Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
axie92 wrote:Bąbel a w które góry wyjeżdżasz? Ja pochodzę prawie z Bieszczad i tam jestem, kiedy tylko mogę. Uwielbiam je!
Ostatnio staram się czytać na bieżąco, ale nie bardzo mam siłę na udzielanie się. Od kilku dni jem tylko pierogi ruskie i walczę z potężnymi mdłościami. Te pierogi ratują mi życie. Podobno 9 i 10 tydzień to najgorszy czas, więc jeszcze dwa tygodnie... i oby było lepiej xd
Pierogi dobra rzecz! Właśnie wchlonelam z seremaxie92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyAxie, ja tez podczas najwiekszych mdlosci pozeralam pierogi ruskie z cebulka - to mi wchodzilo i tosty z szynka z mcdonalda ❤️ Haha powiem Ci tak, 10 tydzien jest najgorszy :p ale trwa to do 12 mniej wiecej, takze po 10 tygodniu mialam dwa tygodnie najwiekszych mdlosci
axie92 lubi tę wiadomość
-
Lelek wrote:Axie, ja tez podczas najwiekszych mdlosci pozeralam pierogi ruskie z cebulka - to mi wchodzilo i tosty z szynka z mcdonalda ❤️ Haha powiem Ci tak, 10 tydzien jest najgorszy :p ale trwa to do 12 mniej wiecej, takze po 10 tygodniu mialam dwa tygodnie najwiekszych mdlosci
O nieee, to nie jest pocieszające xd czyli jeszcze trochę... Ale tak, pierogi ruskie z celulką... naprawdę, tylko to mogę jeść. Nic więcej xd Dobrze, że cokolwiek wchodzi. Nawet na ulubioną czekoladę nie mogę patrzeć!
-
nick nieaktualnySpokojnie Kochana, mina mdlosci to jak sie rzucisz na zarcie to zobaczysz :p ja podczas mdlosci zeszlam 3 kg ponad z wagi, teraz juz prawie nadrobilam wszystko :p (pisze to jedzac tosty z szynka bo sobie przypomnialam o nich )
terka lubi tę wiadomość
-
Terka, nie dostalam nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:28
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:03
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
axie92 wrote:O nieee, to nie jest pocieszające xd czyli jeszcze trochę... Ale tak, pierogi ruskie z celulką... naprawdę, tylko to mogę jeść. Nic więcej xd Dobrze, że cokolwiek wchodzi. Nawet na ulubioną czekoladę nie mogę patrzeć!
Oj ja też ze słodyczami miałam problem na początku. Oj duży problem. Znaczy nie żeby mi to na złe wyszło ale też nie mogłam na nic patrzećhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziwna lekarka. Zmień lekarza. Masz prawo dostać informacje o swoim stanie zdrowia i w ogóle. Tak samo zdjęcie czy opis. Ja dostaje na każdej wizycie od mojego lekarza nawet jak jest różnica 2 dni czy coś.
My ogarnelismy prezenty dla chłopaków;) kubki z superbohaterami, do tego voucher do parku trampolin i pewnie po małpce jeszcze A może gumki do tego albo coś z jajem I wcale dużo nie wydamy.terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Pewnie zmień tą lekarkę, dziwna baba.
Alex super prezenty<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
............
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:28
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
Ale