Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda super wianuszek adwentowy
ja też w tym roku miałam robić ale jakoś pomysłu zabrakło
widzę Karolinka twardo siedzi u mamy
A co się będzie śpieszyc- u mamy najlepiej i cieplutko
O kurde Alex, mam nadzieję że zdążysz obrócić do Wrocka i zdążysz na wizytę
U mnie normalna snieżyca się zrobiłaA ja sobie wczoraj wymyśliłam że zrobię jeszcze jedną bombke tylko trochę większą
zostało mi pół pasty śniegowej więc powinno starczyc
muszę tylko kupić bombke akrylową większą i coś z czego zrobię choinki
koleżanka ma mi podrzucić makietę z domkami
Kurczę tyle racuchy przy tym mam że hej więc nawet jak @ przyjdzie to tak przeżywać nie będę (moze)
-
Miss, a u nas 5 stopni i wiatr wieje.
Eh, Karolince ciepło ale mi już mocno średnio. Kręgosłup boli od wczorajco chwilę ktoś do mnie pisze, a jak nie do mnie to do M piszą koledzy i pytają. Już mam dość jak widzę napis babcia na ekranie telefonu.. Wiem, nie powinnam narzekać tylko cieszyć się że ktoś się mną interesuje i martwi. Tym bardziej że po porodzie to raczej wszyscy będą dzieckiem zainteresowani, a nie mną. Ale powiem wam że to wszystko jest ciężkie
chciałabym już ja mieć na rękach, mieć za sobą poród i po prostu sobie leżeć na naszym łóżku w 3
Głupia jestem, co? -
Magda oczywiście że nie jesteś głupia
podejrzewam że większość kobiet na końcówce ciąży ma takie myśli, bo wiadomo to ogromny wysiłek dla organizmu a poza tym już się bardzo chce poznać te kruszynke po tych 9 miesiącach czekania na nią
no a telefony faktycznie drażnią ale już niedługo
-
Magda-nie jestes głupia. To normalne. Bardzo normalne. To ludzie są dziwni. Jakby się miało ukryć fakt że się urodziło i się nie odezwać po. To wola pytać za wczasu. Albo chcą być pierwsi którzy wiedzą pewnie. Dziwne to strasznie. Co zrobić.
Mysmy w piatek przy drugim wywoływaniu wyłączył telefony. Bo wiedziałam że będzie długo i że będą w trakcie. Więc wylaczylismy. Po wszystkim jak ja bralam sobie kroplowke na wzmocnienie to mąż spytał czy może zadzwonić do dziadków z każdej strony. Powiedziałam że tak i wtedy wyszedł na jakiś kwadrans i podzwonil. Tak byśmy zwariowali chyba.
Ty się absolutnie nie przejmuj że ktoś chciałby już.
To małej sprawa kiedy przyjdzie na świat. Ma czas. Do terminu 4 dni. Plus jeszcze 2tygodnie. Więc spokojnie.
Wiem że ciężko już i chce się tulic do maleństwa. Ale będziecie niedługo już to robić... Teraz na ile to możliwe cieszcie się jeszcze byciem we dwójkęMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
A ja wam powiem że od wczoraj wieczorem żadnego uśmiechu u mnie naturalnego nie będzie. Tylko tyle co do Andrzejka.
Dostalam wczoraj po 22 telefon, siostra dzwoniła. Jak tak późno dzwoniła wiedziałam że coś nietak. I nie mylilam sie. Nie spodziewałam się tylko takiej bomby informacyjnej.
Mój siostrzeniec nie żyje
13lat chłopak... Nie wiadomo co jak dlaczego, nic...
A ja nawet nie mam jak im pomóc, jak tam być bo mieszkają daleko...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Magdaa21 irytujące są pytania ale powiem Ci że to taka ludzka natura już
Pamiętam jak koleżanka się wkurzała, że wszyscy pytali czy już urodziła a pytań było od groma bo urodziła 2tygodnie po terminie także non stop była bombardowana pytaniami i jak szybko o tym zapomniała bo jak druga koleżanka była w ciąży to własnie ona ciągle dopytywała czy już po.
terkastraszne, bardzo mi przykro
Starania o drugie dziecko -
Hej kobietki
Terka rany co za tragedia, moje kondolencje, i wiele sił dla twojej siostry.
Miss cudowna bombka
Alex szczęśliwej podróży i szybkiego powrotu abyś spokojnie zdążyła na wizytę
No i piateczek supcio jeszcze aby dzień szybko minął22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
eh, a moja babcia miala jakas narosl na palcu, dzis miala zdejmowany opatrunek i cos markotna przez telefon, mowi ze musza to kontrolowac, jak zapytalam, czy bylo to w badaniu histopatologicznym to mowila ze tak ale jakas smutna byla. i tez nerwowka ;/
-
Bardzo tu smutno
Mnie strasznie bolą jajniki, raz prawy a raz lewy, może coś z tego będzie ale seks był tylko jeden raz w dni płodne więc wątpie, że akurat się w celowaliśmy w owulkę z drugiej strony gdzieś w głowie mam jednak w podświadomości, że bez lekarza to ja w ciąże nie zajdę bo do pory sie nie udało to czemu miałoby sie teraz udać ale nadzieja matką głupich.Starania o drugie dziecko -
Dziewczyny mi też smutno cały dzień
mam dziś dużo pracy więc szybko dzień mija, jeszcze pół h i do domu
Andii ja mam takie same myśli w glowie- skoro do tej pory się nie udało to dlaczego miałoby się udać akurat terazno ale kurczę trzeba w coś wierzyć, trzeba mieć nadzieję bo co nam pozostało?