Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała - eh nie mów mi o wieczorze wspólnym bo padne
Mój mąż wstaje do pracy 4.30 to w sumie chodzi spać często razem z małym koło 19 albo koło 20 więc nie ma wspólnych wieczorów
No dobra czasem są ale za rzadko jak dla mnie...
Dzisiaj ma wyjątkowo na popołudnie to już słyszę że właśnie śniadanko robi
A mały też dopiero wstał zmęczony po wczorajszych wycieczkach to usnal ok 18 czy 18.30, pobudka o 5 na papu i do 8 spał śpioch po tatusiu jak nic
Bisia-mnie za jakis czas czeka przeprowadzka więc nie mam w domu dużo rzeczy. Biblioteczka mi się marzy, też wolę mieć książki papierowe ale to już na stałym mieszkaniu taka sobie zrobię
Wczoraj byliśmy na urodzinach taty
Fajnie było choc krótko. Był tort, obiadek wstalismy o 5 żeby wszystko fajnie i na czas ogarnąć
Z tym tortem też akcja bo siostra zamawiała telefonicznie a ja odbierałam. I dobrze że zawsze pokazują bo się machneli
Nasz napis włożyli w inny tort - dwa w tym samym smaku były tylko 2 rozmiary no to babeczka przełożyła napis (czekoladowy taki wkładany jak świeczki więc łatwo było ) i mieliśmy już dobry
Jejciu już zapomniałam jakie oni dobre torty robią - tak też zamawialismy nasz weselny ale to prawie 2 lata temuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:19
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mmm też bym zjadła tort nasz weselny, mieliśmy 3 smaki i cytrynowy był najlepszy ale chyba bym zwymiotowała po słodkim
Bo dzisiaj znowu od wieczora do teraz mdłości. Wstałam, odpaliłam kompa i zaraz się biorę do pracy tylko coś zjem. Fajnie wstawać do pracy za 5 ósma ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mmm też bym zjadła tort nasz weselny, mieliśmy 3 smaki i cytrynowy był najlepszy ale chyba bym zwymiotowała po słodkim
Bo dzisiaj znowu od wieczora do teraz mdłości. Wstałam, odpaliłam kompa i zaraz się biorę do pracy tylko coś zjem. Fajnie wstawać do pracy za 5 ósma ;p
Haha co nie?
Mamy znajomego który biuro firmy ma w domu (firma internetowa) to mówi że fajnie moc wziąć kompa i z łóżka pracować
Myśmy mieli cytynowy tort - był megahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja tylko łóżka zmieniam bo z sypialni przeszłam na narożnik;p w tle ddtvn, śniadanko, herbatka, stos leków i komp ;p
Terka nas to dużo łączy, data ślubu, urodziny w czerwcu, tort cytrynowy ;p może też u mnie synek będzie;pterka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny, ale mi smaka tym tortem robicie uwielbiam, mój ulubiony rodzaj ciasta, ale takie na śmietanie/macarpone, nie krem na masle :p
Myśmy mieli trzy smaki rafaello, truskaweka i Szwarcwaldzki, akurat najmniej lubię właśnie czekoladowe, oczywiście który musiał zostać (był piętrowy) ten ostatni i to chyba pół koła :p żałuję, że to nie była truskawka
Właśnie Alex jakieś przeczucia płciowe? Ja miałam na początku myśli, że dziewczyna, potem mi się snila dziewczyna, ale rzadko mi się cokolwiek śni. Maz był bardzo za chłopakiem i podświadomie myślałam, że chłopak, jak większość, nawet koleżanka na usg twierdziła, że widzi chłopaka, była tak przekonana, że jej uwierzyłam ale powiem Wam, że wczoraj mąż nawet na zakupach ciuszki wybierał, mówi do brzucha Młoda, więc się chyba pogodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 09:24
-
Podziwiam Cie Alex ze potrafisz wstać tak na 8 w domu i pracować, ja to na zwolnieniu pewnie bym spala do 12 :-p.
