Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Ja już w zeszłym roku rozliczam się z mężem.
Jeśli chodzi o tegoroczne rozliczenie, niby ma być ułatwienie ale moja księgowa mówi że mogą być problemy zresztą jak zazwyczaj z nowościami. I jeśli chodź o rozliczenia z różnymi ulgami to system nie do końca to uwzględnia. Więc jeśli wchodzą e grę dzieci lepiej skonsultować to z kimś doświadczonym
Racja.
Szkoda żeby przez niedopatrzenie coś zrobili nietakhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny że Śląska, skoro już pracuje zdalnie to oczywiście w tym momencie w pracy jestem ;p I jakbyście wiedziały że gdzieś np. W Gliwicach ktoś znajomy albo coś szuka ludzi do pracy to dajcie znać bo mam trochę ludzi stamtąd którym muszę ogarnąć zatrudnienie A czasem po znajomości ciekawsze oferty się trafią
My za równe 3 miesiące mamy 2 rocznicę ślubu i maluch się urodzi we wrześniu to będzie 2.5 roku, a 11 lat razemterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny a potrzymacie za mnie kciuki w tym cyklu? Już któraś osoba w tym miesiącu pyta się o dzieci. Wasze wsparcie będzie dla mnie zbawienne
-
Anionka ja trzymam mocno
Byłam dziś na tym badaniu Ca125.Czekam na wynik iWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:24
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Judit ja też mam, gruczolako włókniaki. Czasem takie guzki się zdarzają i trzeba je po prostu kontrolować. Hormony, zawirowania i coś takiego może wyskoczyć. Dopóki nie boli i nie rośnie to spoko, kontrolne usg i będzie dobrze
Z tą torbielą na jajniku to też może być tak że się wchłonie, może to przerośnięty pęcherzyk?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny że Śląska, skoro już pracuje zdalnie to oczywiście w tym momencie w pracy jestem ;p I jakbyście wiedziały że gdzieś np. W Gliwicach ktoś znajomy albo coś szuka ludzi do pracy to dajcie znać bo mam trochę ludzi stamtąd którym muszę ogarnąć zatrudnienie A czasem po znajomości ciekawsze oferty się trafią
My za równe 3 miesiące mamy 2 rocznicę ślubu i maluch się urodzi we wrześniu to będzie 2.5 roku, a 11 lat razem
Spoko
W Gliwicach głównie na produkcji szukają
Jakby ktoś chciał/mógł to nie ma z tym problemuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Alex być może,chociaż lekarz nic na temat torbieli nie mowił.Boję się tylko że ten wynik wyjdzie wysoki i znowu będę siać panikęultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Odnośnie pytań o dziecko.. Mnie nikt w rodzinie się już nie pyta po tym co Nas spotkało. Kazdy czeka w ciszy na jakies wieści nawet mamie jeszcze nie powiedziałam że znowu się staramy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:43
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
nick nieaktualny
-
bąbel922 wrote:Dziewczyny ja też w tym roku będę się z mężem rozliczać, tym bardziej że razem pracujemy w jednym zakładzie. Ale wolę jednak komuś ogarnietemu to dać niż sama robić bo jeszcze będzie coś nie tak.
Ja co roku rozliczam siebie i męża (jak nie był moim mężem jeszcze to też to robiłam ) sama. On podpisuje i jest dobrze
Chodzi mi tylko o zamieszanie zeby oni nie namieszali mnie się nie zdarzyło a miałam różne dziwne formy rozliczeńhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm