Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex myślę ze wszystko jest w porzadku. Bierz pod uwagę też to ze w pracy w sumie siedzisz 8h a tu teraz w koncu masz luz i mzoesz sobie więcej polezec.
Puszek super.
A ja dostalam wyniki i na szczescie trochę sie podniosły. Anemii już nie mam. mocz też w porządku. Uff.Mari92 lubi tę wiadomość
-
Puszek-super że wszystko w porządku
Jeśli chodzi o wózek to mnie sie bardziej ten jaśniejszy (pierwszy) podoba
Alex co do bólu pleców-wystarczy zbyt dużo albo po prostu źle spać
Miejmy nadzieję że przejdzie Ci to
Panipuchatkowa - super że wyniki lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:57
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Alex Kochana z takim wsparciem jak masz u nas wiedz ze musi być dobrze ❤️ A ja znów przeziębiona no mam dość, muszę do końca wtorku wyzdrowieć bo w czwartek mam monitoring i wiecie może będzie kazał się starać a nie chce być przeziębiona... witaminę c tran biorę gripex na noc wezmę... uroki pracy w szkole... mam nadzieje ze do czerwca zajdę w ciąże aby w sierpniu pójść na zdrowotny i już nigdy nie wracać
-
Kochane a ja mam takie pytanie, moje libido włącza się jak mam dni płodne... wtedy mam mokro i mi się chce:) ogólnie to poza tym okresem to tak średnio. Czy macie może jakieś sposoby w tym temacie aby się „zachęcić” ? Jak ja widzę Wasze wykresy pelne serc to aż mi jest wstyd za siebie. Oprócz różnych filmów erotycznych, które uwielbiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:48
-
Hej:)
Jak mnie tu dawno nie było
Magda, widziałam że pod koniec lutego chrzcisz Karolinke my mamy 27 stycznia i miałam wydać na ubranie 200zl a coś czuję wyjdzie mnie drożej mam już sukienkę, rajstopy, czapkę i płaszczyk a raczej taki kożuszek.. ale jeszcze polarowe śpiochy muszę kupić i rękawiczki... Dla gości kupiłam magnes z podziękowaniem... Ogólnie to rodzeństwo mojego K chamsko się zachowalo bo siostry nie będzie w ogóle, brat tylko w kościele... Według mnie jest to chamskie zachowanie z ich strony, bo my możemy być skłóceni albo coś ale dziecko niczemu nie jest winne... No cóż. To oni jeszcze do nas przyjdą..
Terka, jaki Andrzejek już duży
Alex, kochana! W końcu! Gratuluję! Trzymam kciuki by się udało tym razem:)
U mnie spokój i cisza. Byłam u ginekologa i wzięłam antykoncepcje dla bezpieczeństwa. Sama ginekolog zaproponowała bo dla bezpieczeństwa mam odczekać przed kolejnym dzieckiem dwa lata najlepiej:) -
Ani0nka wrote:Alex Kochana z takim wsparciem jak masz u nas wiedz ze musi być dobrze ❤️ A ja znów przeziębiona no mam dość, muszę do końca wtorku wyzdrowieć bo w czwartek mam monitoring i wiecie może będzie kazał się starać a nie chce być przeziębiona... witaminę c tran biorę gripex na noc wezmę... uroki pracy w szkole... mam nadzieje ze do czerwca zajdę w ciąże aby w sierpniu pójść na zdrowotny i już nigdy nie wracać
Anionka zdrówka życzę widzę, że nie tylko ja chce iść na zwolnienie w ciąży i już nie wracać do obecnej pracy...
Już dawno bym zmieniła ale tłumaczę sobie że mam dobrą umowę i to jest na plus jak zajdę w ciążę i tak się ta moja pracą przeciaga;pAni0nka lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Anionka mi tez sie zasem bardzo nie chce ale zalezy mi więc staram się sama zachęcić, ale filmy erotyczne pomagają kiedy już kompletnie nie mam ochoty ;p no i oczywiście mąż się musi postarać czasem, jakiś masaż, to odrazu się chce jak podotyka tu i tam ;d
Ani0nka lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Bąbel no właśnie tez teraz będę się bzykać co drugi dzień w owulacje codziennie trudno czasem miałam 2 seksy w miesiącu i mi wystarczało:) teraz w miesiąc cały rok „zaliczę”
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Oki działamy. jutro ostatni dzień okresu w sumie tylko trochę śluz brązowy mam czasem poplamie ale mój to nie chce w okres się bzykać, obrzydza go to dlatego zaczniemy od poniedziałku mam nadziejenze już będę zdrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 20:40