Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie nasmarowalyscie postów że hej
zostawić Was na chwilę... Ale pokrotce przeczytałam bo pracy mam dużo 
Mała sliczny maluszek
Lelek biedulo nie dość że wymioty to jeszcze krew z nosa
masakra
Butterfly chyba rozumiem co masz na myśli z tą agresją
mi też się czasami zdarzało tak wybuchnąć i później odczuwałam ulge... Ale to że Ty nie jestes tez święta nie usprawiedliwia chłopaka i nie zezwala na używanie takich słów wobec Ciebie... my z mężem też mieliśmy takie kryzysy że się darlismy na siebie i wtedy też padały źle słowa i latały przedmioty (oczywiście z mojej strony) ale znaleźliśmy na to sposób
teraz gdy dochodzi do spiecia to ja po prostu ukrywam temat i się nie odzywam a jak już wpadnę w szał to mąż mnie przytula i też się nie odzywamy żeby nie powiedzieć za dużo
pomaga naprawdę... A uwierz mi że ja mam naprawdę ciężki charakter- zmienny jak chorągiewka na wietrze
i pewnie żebym nie miała takiego męża jakiego mam to już bym dawno była sama, bo wiele razy chciałam wyjść z domu, trzasnac drzwiami i nigdy nie wrócić ale maż mnie powstrzymywał i wiem że robił to z miłości a ja pod wpływem emocji chciałam uciec
-
Właśnie ja mam to samo że jak się dzieje źle to mam ochotę uciec od tego wszystkiego...MissKathy92 wrote:Butterfly chyba rozumiem co masz na myśli z tą agresją
mi też się czasami zdarzało tak wybuchnąć i później odczuwałam ulge... Ale to że Ty nie jestes tez święta nie usprawiedliwia chłopaka i nie zezwala na używanie takich słów wobec Ciebie... my z mężem też mieliśmy takie kryzysy że się darlismy na siebie i wtedy też padały źle słowa i latały przedmioty (oczywiście z mojej strony) ale znaleźliśmy na to sposób
teraz gdy dochodzi do spiecia to ja po prostu ukrywam temat i się nie odzywam a jak już wpadnę w szał to mąż mnie przytula i też się nie odzywamy żeby nie powiedzieć za dużo
pomaga naprawdę... A uwierz mi że ja mam naprawdę ciężki charakter- zmienny jak chorągiewka na wietrze
i pewnie żebym nie miała takiego męża jakiego mam to już bym dawno była sama, bo wiele razy chciałam wyjść z domu, trzasnac drzwiami i nigdy nie wrócić ale maż mnie powstrzymywał i wiem że robił to z miłości a ja pod wpływem emocji chciałam uciec 
Staram się opanowywać ale ja już sobie z tym nie daje rady...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Kochana myślę że powinnaś udać się do jakiegoś specjalistyButterfly92 wrote:Właśnie ja mam to samo że jak się dzieje źle to mam ochotę uciec od tego wszystkiego...
Staram się opanowywać ale ja już sobie z tym nie daje rady...
szczególnie teraz bo potrzebujesz wsparcia a od najbliższych go nie masz
jejku strasznie mi przykro że Ci się tak życie skomplikowalo, wyglądasz na sympatyczną i radosną osobę a dostajesz od świata tyle złego
tak nie powinno być i musisz walczyć o swoje szczęście, o to żeby czuć się sama z sobą dobrze
-
Lelek tez tak myśle jąkał dziewczyny ... specjalista tu pomoże
Puszek a nie zrobię małymi krzywdy tak zmieniając ciagle te krople ?
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Kochana nie zrobisz krzywdy:) dicoflor to probiotyk dobra flora bakteryjna, przy dokarmianiu mm dobrze włączyć, natomiast laktaza pomoże trawic, często dzieciaki do pół roku mają fizjologiczna nietolerancje laktozy, jakbyś zrobiła badanie ogóle kału to wyjdą ciala redukujące, często zlecalam to dzieciom na mm, żeby mama refundację mogła dostać na bebilon peptiMała_Mii wrote:Lelek tez tak myśle jąkał dziewczyny ... specjalista tu pomoże
Puszek a nie zrobię małymi krzywdy tak zmieniając ciagle te krople ?
ten delicol jest od pierwszego dnia życia, a np taki espumisan po 28dniu życia, więc jest bezpieczny
i też staraj się być spokojna przy dziecku, często dzieci łapią stres od mamy i np u taty są spokojne, po za tym mama pachnie mlekiem, a tata nie
Mała_Mii lubi tę wiadomość

-
Mała mii cudowny maluszek, niech dolegliwości brzuszków szybko mina.
Miss masz troszkę tych nietolerancji ale teraz wiesz z czym walczyć, kciuki. Najlepszego dla męża
Skończyłam dziś swojego krasnale nawet sympatyczny wyszedł
Butterfly oj biedna spadło teraz tyle nieszczęść na Ciebie , poszukaj pomocy u specjalisty aby to przetrwać. Może akurat uda się Wam to przejść razem
MissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny maż mi właśnie napisał że do 17 będzie w pracy a nie do 23
więc zacznę przepraszanie wcześniej
muszę tylko zaleciec do sklepu po jakieś seksi majteczki i mały torcik dla niego ^^
panipuchatkowa, Lelek, terka, Butterfly92, Magdaa21, Paulins lubią tę wiadomość
-
Wieczorkiem jak będę w domu foteczke już mampanipuchatkowa wrote:Kasia daj fotke krasnala!

panipuchatkowa lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Wszystko ma swoje plusy i minusyLelek wrote:Ojjj Miss - to Ty dzisiaj szalenstwo uskuteczniasz
troszke Ci zazdroszcze bo ja abstynencja od kiedy tylko sie dowiedzialam hahha
sama chętnie bym trochę w abstynencje poszła haha
-
Laski które dają swoim panom witaminki mam takie nurtujące mnie pytanie
czy wasi faceci mają np długie nocne erekcja ( przed snem był seks, i wcześniej tak nie było) czy to dobry objaw, bo już głupiej. Sorki za takie pytania
21 wrzesień 2019 -
Kasia ja u swojego nie zauważyłam takiej zmiany po witaminkachKaassiia wrote:Laski które dają swoim panom witaminki mam takie nurtujące mnie pytanie
czy wasi faceci mają np długie nocne erekcja ( przed snem był seks, i wcześniej tak nie było) czy to dobry objaw, bo już głupiej. Sorki za takie pytania
A mój bierze fertilman plus i mace
-
Oj Miss wyczuwam szaleństwo az tutaj

Widzisz, mówiłam że nie może być źle
No tylko ogarnij ta działkę do porządku bo Cię z pracy wywala
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm

!mama ma mi kupić i wysłać