym cyklu. Normalnie oszaleję jeśli okres nie przyjdzie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss strasznie drogi pakiet..
U mnie nic nowego, dziś 3 dzień @...
Brzuch nie boli tak jak wczoraj..
Z M nie odzywamy się do siebie, powiedziałam że nie chcę dalej tkwić w takim związku w którym rodzina o wszystko się wtrąca i mamy mieć narzucone to co oni chcą..
Po Nowym Roku wyprowadzam się4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Alex mi zalecila zrobić bo nie chciała w ciemno glutenu odstawiac
A przy hashi podobno najlepiej działa dieta bezglutenowa i bezlaktozowa
O ile z laktozy nie jest ciężko zrezygnować to już z glutenu tak
Butterfly fakt pakiet drogi ale nic nie poradzimy że takie ceny
Wytrzymasz do nowego roku z nim? może jeszcze się coś poprawi i nie będzie potrzeby się wyprowadzać... jeśli go kochasz to tego Ci życzę żeby do tego czasu się między wami ułożyło :*Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Alex wiesz dzieci z gumki też się zdarzają
kurcze nie wiem co Ci powiedzieć to i głupoty gadam
ja mam wrażenie że mam w sobie jakaś lateksową powłoke plemnikobojczą bo czy w gumie czy bez to i tak ciąży brak -
MissKathy92 wrote:Butterfly fakt pakiet drogi ale nic nie poradzimy że takie ceny
Wytrzymasz do nowego roku z nim? może jeszcze się coś poprawi i nie będzie potrzeby się wyprowadzać... jeśli go kochasz to tego Ci życzę żeby do tego czasu się między wami ułożyło :*
Jeśli mój M nie chce jeździć do rodziców, bo jak to powiedział - "nie chce mi się jeździć" to dlaczego nie powie tego wprost?
Cały czas tłumaczy że jego rodzina się nie wtrąca tylko robią to z troski, ja tak nie uważam, bo już w życiu miałam do czynienia z okropna matka mojego eks która doszczętnie rozwaliła nasz związek...
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:KOCHAM go ponad ŻYCIE.. Ale nie rozumiem jednego...
Jeśli mój M nie chce jeździć do rodziców, bo jak to powiedział - "nie chce mi się jeździć" to dlaczego nie powie tego wprost?
Cały czas tłumaczy że jego rodzina się nie wtrąca tylko robią to z troski, ja tak nie uważam, bo już w życiu miałam do czynienia z okropna matka mojego eks która doszczętnie rozwaliła nasz związek...przerabialam to więc wiem co mówię
jeśli on nie zrozumie Twojego toku myślenia to niestety nic z tego nie będzie... bo Ty ciągle będziesz wkurzona że jego rodzina się wtrąca a on nie będzie widział w tym nic złego
i będą pomiędzy wami kłótnie o to
Jeśli go naprawdę kochasz tak jak piszesz to wyprowadzka na jakiś czas może coś zmienić- może coś do niego dotrze i zatesknijednak musicie dużo rozmawiać... rozmowa to podstawa związku
ale jeśli on dalej będzie się zachowywał tak jak teraz (nie rozumiem jak on mógł powiedzieć do Ciebie stul pysk) a nie daj Boże podniesie na Ciebie reke to uciekaj od niego jak najdalej- pomimo miłości jaką do niego czujesz
bo nie tak powinna wyglądać miłość że jest kat i ofiara...
Kochana kieruj się tym co Ci podpowiada serce ale i rozumto Twoje życie a my Ci możemy tylko coś poradzić ale to są Twoje decyzje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 09:14
-
Cześć kochane
MissKathy92 cykl nie spisany na straty... My w tym cyklu mieliśmy przed owulacja 4 dni przerwy albo wkecej, później 3 dni pod rząd i klapło nie wiem jakim cudem
Kochane ja dzisiaj mam wolne, wstałam i najchętniej poszłabym do WC zrobiła znowu test. Ja chyba zwariuje. Ale tłumaczę sobie, że okresu nie ma więc wszystko jest okej.
