Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/729e6cf3e54a.jpg
Test dalej negatywny. Już mysle czy iść na bete. Ale nie możliwe zeby testy nie wyszły.
Zazdroszczę ruchów, musi byc super uczucie .
Alex, znak że dzidziuś rośnie:-).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:15
Ani0nka, Mari92 lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Hej,
Lelek, już niedługo poczujesz
Alex, cieszę się razem z Tobą
Puszek, jak czytam czasami na trupach na fb bardzo polecany jest cybex balios. I mi się też bardzo podobał, ale potrzebowaliśmy wózka z mega amortyzacja więc nie braliśmy go pod uwagę. Ja bym z tych wymienionych brała właśnie cybexapuszek369 lubi tę wiadomość
-
Lelek stuknięcia jak najbardziej moga być dzidziowe
Kassiiaa też sie zastanawiam co robic w taką pogodę...
Wczoraj mówiłam że nigdzie nie wychodzę. Ale wyszlo słońce mówię "idziemy na spacer". No to upielam męża i idziemy
Jak zaczął sypać śnieg i grad! w sklepie przeczekalismyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyW Warszawie ladna pogoda, przynajmniej przez okno- swieci slonce, wiec chyba zostawiam Oitlandera i wychodze na spacer , chociaz na chwile, zebym sie nie „zastala” :p Przed wyjsciem planuje popryskac fugi w kuchni, bo mam biale ( a raczej aktualnie bialymi och nazwac sie nie da:p) i dzisiaj planuje szorowac. Wiec niech plyn przez ten czas zacznie dzialac, a pozniej bede szorowala szczota uwielbiam to
-
Alex, cieszę się, że masz objawy świadczące o tym, że dzidzia rośnie! Czekam na środę, koniecznie daj znać po.
W Łodzi wczoraj była ogromma śnieżyca, akurat jak wracałam na piechotę z badań. Koszmar xd
W
czoraj odebrałam wynik wapnia, mam go za dużo, co może szkodzić w rozwoju dziecka:( Choć w sumie wynik mam 10.6 przy normie 8.9-10.2, więc nie jest jakoś fatalnie przekroczony. Ale obawiam się, że może wynikać z przekrocznoej normy wit D (miałam bardzo duży niedobór i brałam długo spore dawki, zgodnie z zaleceniem lekarza). Czekam na wynik wit D i ogormnie się martwię, bo jej nadmiar tez bardzo szkodzi. Ehh ile się w tej ciąży martwić można... Nie sądziłam
-
maluszek jest dla mnie ważniejszy, narazi odpuszczam.
oglądam Koronę królów
terka, Magdaa21, puszek369, Butterfly92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Lelek wrote:W Warszawie ladna pogoda, przynajmniej przez okno- swieci slonce, wiec chyba zostawiam Oitlandera i wychodze na spacer , chociaz na chwile, zebym sie nie „zastala” :p Przed wyjsciem planuje popryskac fugi w kuchni, bo mam biale ( a raczej aktualnie bialymi och nazwac sie nie da:p) i dzisiaj planuje szorowac. Wiec niech plyn przez ten czas zacznie dzialac, a pozniej bede szorowala szczota uwielbiam to
Już myślałam że naprawdę lubisz szorowac je potem zobaczyłam minke i skumalam że ironiahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Axie a jaki miałaś poziom i jaka dawkę Ci lekarz dał? Daj znać jak będziesz miała wyniki
-
My mamy wózek adamex ale pajero i jestem zadowolona z niego pozatym na wiosnę kupimy spacerówkę a już mam na oku będę chciała quinny ale sama spoceroekr jest lekka i po złożeniu zajmuje malutko miejsca a to mi chodzi już przy spacerówkę bo trochę posłuży cybexa mamy fotelik na bazie isofixa i polecam ta firmę conprawda wazy sporo bo 4,5 kg sam fotelik ! Ale jest ładny i bezpieczny ! A to drugie najważniejsze
Kasiu tak to prawda uważaj na siebie zdrowie dzidzi najważniejsze ! Zobaczysz nim się obejrzysz poczujesz ruchy 8 miesięcy ciąży bardzo szybko leci ;p. Ostatni miesiąc się dłuży hehe
Alex współczuje Ci tych mdłości mnie na szczęście takie dolegliwości oni eky w obydwu ciążach
Ale wiecie tak sobie czytam was i brakuje mi tego brzuszka i kopniaczkow hehe o tak zostały tylko filmiki na telefonie hehe
❤️
puszek369 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
axie92 wrote:Miałam 28 przy normie od 60. Od czerwca do września brałam 2500, od października 5000. Niby to za mała dawka, żeby mieć zatrucie wit D. Ale nie będę spokojna, do póki nie zobaczę wyników. A mogę na nie czekać nawet tydzień.
Myślę że się nie strulas takimi wynikami
Wiadomo zobaczysz to się usppkoisz ale moim zdaniem będzie wszystko ok
A jadłas ostatnio więcej nabiału (szczególnie sery żółte i nabiał typu maslanka, kefir, jogurt naturalny albo warzywa zielone (kapusta itp) albo strączkowe?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm