Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam zdjęcia z uwolnijkolory na allegro, przez 7 lat zamawiałam z empika, ale jak zmieniłam to są o wiele lepsze
Panipuchatkowa piękne zdjęcie
Alex, nie ma co się pchać do centrum handlowego, nie dość że grypa panuje (we Wrocławiu zakaz odwiedzin wprowadzili w szpitalach) to jeszcze ludzie wariuja jakby rok w sklepach nie byli.. -
Ja jutro idę tez na monitoring. Oby były pecherzyki po 18mm. A po co dziewczyny bierzecie zastrzyki na pęknięcie? Same nie pękają? Jak to sprawdzić ze nie pękły?
-
Anionka ja nie brałam zastrzyków i zawsze pękały same niektórzy lekarze od razu do stymulacji dają zastrzyk bez sprawdzania czy sam pęknie. Ale to nie jest mały koszt, więc najpierw powinni sprawdzać czy pękają
Ja mam wieczorne mdłości i chętkę na jakieś pieczone ziemniaczki. Normalnie zejdę zaraz z tego świata, zaczyna mi odbijać ;p już w sobotę na tych urodzinach sobie pozwolę na "imprezowe" jedzenie bo pewnie jakaś pizza będzie. Zamieszam chyba sobie jakas sałatkęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jakość jest spoko bo już kiedyś zamawialam ślubne;)
Moja przyjaciółka też dużo wywołuje zdjec i albo z colorland albo uwolnij kolory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 18:18
panipuchatkowa, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzień dobry wszystkim!
Dziś niedziela handlowa i tak nas naszło na zakupy w sklepie Tedi
Mój mąż ma 14 marca urodziny i z okazji jego 30stki postanowiłam kupić takie oto pierdółki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d69237cb3da2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c10263cfa55.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4396d49ac9d.jpgpuszek369, puszek369, MissKathy92, Mari92, terka lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
............
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:28
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Julka a już coś się pojawiło?
W domu przenywac woda pupę zamiast chustkami, jak jest odparzenie możesz położyć dziecko na macie do przewijania i przykryć tetra, niech sobie przewietrzy. Jak już jest odparzenie to coś z tlenkiem cynku no sudocrem. Profilaktycznie z lanolina np linomag. Jak miałam na wizycie mega odparzenie do żywej skóry, straszne to po za wietrzeniem itp kazałam przemywac lekko różowym roztworem nadmanganianu potasu (kali) tylko dokładnie wymieszać, żeby nie było kryształków, bo one mogą poparzyc, super zadziałało.
-
nick nieaktualny
-
terka wrote:Ja chyba żadnej nie mam swojej na półce ale mam bibliotekę miejska 5 minut pieszo od domu no i teraz ebooki od naszej Alex
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 00:23
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
puszek369 wrote:Bisia powodzenia jutro daj koniecznie znać jak tam trzymamy kciuki
Alex mi w sumie odrazu dala ten zastrzyk wiec sama nie wiem, z tym że ostatnio moglam faktycznie nie mieć owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 21:21
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Puchatkowa piękne zdjęcie ! Czekam na resztę
Alex to gruuuba impreza się szykuje w takim razie ;p no i śluz w ciąży jest rożny raz bezIe go więcej raz mniej ;p ja chwilami sucho miałam noni konsystencja tez różna będzie
Terka cudowne dziecko masz! Jak zasypia juzbtakndzybciutkonto cały wieczor dla was ;o mój na noc zasypia ok 22:30 i budzi się na papu po 1 i później ok 4:30 czasami biorę go już wtedy do łóżka cycke wyciągam i tak śpimy sobie do rana ;p on potrafi spać do 9/10 później jemu bawimy się i może to trwa z godzinę poltora i znów zasypia ;p i później jest pobudka zabawa , cyc , spanie i fak w kółko cały dzień
My po szczepieniu mieliśmy znów gorączkę tak jak po pierwszym , młody się mecyl wiec czopka dostał i juz po godzinie tem była dobra ale za to w sobotę znów mu wzrosła , ale szybko sama spoadla jedyne co to cały weekend był marudny więcej spał i a jak płakała to jakby go ze skory obdzierali , ze trudno było uspokoić ... ehh mam nadzieje ze jutro ja będzie lepiej a to poprostu odreagowanie po szczepieniu ..[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ani0nka wrote:Ja jutro idę tez na monitoring. Oby były pecherzyki po 18mm. A po co dziewczyny bierzecie zastrzyki na pęknięcie? Same nie pękają? Jak to sprawdzić ze nie pękły?
Na monitoringu lekarz widzi czy pecherzyk pękł.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018