Tak się boję i martwię:'(
Butterfly92 teście to największe przekleństwo jak się im wydaje że mogą wszystko. Musisz Twojemu chłopakowi jakims cudem wyjaśnić, że wy tworzycie osobna rodzind. Ja to z moim mężem przeszłam ... Tylko, że on zobaczył w końcu że jego rodzice próbują zniszczyć nam związek, a wcale się nie troszczą.
Terka, uwielbiam twoje komentarzei pozytywne nastawienie
-
nick nieaktualnyButterfly, jesli Twoj tego nie zrozumie, to jaki jest sens tkwic w takim zwiazku? Zeby cale zycie byc ofiara? Zeby zmarnowac sobie swoje zycie? Ja na Twoim miejscu dalabym czas Twojemu facetowi, ale w takim w sensie, ze bym sie po prostu wyprowadzila- moze to go skloni w koncu do myslenia o Tobie ?! On nie jest w tym zwiazku sam, jestes tez Ty. A kwestie rodzicow... ciezka sprawa, ale facet nie wiaze sie na lata z mama tylko z Toba!
-
Paulins wrote:Hej Puszek jak się czujesz ?
mdłości przeszły zostało tylko sikanie za wszystkie czasy, ale w badaniu mocz jest Oki
A Ty?Paulins lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszek- ja juz czekam az mi rzyganie przejdzie, przedwczoraj wymiotowalam 3 razy, wczoraj 2, dzisiaj juz raz wymiotowalam ... to chyba jest najgorsze, ze wszystkich dolegliwosci jakie mam ;p Ale tak jak zawsze powtarzam, moge cierpiec dla zdrowia dzidzi ;p
Mnie co jakis czas jeszcze tez pobolewa na dole- ale to nie jest podbrzusze, to raczej pachwiny po bokach i miednica z tylu ;p
Paulins, imienniczko- ja jestem w 10tyg i od 6 tyg chodze co chwile do lazienki i sprawdzam, czy przypadkiem sluz jest ok, czy nie ma plamien itd... wiec znam to - i jesli jestes taka krejzi jak ja, to to nie mija :pPaulins lubi tę wiadomość
-
Butterfly-cudownie że go kochasz. Z tym że miłość to nie uczucie. Mam nadzieję że masz tego świadomość.
Miłość to decyzja "chce dla drugiej osoby jak najlepiej". Czy tak czujesz kiedy pomyślisz o tej relacji? Czy czujesz się bezpieczna, wspierana, szanowana, podciągania do góry? Bo to są właśnie wyznaczniki miłości...MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Butterfly-cudownie że go kochasz. Z tym że miłość to nie uczucie. Mam nadzieję że masz tego świadomość.
Miłość to decyzja "chce dla drugiej osoby jak najlepiej". Czy tak czujesz kiedy pomyślisz o tej relacji? Czy czujesz się bezpieczna, wspierana, szanowana, podciągania do góry? Bo to są właśnie wyznaczniki miłości...
Powiedział mi "stul pysk" bo ja mu mówię też brzydkie rzeczy od słowa "frajer" do słowa "spier*alaj"...
Zawsze miałam problem z agresją, szczególnie nasililo się to po 1.5 rocznym związku o którym tutaj wspominałam...
Przeszłam 4 próby samobójcze, 3 psychoterapie które nic nie pomogły, czuję że też tutaj wszystkiego nie pisze, ale powiem wam że też dużo w tym mojej winy.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Dziewczyny ja to jestem beznadziejna ... serio. Wstałam i stwierdzałam, ze mnie mniej bolą piersi. Co to oznacza? Ze wszystko na nic ... obiecałam sobie nie robić testów do czwartku i zaufać ze wszystko jest ok. Oczywiście opilam się rano wody jak słoń. I właśnie znowu sobie tradycyjnie nasikałam do plastikowego kubeczka (powoli mój przyjaciel
) i zrobiłam zaś ten test ... dzisiaj to już 5 test od soboty ... ja jestem durna. No nic ... idę do urzędu. Później zajmę się sprzątaniem w garderobie co by myśli czymś zając.