Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss ja pierdziele ile?
Niezle
Ja się wczoraj nakrecilam na tą darmowa dostawę a w efekcie nic nie zamówiłam bo czasu mi brakło
A dziękuje dziewczyny, no mały przystojniak rośnie, rośnie jak na drożdżach i zmienia mu sie twarz co jakiś czas na coraz bardziej "męska"https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka fajnego śmieszka masz w domu
A ja no troszkę poszalalam wczorajale mam prezent dla teściowej i dla mamy te szminkę bo chciała
dla mamy chyba kupię na święta garnki do gotowania na parze- niech zacznie sobie zdrowo gotować
bo jej ukradłam parowar elektryczny bo nie używała
-
Ja też wolę praktyczne prezenty dlatego chyba powiem mamie że chce patelnię z przykrywką bo też się czaje żeby kupić i nie mogę
A jej taki garnek na pewno się przyda no bo np co ma rybkę smażyć to może na parę wrzucić i też dobra
-
Praktyczne rzeczy jak najbardziej
ja muszę mężowi powiedziec że chce zestaw silikonowych foremek do ciast. Mam dość blaszanych, zawsze coś dziwnego przez nie wychodzi. Ostatnio 2 keksowki wywalilismy bo nie dałoby się ich umyć nawet... Z silikonem nigdy problemu nie mielismy więc chcę wszystkie takie a nie tylko babeczkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 12:47
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
My rano byliśmy na spacerze, 5,5km. Tak się fajnie szło z kimś
potem na zakupach, a teraz M mi robi pizze ♥️ piękne Mikołajki, dziewczyny, normalnie tak się cieszę
Miss, głowa do góry. Tak jak Terka pisze, cykl nie jest stracony
Alex, biedna jesteś z bólem brzuchadobrze ze masz możliwość pracy zdalnej!
Terka, słodki Andrzejek
Puszek, też miałam takie uczucie, rozpycha się dzidzia
Panipuchatkowa, szkoda że mąż jedzie, ale Film + ulubione przekąski to też nie jest zły scenariusz
My w tym roku nagadalismy rodzinie że chcemy bony. Mamy wszystko, naprawdę nie umiemy już wymyślić co by się nam przydało. Więc bon do Lidla albo rossmanna mile widziany -
Hej kobietki
Madzia cudowny prezent, miło spędzony czas z mężem cudnie
Miss jeszcze nie wszystko stracone
Alex biedna @ przyszła z impetem ech, odpocznij wieczorkiem
Terka, Andrzejem cudny nieszczęście trochę nie opedzi się od wzroku dziewczyn ;p22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hahaha Kasia
My się nabijamy czasem z mężem tak: on się nie odpedzi od dziewczyn, będą latały za nim a on pyk-i na księdza
Magda no Mikołajki super! Tak to można świętowaćmąż na miejscu, pizza
eh takiej to dobrze
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka jaki ten Andrzej jest cudowny
piekny avatar
Magdaa21 kurcze to zazdroszczę, że macie wszystko i nie wiecie czego chcecieJa to bym mogła wymieniac i wymieniać i końca by nie było hehe
A ja sie martwię czy mnie nie bierze jakieś zapalenie pęcherza, bo takie dziwne parcie na siku mamStarania o drugie dziecko -
Jednak nie poszłam pracować zdalnie. Ciągle ktoś coś ode mnie chciał, dużo ogarnięcia do wyjazdu było, dokumentacja jakaś do poprawy i o 13 stwierdziłam że się nie opłaca iść do domu pracować. Naćpałam się lekami to nie boli. Jutro z rana też muszę wziąć bo we Wrocku nie wytrzymam bez leków.
Terka cudowny Andrzejek
Magda mikołajki miałaś super;) fajnie jak można czas razem spędzić na spokojnie. Może Karolinka was zaskoczy i wyjdzie z tej okazji
Ja już jadę do domu. Trochę się słabo czuje i na dodatek wnerwialam się cały dzień na te dokumenty ale już na szczęście jutro poza biurem to odpocznę. Do tego zapisałam się na szkolenie na mediatora i pracę z niepełnosprawnymi, idę 15.12 na nie a przez tydzień muszę zapoznać się z materiałami elearningowymi do tego szkolenia. Fajnie bo fundacja placi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jednak nie poszłam pracować zdalnie. Ciągle ktoś coś ode mnie chciał, dużo ogarnięcia do wyjazdu było, dokumentacja jakaś do poprawy i o 13 stwierdziłam że się nie opłaca iść do domu pracować. Naćpałam się lekami to nie boli. Jutro z rana też muszę wziąć bo we Wrocku nie wytrzymam bez leków.
Terka cudowny Andrzejek
Magda mikołajki miałaś super;) fajnie jak można czas razem spędzić na spokojnie. Może Karolinka was zaskoczy i wyjdzie z tej okazji
Ja już jadę do domu. Trochę się słabo czuje i na dodatek wnerwialam się cały dzień na te dokumenty ale już na szczęście jutro poza biurem to odpocznę. Do tego zapisałam się na szkolenie na mediatora i pracę z niepełnosprawnymi, idę 15.12 na nie a przez tydzień muszę zapoznać się z materiałami elearningowymi do tego szkolenia. Fajnie bo fundacja placi
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