Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny witam się znać wc przed pracą. Takie mdłości mnie obudziły że masakra, nawet nie wiem czy będę w stanie coś zjeść. I cieszę się tym jak durna ;p najwyżej w pracy zwymiotuję. Albo powiem że się źle czuje i do domu wrócęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej Alex cieszę się Twoim szczęściem!! ja dziś idę na badania fsh i LH i progesteron zbadam a później do pracy
-
nick nieaktualnyDzien Dobry Dziewczyny,
Zajadamy sobie wlasnie kanapki z awokado i jajkiem na twardym - ostatnio moje ulubione sniadanie i bedziemy odpoczywac nad jakims serialem.
Alex, musi byc dobrze! nie ma nawet innej opcji. A wymioty z takiego powodu, to najpiekniejsze co moze byc
Puszek- super! Tez bym chciala cos poczuc a u mnie nici... mam jeszcze lozysko na przedniej scianie, wiec moqia mi, ze pozno moge je czuc -
nick nieaktualnyJa jestem strasznie niecierpliwa, stad pewnie juz bym chciala to czuc Mam w usg genetycznym info, ze lozysko na przedniej scianie- moglo sie zmienic? Jeszcze tak dlugo do polowkowych:( moja najblizsza wizyta to polowkowe wlasnie. Bede wtedy w 20+6 wiec jeszcze sporo czasu.
Jeju objadlam sie tymi kanapkami, ze hoho;p popilam suszem ze sliwek i jablek- ostatnio moj rytual podczas zaparc- pomaga naprawde! -
Witajcie
Alex super znaczy jest ok.
Puszek to miłe uczucie poczuć ruchy
Lelek ty też poczujesz cierpliwości<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny po długich poszukiwaniach rozważam 4 wózki. Jeszcze jedziemy je zobaczyć. Czy możecie mi doradzić, który byście wybrały? Mieszkam w mieście, wyrwać duże koła nie sa mi potrzebne, czy jakaś mega amortyzacja. Liczy się wielkość, żeby był mały, mieszkanie 27m, chce lekki wozek, mieszkam na 1 piętrze bez windy. Babcie też windy nie mają. Niby mam duży bagaznik, ale to sedan, więc ma wąski wlot :p
Cybex balios s
Mutsy evo ewentualnie nexo, ale ten nie ma wcale amortyzacji
Xlander x pulse
X lander x citeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 09:45
-
nick nieaktualnyNie mowil - wpisane tylko- przednia sciana wysoko zobaczymy, narazie czekam nie wiem nawet czego sie spodziewac, nie wiem jak to jest czuc:p ja co chwile mam jakies uczucie ale to wszystko od gazow wiec nie wiem czy ro cos podobnego?:p takie stukanie? :p
-
hej kobietki miałam dziś kiepska noc, kręciłam i miałam taki płytki sen.
piszecie o tak pięknym uczuciu jak ruchy dziecka, a przede mną jeszcze sporo czasu aby móc to poczuć.
a u nas kolejny dzień fatalnej pogody co ja będę robić cały dzień?
miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019