Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly żadna Twoja wina. Facet ma Cię szanować i już! Zadnej dyskusji to nie podlega.
Jeśli wiesz ze masz problem z agresja-zmieniaj to. Ale jeśli oboje będziecie tak się traktować to to sensu za bardzo nie ma.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Butterfly żadna Twoja wina. Facet ma Cię szanować i już! Zadnej dyskusji to nie podlega.
Jeśli wiesz ze masz problem z agresja-zmieniaj to. Ale jeśli oboje będziecie tak się traktować to to sensu za bardzo nie ma.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Paulins obawy są normalna rzeczą. W szczególności kiedy masz do dyspozycji tylko testy domowe. Też bym swirowala. W sumie mając laboratorium też swirowalam bo jak nie czułam wcześniejszych objawów to też poleciałam zrobić badanie czy rośnie. Także to normalne
nie jesteś ani durna, ani głupia tylko chcesz żeby wszystko było ok
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Terka ale to działa we dwie strony - ja go nie szanuje to dlaczego on ma mnie szanować?
Bo jest facetem.
A teraz pytanie-dlaczego nie szanujesz?
Jeśli nie chcesz takich rzeczy pisać na forum to napisz prywatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 10:09
21.01 69cm -
Dziewczyny cześć
)
Magda widze ze dalej jesteś w dwupaku) ale pewnie już każdy dzień dla Coebie jest wielka zagadka i pytaniem czy to już dziś nastąpi ;p powiem Ci jedno
wyślij się jeszcze póki możesz
bo ja od miesiąca chodzę na zoombi hehe
Mój Nathan ma problem z jelitkami ... raczej to nie kolki bo baków bardzo duzo puszcza , jedynie tej kupki zrobić nie może i krzyczy w niebogłosy .. robi raz na 2,3 dni .. wiem ze może być problem bo kp plus w nocy po cycce dokarmiam mm wbo wtedy spi dłużej , w dzień wisi na cycu ... no i w dzień mam czas się z nim „pobawić” w nocy chciałam bym chodz 2 h przespać
Ktoś tu polecał
Dicoflac czy mi się wydawało ? Myślicie ze ten priobiotyk pomoże nam
? Od wczoraj daje espumissan ale nie wiem czy pomoże jeśli na kołki jest .. szybciej dawałam infacol , ale jakieś poprawy nie widze , mi już ręce opadają , a bardzo mnie irytuje i boli serce jak widze ze moje dziecko płacze z bólu ;( no bo chyba każda matka myśli ze jej dziecko nie może płakać zwłaszcza z bólu ..
tak pozatym wczoraj mknął nam miesiąc razem) wiec pozdrawiamy wszystkie tu cioteczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9766f9563d16.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ff17011cd24.jpgpanipuchatkowa, Magdaa21, Lelek, Butterfly92, Mari92, terka, puszek369, alex0806, MissKathy92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Bo jest facetem.
A teraz pytanie-dlaczego nie szanujesz?
Jeśli nie chcesz takich rzeczy pisać na forum to napisz prywatnie
A nie szanuje bo rodzice mnie nie szanowali, nie wiem co to znaczy słowo "szacunek"
Tak samo teraz mam w relacji z facetem - jeśli on zrobi coś co wg mnie jest nie fajne to wpadam w szał agresji i wybucham złościąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 10:12
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Mała jak fajnie że się odezwałaś
No to faktycznie macie oboje ciężko. On bo go boli a Ciebie boli ze jego boli... Jejciu... Miejmy nadzieję że to po prostu minie i okaże się tylko niedojrzalym układem trawiennym..https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyMala, co za sliczny Maluszek :* ❤️❤️❤️
Dziewczyny, pomozcie- czy podczas ciazy moze leciec krew z nosa? Wlasnie bylam na drugim posiedzieniu nad wc i podczas wymiotow chyba jakies naczynko mi peklo, bo z lewej dziurki zaczela krew lekko leciec... -
Lelek wrote:Mala, co za sliczny Maluszek :* ❤️❤️❤️
Dziewczyny, pomozcie- czy podczas ciazy moze leciec krew z nosa? Wlasnie bylam na drugim posiedzieniu nad wc i podczas wymiotow chyba jakies naczynko mi peklo, bo z lewej dziurki zaczela krew lekko leciec...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Butterfly92 wrote:Szczerze to z domu wyniosłam samą agresję, jeśli robiłam coś, co nie spodobało się moim rodzicom, to oni wpadali w szał, gniew i leciały wyzwiska, a nawet dochodziło do rękoczynów...
A nie szanuje bo rodzice mnie nie szanowali, nie wiem co to znaczy słowo "szacunek"
Tak samo teraz mam w relacji z facetem - jeśli on zrobi coś co wg mnie jest nie fajne to wpadam w szał agresji i wybucham złością
Ale długo tak nie pociągniecie. Wiem że przeszłas parę terapii ale musisz znaleźć jakąś skuteczna.
Myślę że chłopak wie jaka jest Twoja przeszłość. Nie powinien mimo wszystko tak robić. To nie pomoże. To tylko zaszkodzi.
