Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Super było, z Kołobrzegu na Hel, polecam ogólnie (tylko z zachodu na wschód żeby wiatr nie przeszkadzal ) noclegów szukaliśmy na bieżąco, tam gdzie akurat dotarliśmy fajnie się wspomina
Szukanie noclegów na żywca jest super
Kiedyś siostrę na coś takiego w Wisle namowilam. Nie była pewna ale nie zawiodła się na mojej intuicji było super jejciu kiedy to było... Lata świetlne temu! a do tej pory wspominamy podgrzewany w mikrofali sok pomarańczowy który smakował jak vibovitMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja po wizycie, wyszlam z gabinetu o 22 bo taka obsowka byla. Lametta zadziałała ze aż mam dwóch kandydatów :-p prawy jajnik 20mm A lewy 22 mm , endometrium 8,6. Dostałam ovitrell i w czwartek na wizytę zeby zobaczyć czy coś pękło. Szok ze aż dwa jajeczka:-p. Zobaczymy co to bedzie. Teraz trzeba działać .
terka, puszek369, Mari92, Lelek lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Eh, nie wiem co z tym moim dzieckiem jest nie tak. Przebudzila sie o 1:30 na jedzenie i nie chce zasnąć 2 kupki już zdążyla zrobić, wcisnelam jej jakoś cyca na chwilę z nadzieją że pomoże i dupa, nic z tego Teraz ja bujam w nosidelku ale nie wygląda na zainteresowana pójściem spać
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7975105568ab.jpg
Popatrzcie dziś 26dc i 14dpo poryczalam się bo W KONCU coś ruszyłoMagdaa21, terka, panipuchatkowa, puszek369, alex0806, Mari92, Lelek, kryha, Seli, nati1992, Patulka, axie92 lubią tę wiadomość
-
Lo matko ale się cieszę!!!!! I to nie coś tylko wspaniała wiadomość!!!! Gratulacje! Nie dziwie się, że ryczysz. Kiedy idziesz na betę? Co Mąż na to? Kiedy lekarz?
Jeju ale się cieszę, naprawdę!!!!! ♥️♥️♥️
PS warto było nie spać dla TAKIEJ wiadomości
PS 2 zasnęła, idę się za Was wszystkie pomodlić i spać :*MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Madziu proszę pomodl się za mnie żeby mi się udało i żeby wszystko było dobrze
Dziś idę zrobić bete i progesteron przed pracą obudziłam się o 3.30 i zmierzyłam tempke- dalej jakoś w górze była a że dziś powinnam odstawic duphaston to tak naprawdę od niechcenia zrobiłam test bo ja strasznie nie lubię testów, wiedziałam że będzie biel ale przez tego dupka i tempke musiałam zrobić A tam od razu zrobiła się kreska druga to ja najpierw się poryczalam a potem zawołałam męża on taki zaspany i patrzy i mówi "ooo jesteś w ciąży?" A ja na to "no chyba tak" I poszedł do łóżka ale też nie śpi już ja na początku cała drzalam, mąż mi powtarza żeby się nie nakręcać ale ja wiem że to może być nie to jednak cieszę się że ruszyło martwią mnie tylko te leki które biorę czyli glucophage i letrox nie wiem kiedy iść do gina
Do tego jeszcze mam na dole suszę jak przed okresem jutro mam termin @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 04:24
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
O kurde, czyli wiadomość z ostatniej chwili
Ja tam w Twoim przypadku, ze względu na te leki, poszłabym od razu po potwierdzonej becie. Lepiej dmuchać na zimne.
Modlitwe masz zapewniona ♥️ I oddaj się w opiekę Matce Boskiej Nieustającej Pomocy i św. Ricie - będzie dobrzeMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Susza o niczym nie świadczy bardzo różnie bywa na początku ciąży więc się tym w ogóle nie sugeruj. Staraj się myśleć pozytywnie i nie martwić. Kciuki za betę, wstaw wynik od razu jak będzie. A gina umów też od razu, odwołać zawsze się zdaży. Musi byc dobrze!!! ♥️♥️♥️
-
Magda modlić się będę na pewno tak jak modlilam się o cud do św Rity i ten cud się jak troszeczkę wydarzył
Boję się że gin każe odstawic lek a czytałam że takie nagle odstawienie może spowodować poronienie dlatego myślę żeby pójść jak coś w przyszłym tyg, chce zrobić 3x bete dziś, w czwartek i sobotę i z tymi badaniami gdzieś iśćMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Właśnie liczę że dziewczyny się wypowiedza na temat leków jak już wstaną haha
Mąż mnie tylko dołuje żebym się nie cieszyła bo to nic nie wiadomo ale już mu wytlumaczylam że w ciąży jestem tylko teraz zobaczymy czy ta ciąża się utrzyma ale trzeba wierzyć że będzie dobrze a nie zakładać pesymistyczne wersje
Dziękuję Madziu za słowa otuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 04:39
Magdaa21 lubi tę wiadomość