Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mii może jakiś zapach mu nosek drażni?
perfumy, odświeżacz powietrza?
Ja dzisiaj padam. Jestem jakaś śpiąca a cała noc spałam jak zabita. Wczoraj to samo było. Do tego ten jajnik doskwiera. Muszę dzisiaj mężowi pomarudzic chyba to będzie lżej;p za to śnieg pada i nie topnieje od razu to świąteczny klimat się robiW pracy dzisiaj byle przebimbać do 16.
Madzia ja cały czas kciuki trzymam żeby szybko poszło:) o bólu zapomnisz a Karolinka już na zawsze będzie obok Ciebie;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyA ja sie przerzucam na picie melisy- moze to obnizy troche tetno ...
Puszku, Paulins (dawno sie nie odzywalas) czy FHR plodu 174 w 12tc przy tak zestresowanej matce ( ktora sama ma puls 100, 115 ) nie jest za duzy? Lekarz nic nie mowil, mowil tylko ze serce pieknie bije - ale wiadomo ze juz przy takim tetnie wzroslo mi w ryzykach ryzyko Patau do 1:6200 z 1:6700
-
Jej cóż za emocje Magda kciuki zacisniete powodzenia,dużo siły
Witam nowa koleżankężyczę szybkiego zafasolkowania
miłego czwartku coraz bliżej weekenduMagdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Lelek jest spoko na genetycznych też tak miałam
Ja już po remoncie i wiecie przeprowadzka do domu spowrotem, więc dużo sprzątania itp, wczoraj byłam u tego lekarza to przyłożylam na chwilę sondę od usg i serduszko było dziecko spokowiem panikuje:p ostatnio wczoraj i dzisiaj gilgocze mnie podbrzusze myślicie, że to może być dziecko?
-
panipuchatkowa wrote:puszek - hmm u każdej ruchy inaczej u mnie pierwsze poczułam w 17+5.
a łożysko masz na przedniej czy tylniej ścianie?
no własnie coś terki nie słychać.
-
Mała mój też kicha raz na dzień. Lekarka powifziała jak nosek czysty i nic niepokojącego się nie dzieje to się tym nie przejmować
Puszek dzidzia daje o sobie znać
Alex tak w naszym rejonie śnieżyk pruszy<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyPuszek, uff uspokoilas mnie - wiesz jak to jest, nie myslalam nawet, ze moze byc cos zle - ale weszlam do internetow na jakies dziwne fora, a tam informacje - ze ma byc fhr do 160 ze jak powyzej to juz tachykardia serca, ze juz zle, ze jakies wady - matko ile to czlowiek moze sie nastresowac :o z tego wszystkiego dzisiaj znowu mi sie snilo, ze dostalam okresu ( zawszemam takie sny jak sie boje ) Ale dwoch lekarzy na usg tydz temu i teraz we wtorek sprawdzalo serce, przeplywy w zastawce trojdzielnej byly OK.
Puszek, tez bym chciala juz to poczuc ❤️ Moze bylabym spokojniejsza.
Madzia chyba nam rodzi, cisza nastala -
Lelek ja też Cię uspokajałam!
A ja w poniedziałek robiłam morfo i mocz, i mocz mi się nie podobał i postanowiłam dzisiaj powtórzyć no i o wiele gorzej wyszło od poniedziałkowego.. jestem po prostu załamana. Dobrze że jutro mam wizytę, ale boje się że to coś poważnego. Chociaż kompletnie ani nic mnie nie boli, nie piecze, nie swędzi..Lelek lubi tę wiadomość
-
13 grudnia to ładna data na urodziny
poza tym dziś wspomnienie św Łucji
Puchatkowa jak masz wizytę jutro to postaraj się nie stresować za bardzowiem że ciężko ale jutro się skonsultujesz i będziesz spokojniejsza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInternety to chyba najgorsze, co mozna zrobic w takiej sytuacji. Powtarzam to sobie za kazdym razem, a za kazdym razem to robie tak czy siak
Tez jestem pod tym wzgledem glupia... a moja lekarz za kazdym razem mi powtarza, zeby mi maz zablokowal dostep do wyszukiwania takich informacji w internecie :p