Musicie dużo rozmawiać. Ale bez zbędnych emocji. Bo rozmowa na emocjach nie jest rozmowa.
Tak czy siak sama pewnie widzisz ze to idzie do nikąd. Musisz przepracowac pewne rzeczy w sobie bo będziesz niszczyla wszystko zaczynając od Ciebie samej.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lelek wrote:Mala, co za sliczny Maluszek :* ❤️❤️❤️
Dziewczyny, pomozcie- czy podczas ciazy moze leciec krew z nosa? Wlasnie bylam na drugim posiedzieniu nad wc i podczas wymiotow chyba jakies naczynko mi peklo, bo z lewej dziurki zaczela krew lekko leciec...
Lelek moze. Układ krwionośny czasem swiruje ale to normalne zjawisko. No chyba że by już tak mega było.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej Dziewczyny,
Miss, dobrze, że zrobiłaś badania. Ciekawostki wyszły, też jestem w szoku jak dziewczynya co do braku seksu się nie martw, nadrobicie. Staraj się o tym nie myśleć, iść na żywioł. Wiem, że ciężko.
Alex, ja właśnie już jak piłas ten barszcz to miałam Cię pytać, czy to możliwe że jesteś w ciążybo znowu masz objawy jak poprzednio
Butterfly, eh, ciężko masz. Chętnie bym Ci pomogła, ale nie wiem jak.
Paulins, ja zrobiłam tylko 2 testy w 4 dni po spodziewanym okresie, następnie bete. Potem przez ponad 2 tygodnie nie robiłam nic, ba, nie przyznałam sie tu dziewczynom nawet
Miss, ja dalej w dwupakud
Do piątku na spokojnie, potem zaczynamy akcje wykurzania małej z brzucha. Mąż nawet dostał wolne w piątek!!! Nareszcie, bo on w tym miesiącu nie dość że dłużej pracuje to każda sobotę jeszcze i nawet 12.11. Jest przemeczony, tak mi go szkoda.. Ale mówi że to jego budowa, musi ją skończyć itd itp. A najlepsze ze zaczął budowę jak zaszlam w ciążę a kończy jak będę rodzic
Wczoraj coś ja słabiej czułam, ale mój żywy detektor słyszał serduszko więc się uspokoilam. Wygooglował że dziecko ma mniej miejsca więc może tak być ze się słabiej rusza. Oby. W piątek lekarz.
Zastanawia mnie, czy może tak być, ze nie będę miała żadnych boli i nagle w ciągu dnia trach, zacznie się. Myślicie że tak może być? -
Magda no a jak ma się ruszać jak już się nie mieści?
Słyszałam też teorie że zbiera siły do porodu
Nie wiem mój swirowal do końca więc nie pomogę, ja tylko teoretyk
Co do symptomów słyszałam o takich akcjach ale raczej rzadko jest żeby bezobjawowo rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 10:23
21.01 69cm -
nick nieaktualnyTerka, wygladalo mo to bardziej na pekniete naczynko- nie byl to krwotok, raczej takie lekkie krwawienie... Jestsem juz chyba oslabiona tymi wymiotami, nie wiem czy nie isc po jakies elektrolity do apteki, bo praktycznie po kazdym posilku 30 minut pozniej, wymiotuje. Schudlam prawie 3 kilo od poczatku ciazy, waze teraz juz 50kg
/
Butterfly, zgadzam sie z Terka- najwazniejsza jest rozmowa i zrozumienie. On musi rozumiec Twoja sytuacje, Ty musisz zrozumiec jego. Ja od przedwczoraj przezywam bum hormonalny na nowo. Strasznie mnie moj maz denerwuje, jego zachowanie, wszystko robi zle ... Poklocilam sie z nim wczoraj przed snem, a dzisiaj rano poprawilam. Ale pogadalismy, wytlumaczylam mu, ze on tez nie moze teraz tak reagowac na mnie jak wczesniej, ze mi tez nie jest latwo z ta sytuacja i moim nastrojem, ze przez te dolegliwosci wymiekam i czasami juz nie mam na nic sily. Stwierdzil, ze mi w tym pomoze i nie bedzie az tak nerwowo na mnie reagowal, tylko bedzie staral sie wspierac mnie. Dwa dni klotni, ale rozmowa wszystko wyjasnila - pamietaj, ze rozmowa i wzajemne zrozumienie jest najwazniejsze. -
terka wrote:Ale długo tak nie pociągniecie. Wiem że przeszłas parę terapii ale musisz znaleźć jakąś skuteczna.
Myślę że chłopak wie jaka jest Twoja przeszłość. Nie powinien mimo wszystko tak robić. To nie pomoże. To tylko zaszkodzi.
Musicie dużo rozmawiać. Ale bez zbędnych emocji. Bo rozmowa na emocjach nie jest rozmowa.
Tak czy siak sama pewnie widzisz ze to idzie do nikąd. Musisz przepracowac pewne rzeczy w sobie bo będziesz niszczyla wszystko zaczynając od Ciebie samej.
Zamierzam szukać nowej terapii i mam nadzieję że wszystko się poukłada4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.