Ojj skromnym zdaniem moj tort tez był przepyszny, tez mieliśmy 3 smaki, malinowy, orzechowokrowkowy czy jakoś tak i jeszcze jakiś ale ten z orzechami wymiatał, miał cale kawałki orzechów laskowych mniaaam:-). Do tego byl taki piękny jak sobie wymarzylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 09:23
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
My mieliśmy cytrynowy, mięta z czekoladą i jagodowy żałuję że cytrynowy nie był największy bo był najlepszy;) oby w sobotę był tort na tych urodzinach to sobie pozwolę;p
Bisia ciężko się wstaje bo najchętniej spalabym 15 godzin dziennie, ale jak trzeba to trzeba. Dzisiaj obudziło mnie że niby idę do wc a tam krew. Od razu wstałam na równe nogi.
Co do przeczucia co do płci to nie mam jakiegoś, wyobrażam sobie i chłopczyka i dziewczynkę, na zmianę też mi się śnią chciałabym po prostu urodzić we wrześniu zdrowe dziecko, niezależnie od płci.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Toort ja chce!!!
Alex nie dziwie sie ze tak to przezywasz i zebte plamienia Ci sie snia.
Noo znam dziewczyne ktora plajala bo chciała córkę a okazal się chlopak na usg. W ogóle szkoda gadać..
Aaaa mała zaraz trafi do mnie a jutro najprawdopodobniej do domu!!!terka, Lelek, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Kurcze Alex z tymi plamieniami to masz stres... Masakra, a kiedy masz wizytę? Wiadomo płec nie istotna, byle całe i zdrowe. Przeraża mnie jak niektórzy potrafią bardzo rozpaczac, bo jest inna płeć jak chcieli... Porazka.
Wizytę mam w środę jak będzie wszystko dobrze to kupuję pierwszego bodziaka i idziemy z mężem do manekina na naleśniki, bo u nas manekin za każdym razem obfituje w ciążę więc trzeba ją podtrzymywaćMagdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My mieliśmy tylko cytrynowy-jednopiętrowy prostokątny nie mielismy dużo osób, tort zrobili taki ze jeszcze został a nie były to małe kawałki
Alex super że tylko w śnie tak było, na żywo będzie piękne dzieciątko
Pewnie pochwalisz się zdjęciem maluszka
U nas z samego początku jak tylko dowiedziałam się o ciąży to mówiłam że będzie dziewczynka. Ok 10 tc natchnelo mnie i powiedziałam mężowi że będzie chłopak lekarz nie wiedział a my tak i to z taką pewnością wiedziałam no i jest chłophttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyBedzie dobrze u mnie rowno 2 tyg do wizyty, juz sie tez nie moge doczekac Moj mąż był ze mną tylko raz jak narazie, na genetycznych w 12 tygodniu, ale na połówkowe też idzie, juz mu nie odpuszcze , z reszta chyba sam chce isc bo na takie wizyty z badaniami, na samolociku itd go nie zabieram :p
Ja mam dzis jakies zawroty glowy, wyszlabym sobie na spacer- taka piekna pogoda jest, a nie moge sie wysilac Boje sie isc na spacer ale tak bardzo bym chciala wyjsc sie przewietrzyc. Jeszcze my mieszkamy blisko lasu, wiec do lasu bym poszla sobie... Ale mam marzenie -
Lelek odpoczywaj a nie po lasach chodzić jak się źle czujesz to nie ma co się męczyć. Ja zaraz muszę iść do sklepu bo mi się spaghetti na obiad zachciało, a u nas deszcz pada to aż się nie chce;/
Na razie pracuje powoli, dokumentacja dzisiaj w toku bo się zbliża koniec miesiąca;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAle ja sie juz dobrze czuje, dlatego tak mi sie chcialo isc :p i poszlam - wolnym krokiem, na chociaz 15 minut juz tego potrzebowalam strasznie, musialam sie dotlenic:)
Ja spaghetti mialam w piatek bo mi sie tak zachcialo, ze nie bylo zmiluj :p Dzisiaj mi sie jakiejs zupki chce- a nie mam z czego ugotowac:/ poprosze meza, zeby mi z pracy przywiozl z bufetu jakas zupke jak bedzie dobra :p