Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie nasmarowalyscie postów że hej
zostawić Was na chwilę... Ale pokrotce przeczytałam bo pracy mam dużo
Mała sliczny maluszek
Lelek biedulo nie dość że wymioty to jeszcze krew z nosamasakra
Butterfly chyba rozumiem co masz na myśli z tą agresjąmi też się czasami zdarzało tak wybuchnąć i później odczuwałam ulge... Ale to że Ty nie jestes tez święta nie usprawiedliwia chłopaka i nie zezwala na używanie takich słów wobec Ciebie... my z mężem też mieliśmy takie kryzysy że się darlismy na siebie i wtedy też padały źle słowa i latały przedmioty (oczywiście z mojej strony) ale znaleźliśmy na to sposób
teraz gdy dochodzi do spiecia to ja po prostu ukrywam temat i się nie odzywam a jak już wpadnę w szał to mąż mnie przytula i też się nie odzywamy żeby nie powiedzieć za dużo
pomaga naprawdę... A uwierz mi że ja mam naprawdę ciężki charakter- zmienny jak chorągiewka na wietrze
i pewnie żebym nie miała takiego męża jakiego mam to już bym dawno była sama, bo wiele razy chciałam wyjść z domu, trzasnac drzwiami i nigdy nie wrócić ale maż mnie powstrzymywał i wiem że robił to z miłości a ja pod wpływem emocji chciałam uciec
-
MissKathy92 wrote:Butterfly chyba rozumiem co masz na myśli z tą agresją
mi też się czasami zdarzało tak wybuchnąć i później odczuwałam ulge... Ale to że Ty nie jestes tez święta nie usprawiedliwia chłopaka i nie zezwala na używanie takich słów wobec Ciebie... my z mężem też mieliśmy takie kryzysy że się darlismy na siebie i wtedy też padały źle słowa i latały przedmioty (oczywiście z mojej strony) ale znaleźliśmy na to sposób
teraz gdy dochodzi do spiecia to ja po prostu ukrywam temat i się nie odzywam a jak już wpadnę w szał to mąż mnie przytula i też się nie odzywamy żeby nie powiedzieć za dużo
pomaga naprawdę... A uwierz mi że ja mam naprawdę ciężki charakter- zmienny jak chorągiewka na wietrze
i pewnie żebym nie miała takiego męża jakiego mam to już bym dawno była sama, bo wiele razy chciałam wyjść z domu, trzasnac drzwiami i nigdy nie wrócić ale maż mnie powstrzymywał i wiem że robił to z miłości a ja pod wpływem emocji chciałam uciec
Staram się opanowywać ale ja już sobie z tym nie daje rady...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Właśnie ja mam to samo że jak się dzieje źle to mam ochotę uciec od tego wszystkiego...
Staram się opanowywać ale ja już sobie z tym nie daje rady...szczególnie teraz bo potrzebujesz wsparcia a od najbliższych go nie masz
jejku strasznie mi przykro że Ci się tak życie skomplikowalo, wyglądasz na sympatyczną i radosną osobę a dostajesz od świata tyle złego
tak nie powinno być i musisz walczyć o swoje szczęście, o to żeby czuć się sama z sobą dobrze
-
Lelek tez tak myśle jąkał dziewczyny ... specjalista tu pomoże
Puszek a nie zrobię małymi krzywdy tak zmieniając ciagle te krople ?[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Lelek tez tak myśle jąkał dziewczyny ... specjalista tu pomoże
Puszek a nie zrobię małymi krzywdy tak zmieniając ciagle te krople ?ten delicol jest od pierwszego dnia życia, a np taki espumisan po 28dniu życia, więc jest bezpieczny
i też staraj się być spokojna przy dziecku, często dzieci łapią stres od mamy i np u taty są spokojne, po za tym mama pachnie mlekiem, a tata nie
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mała mii cudowny maluszek, niech dolegliwości brzuszków szybko mina.
Miss masz troszkę tych nietolerancji ale teraz wiesz z czym walczyć, kciuki. Najlepszego dla męża
Skończyłam dziś swojego krasnale nawet sympatyczny wyszedł
Butterfly oj biedna spadło teraz tyle nieszczęść na Ciebie , poszukaj pomocy u specjalisty aby to przetrwać. Może akurat uda się Wam to przejść razem
MissKathy92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Dziewczyny maż mi właśnie napisał że do 17 będzie w pracy a nie do 23
więc zacznę przepraszanie wcześniej
muszę tylko zaleciec do sklepu po jakieś seksi majteczki i mały torcik dla niego ^^
panipuchatkowa, Lelek, terka, Butterfly92, Magdaa21, Paulins lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Kasia daj fotke krasnala!
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Ojjj Miss - to Ty dzisiaj szalenstwo uskuteczniasz
troszke Ci zazdroszcze bo ja abstynencja od kiedy tylko sie dowiedzialam hahha
sama chętnie bym trochę w abstynencje poszła haha
-
Laski które dają swoim panom witaminki mam takie nurtujące mnie pytanie
czy wasi faceci mają np długie nocne erekcja ( przed snem był seks, i wcześniej tak nie było) czy to dobry objaw, bo już głupiej. Sorki za takie pytania
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Laski które dają swoim panom witaminki mam takie nurtujące mnie pytanie
czy wasi faceci mają np długie nocne erekcja ( przed snem był seks, i wcześniej tak nie było) czy to dobry objaw, bo już głupiej. Sorki za takie pytaniaA mój bierze fertilman plus i mace
-
Oj Miss wyczuwam szaleństwo az tutaj
Widzisz, mówiłam że nie może być źle
No tylko ogarnij ta działkę do porządku bo Cię z pracy wywalaMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm