Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nati1992 wrote:a ja nie wiem jak to możliwe, ale kilka dni temu ważyłam 60kg a wczoraj patrze jest 58, nic z tego nie rozumiem
Nati-pod koniec ciąży może tak być
Ale jak Ci bardzo brakuje to ja z chęcią oddam
Mam 6kg do rozdania, kto chce niech bierzehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
axie92 wrote:Bąbel a w które góry wyjeżdżasz? Ja pochodzę prawie z Bieszczad i tam jestem, kiedy tylko mogę. Uwielbiam je!
Ostatnio staram się czytać na bieżąco, ale nie bardzo mam siłę na udzielanie się. Od kilku dni jem tylko pierogi ruskie i walczę z potężnymi mdłościami. Te pierogi ratują mi życie. Podobno 9 i 10 tydzień to najgorszy czas, więc jeszcze dwa tygodnie... i oby było lepiej xd[/QUOTE
W Bieszczadach nigdy nie byłam, ale chciałabym tam pojechać
Jadę w Tatry... to moja miłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:54
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Ja też Ci radzę Judit zmienić lekarza.. Nie może tak być... lekarz powinien być miły, wszystko wytłumaczyć, odpowiedzieć na każde Twoje pytanie, zrobić badanie jeśli tego trzeba i jeśli masz obawy...
Już nie mogę się doczekać jutra, mam w planach trochę podreptac po górach, zobaczymy na ile mi pogoda pozwoli
Latem zdobyłam wiele szczytów w Tatrach, zima dopiero zdobywam doświadczenie;)
Aniołek... 11 tydzień
Judit, straszny ten lekarz, płacisz i jeszcze Ci łaskę robi. Bez sens.
Ja właśnie czekam na wizytę u lekarza bo jest ponad godzina obsowki , masakra nie wiem czemu, ale jakoś się stresuje.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Bąbel, super ze w te góry jedziesz . Ja to bylam za dzieciaka A mój mąż nigdy tak jakoś się wybieramy i wybrać nie możemy ;/.
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Ale się rozpisalyscie
Judit, zmień lekarza. Nie rozumiem takiego podejścia jakby Ci łaskę robiła że w ogóle Cię zbada.. Masakra.
Ja na początku ciąży też wcinalam pierogi a słodycze dopiero pod koniec drugiego trymestru wchodziły w grę
Co do gór - kocham je. Zdobywamy z M koronę gór Polski, zostały nam 3 szczyty. Rok temu w styczniu byliśmy w Bieszczadach, trafiła nam się boska pogoda, same zobaczcie:
Jak tylko Karola już będzie siedziała to do nosidla i w góryalex0806, puszek369, Mari92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Przepięknie zdjęcia Magda;)
Super że tyle szczytów zdobyliście, my skupiamy się na Tatrach, przynajmniej narazie;) mamy na swoim koncie Rysy, Świnice, Kościelec, kozi wierch, Giewont, granaty ( połowa Orlej perci ) i wiele innychWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 21:44
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
Bąbel, ja w Zakopanem byłam raz w górach ale w sierpniu jedziemy na wesele tam, na kilka dni, to planujemy już cos więcej pochodzić
Uwielbiamy też jazdę na rowerze udało nam się już kupić przyczepke dla Małej, była okazja I mamy do niej taki specjalny hamaczek dla niemowląt -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4d4889aa09.jpg
A tutaj widok z Rysów;) wrzesień 2018.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c072fec6410d.jpg
I widok z granatów;) październik 2018,taka była piękna pogoda;)
Magdaa21, Mari92, nati1992 lubią tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie.