Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dzisiaj doszłam do wniosku, że jak leżę i odpoczywam w domu to nic mnie nie boli, ani brzuch ani plecy. A mimo, że praca siedząca to wracałam zmęczona i obolała. Pewnie szybko pójdę na L4, byle by było dobrze.
Mam nowy serial do oglądania na Netflixie więc można odpoczywać I nową książkę do przeczytaniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny byłam jeszcze z mężem w innym sklepie z wozkami chciałam mu pokazać cybex i pani mówi, że ma małe siedzisko i ogólnie jest modny i dlatego cena. Pokazała mi easy go optimo. Jest podobnej wagi. Ktoś coś wie? Przepraszam, że Was mecze, ale to trudny wybór. Moge dokupić pompowane koła. Wyjdzie z tymi rzeczami 500zl taniej. W cybexie trzeba dokupić folie p deszczowe tu test już. Więc też 200 w portfelu
-
puszek może ja się nie znam na wózkach, ale moim zdaniem jeśli ten drugi jest podobny tyle ze inna firma i ma więcej akcesori i różnica cenowa jest spora to warto pomyśleć nad tym drugim poczytaj opinie tej drugiej firmy i podejmij decyzję22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
No właśnie opinie są dość dobre, część pisze o tym, że ma problem z nim po nierównej powierzchni takiej terenowej, ale nie można takiego lekkiego małego wózka do typowego 2w1 jakiegoś bebetto czy czegoś takiego z amortyzacja, wielkimi kolami...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4fa6cfc9e4e.jpg
A to cybex
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9341f0341229.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Co do wózka ten pierwszy też jest spoko i dużo tańszy widzę. A do miasta Ci starczy spokojnie
Alex tak się cieszę, że wszystko gra. Cały czas trzymam kciuki, żeby wszystko było wporządku z dzidzią i z tobą
Pozdrawiam kochane<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja ide jutro między pacjentami po receptę do lekarki na lamette i ovitrell bo mi sie przeterminowaly. Boje sie trochę ze mnie za " wizyte " skasuje. Te leki i tak juz kosztują , a normalna wizyte mam 28.01. To będzie 12 dc więc moze byc za wczesnie na monitoring wiec zapytam sie jej jutro jak to zrobic i czy wgl jakieś badania jeszcze czy co. Zamówiłam juz w aptece jeszcze miovelie tez do tej stymulacji suplement ktory kazala brac. Wiec ten cykl chce ze stymulacjia juz spróbować skoro i tak mogę nie mieć owu przez te cykle. Lamette akurat od soboty bym brala wiec na wariata organizuje leki ale zdążę zeby zaczac. Okres wgl ostatnio tez mam jakiś mocniejszy:/. Zobaczymy co mi lekarz powie. Ale tak jak sie balam tej ingerencji lekow i stymulowania cyklu tak teraz jestem jakas zdeterminowa. Wcześniej nie miałam problemów z cyklem:/. A po wrześniu to ja nie wiem co jest:-(.
Wyżej ten tańszy fajny, pytanie jake opinie w internetach:-)
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Hej u nas wszystko Oki serduszko bije, tydzień temu miałam dokładne usg, więc teraz już tak tylko podejrzelismy. Na następną wizyte muszę zrobić test tolerancji glukozy, mam nadzieję, że wyjdzie dobrze kupiłam dwie sukienki i leginsy w cocodrillo bo promki
alex0806, bąbel922, panipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Puszek ja mam fotelik cybexa i jestem zadowolona ale niestety wózki kompletnie mi się nie podobają hehe ;pno śle to Ty musisz wiedzieć ;p pozatym skoro tamten ma więcej akcesorium i jest tańszy ;p a pozatym czarny wózek ... no złe mi się kojarzy ...
pamiętaj ze wyprawka kosztuje ;p wiec 2 stówki to duzo ;p już możesz coś dokupić innego ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puszek super wiadomość Rośnijcie zdrowo
Mnie dzisiaj plecy bolą i niepokój się pojawia. Nie wiem, czy to od zbyt długiego spania? Bo rano obolała wstałam okropnie. Poruszałam się trochę, odkurzyłam mieszkanie i biorę się za obiad. Może faktycznie się zależałam
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Bisia głowa do góry... wiem, że łątwo się mówi... kiedy miałaś poronienie ? U mnie minął rok, teraz cykle reguralne już mam, ale na poczatku były dużo dłuższe niż przed ciązą.
Przyjdzie taki czas, że się uda... Znam wiele przypadków wśród znajomych, gdzie starali się bardzo długo, były poronienia itd, a teraz mają dwójkę dzieci nawet. Będzie dobrze.
Alex nie zaszkodzi Jeśli będziesz miała możliwość to idź na zwolnienie, zdrowie dziecka jest najważniejsze. Ja uwielbiam książki czytać. Jak zafasolkuję to napewno będę duzooo czytać ;P
Puszek super, że wszystko wporządku z dzidziąAniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.