Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego dla Was w Nowym Roku! Ja wczoraj byłam tak zmęczona, że czekałam na właściwy moment, żeby wyjść od przyjaciół, nie sprawiając im przykrości
Postanowienia? Mniej przejmować się wszystkim, myśleć częściej o sobie (mam taką tendencję, że zawsze wszystko dla wszystkich, a potem sama na tym tracę). Po za tym mam ogormną nadzieję, że we wrześniu urodzę zdrowego maluszka! Ogormnie mnie stresuje ta myśl, że to dopiero początek, że jeszcze wszystko może pójść nie tak...
-
Moje postanowienie też jest takie, że chciałabym w 2019 roku urodzić zdrowe dziecko. Nie mam na to zbyt wielkiego wpływu, ale pozostaje mi wierzyć...
I przede wszystkim być z moim mężemJuż 11 rok spędzony razem nam leci, 11 wspólny Sylwester.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja wierzę że wszystkie w 2019 roku będziemy mamami
My z mężem sobie zyczylismy dziś o północy spełnienia naszego marzeniaI mamy nadzieję że ono się spełni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 11:35
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Na porannym teście widzę kreskę, blada jak cholera ale zupełnie tak jak poprzednio. Jak test wysechł to pod kątem widać chyba. Albo to mój mózg...
Ani0nka, panipuchatkowa, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, pamietasz tamta sytuacje? Jak obie testowalysmy? Testowalam 12 dpo, a kreska byla bardzo blada. Zrobilam zdjecie, dodalam troche kontrastu zeby bylo lepiej widac i wstawilam - to Ty potwierdzilas mnie, ze tez cos widzisz
Sprobuj z tym zdjeciem, moze my tez zobaczymy
Jak nie, to jutro drugi tescik, beta i przynajmniej 9 miechow bez alko!
-
nick nieaktualny