Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andi wpadaj do nas po wiruski też się tak czułam trochę ale wtedy zaskoczyło grunt to się nie poddawać i działać dalej
Ja wracam do domu, korki niemiłosierne. Już nie mogę się jutra doczekać. Dzisiaj relaks, muszę się wyciągnąć bo mnie plecy bolą na dole. Ale nie jak na okres bo w zależności od pozycji, już to sprawdziłam pewnie zmęczenie, co?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam dziewczyny ! Dołączam się do Waszego grona
Zaczełam znów starania od tego miesiąca. Dziś mam 9 dc i zaczynam przytulanki z mężem.
Rok temu miałam zabieg łyżeczowania w 11 tyg ciąży, płód obumarł. Po roku jestem gotowa by znów spróbować. Wam również życzę powodzenia w staraniach.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Ja chyba faktycznie pojde na bete jak jutro temp bedzie ok. Normalnie zagadka ze 40 dc A ja bez @, testy ciagle negatywne a temp w górze. Dziwna sprawa.
Andi, rozumiem .
Hej bąbel922 .
Ból pleców znam bardzo dobrze z pracy heh.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Hej dziewczyny,
Jestem tutaj nowa.
Piszę, bo może któraś z Was nakieruje mnie czy może to być ciąża lub któraś z Was też tak miała.
06.01.19. w niedzielę miałam najprawdopodobniej owulacje, gdyż dzień wcześniej późnym wieczorem test owulacyjny pokazał dwie kreski. Trzy razy w ciągu tego dnia podjęliśmy się starań o dzidziusia.
Równo tydzień później 13.01. dostałam brązowego plamienia, towarzyszył temu ból jajników. Plamienie mam od 3 dni i jest dosyć skąpe, ale brudzące bieliznę. Okres powinien rozpocząć się za tydzień. Nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji. Czy to może być ciąża? Jak sądzicie? Z góry bardzo dziękuję Wam za każdą odpowiedź i pozdrawiam -
Andi rozumiem ale nie poddawaj się i wracaj. Powodzenia
Witaj Bąbel, napisz coś o sobie
Eweelaa witaj, tak może to być zagnieżdżenie. Ale warto poczekać na termin miesiączki i zrobić test albo badanie krwi htcg.
Pozdrawiam<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
Mega się ekscytuję, ale też się boję. Chciałabym być pewna, że z ciążą będzie dobrze, ale nie dostanę takiej gwarancji już jutro. Liczę, że będzie widoczny pęcherzyk i żółtkowy. Nic więcej pewnie, bo to 6t. 15 dni po pozytywnym teście będzie. Serduszko chyba zaczyna bić od 21 dnia? Czy od owulacji od 21?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
To tak jakby w 7 tygodniu? Ja chcę żeby chociaż pęcherzyk był w dobrym miejscu i zółtkowy Beta wg moich obliczeń powinna być ok 6400. Do tego w piątek idę też do poradni patologii ciąży to zawsze mogę powiedzieć, że USG nie było jeszcze i porównać? Chociaż to inny sprzęt będzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mega się ekscytuję, ale też się boję. Chciałabym być pewna, że z ciążą będzie dobrze, ale nie dostanę takiej gwarancji już jutro. Liczę, że będzie widoczny pęcherzyk i żółtkowy. Nic więcej pewnie, bo to 6t. 15 dni po pozytywnym teście będzie. Serduszko chyba zaczyna bić od 21 dnia? Czy od owulacji od 21?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 18:11