Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Masakra .. tyle nieszczęścia w takim dniu ... współczuje żonie i córeczkom ;((
PuchTkowa śliczny zestaw my z babydream używamy właśnie żelu fok apteki , kremu na mróz i do pupci przeciwko odparzeniom polecam do smarowania balsam z nivea baby a husteczki mokre z dady mamy[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puszek to takie smutne
A babydream to fajne rzeczy są. My też używamy: chusteczek i innych kosmetyków. Nawet mamy parę zabawek z tej firmy, przeważnie przytulanki<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Boże, naprawde nie mogę tego ataku ogarnąć, dopiero człowiek stał przed nami i mówił jaki Gdańsk jest piękny. To wszystko nie powinno mieć miejsca . Mialam nadzieje ze mimo wszystko jakos go uratują. Nie wyobrażam sobie co musi czuć rodzina, żona ktora nie zdążyła na czas , dzieci. Straszne .
Co do zaproszeń, Magda bardzo ładne, zdecydowanie moje klimaty . U siebie tez mialam z motywem kwiatów.
Kasia, nie dziwię się. Ja pewnie jak już uda mi sie zajść w ciążę to będę miała to samo, co chwila sprawdzanie czy czysto.
Panipuchatkowa, śliczny zestawik:-)
Swoją drogą u mnie dalej brak @ , dzis 39 dc. Boli mnie sutek przy dotyku, cale piersi chyba nie. Myslalam juz ze dostalam , idę i sprawdzam A tam po prostu śluz na wkładce, w sensie mokro mam w środku, nie ogarniam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 17:39
Magdaa21 lubi tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Ja dopiero do domu wróciłam, droga masakra ;/ śnieg sypal, na drodze szklanka. Męczą mnie takie wyjazdy, muszę przystosować. Dzisiaj normalnie spadek energii, plecy mnie bolą od siedzenia.
Ja też biegam co chwilę sprawdzać czy nic mi nie leci bo mam mokro cały czas, pełno śluzu.
Z tym prezydentem to masakra ;( Owsiaka zaszczuli, pewnie mu grozili albo coś i się biedny poddałLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Bisia to jeszcze biedulko @ nie masz... ja już 3 dzień okres i jutro robię badania fsh i LH