Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Alex ! Spokojnie będzie dobrze
Terka młody spi j bas w pokoju jeszcze póki co w koszu Mojżesza obok łóżka wiec mam go na szczęście na wyciągnięcie ręki i nie muszę chodzić do jego pokoju ;p a póki co właśnie z powodu tych pobudek jeszcze nawet nie myśle o jego przenosinach ...
Nie dziwię Ci sięhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Cudowne połączenie Terka... niektórzy składu nie czytają i później problemy ;/
Ja już pomalowana, wykąpana i czekam. Mąż będzie 15.30 pewnie i od razu idziemy do dentysty a stamtąd do gina pojedziemy. Jeszcze tylko się ubrać muszę. Normalnie mam stan przedzawałowy. Zawsze się tak stresuję tymi wizytami, chyba meliske muszę sobie zapodać
Ja mam skrzywienie zawodowe-czytam składy nie tylko jedzenia ale i suplementów
I tak mnie to rozwaliło (mężowi powiedziałam to spojrzał na mnie jak na idiotke co ja gadam )
Co to reklama potrafi zdziałać
Madzia dzięki za info o dostawie. Na pewno skorzystam dzisiaj z tej opcjiMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witam dziewczynki po pracy już w domku
Dziś grzecznie wróciłam autobusem bo nie chciałam żeby mnie znów zaczął brzuch boleć jak wczoraj dziś termin @ a mnie zalał piękny biały śluz, cycki tkliwe więc jestem dobrej myśli co do tempki to faktycznie z przyzwyczajenia, obiecuje że już dziś schowam głęboko i nie wyjme przez najbliższy rok A tu mój ciążowy wykres
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64b74cae822c.jpg
Magda ja mam umowę na stałe, pracuje już tam trzy lata i od 2018 mam już na stałe tak mi lżej na duszy że w razie czego nie zostanę na lodzie A mój szef ma chyba dobry stosunek do rodziny, sam ma 2 córki i widzę że bardzo się o nie troszczy ale wiadomo że wiadomość o mojej ciąży nie będzie mu na rękę szczególnie że nie ma innego pracownika poza mną więc będzie musiał kogoś szukać na zastępstwo lub dodatkową osobę... mam tylko nadzieję że nie będzie mi nic utrudnial ale jak do tej pory dogadywalismy się dobrze więc raczej już kobiety ciężarnej nie będzie gnebil haha
No i najważniejsza wiadomość progesteron 21- to chyba dobrze prawda? Wstawiam wynik proga i 1 bety- same oceńcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60545687bd38.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 16:34
Mała_Mii, Magdaa21, axie92, puszek369, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Chyba ten progesteron nie jest za niski prawda? dodatkowo biorę duphaston 2xdziennie więc chyba będzie ok
Jutro decydująca beta i trochę się boję że nie podroslo tyle ile powinno
Ale staram się zachować spokój żeby maleństwo miało dobrze -
Dzisiejsza wizyta katastrofa, jutro rano idę na obserwację do szpitala, mam małowodzie a moje ciało w ogóle nie jest przygotowane do porodu, wszytko pozamykane . W piątek ma być podjęta decyzja co robimy czy wywoływanie a jak nie to cc.[/url]
[/url] -
Dobrze dziewczynki to się progiem nie będę przejmować mój jest ok a jeszcze wspieram dupkiem to dobrze
Alex czekamy na relacje oczywiście I moja modlitwa leci do Ciebie :*
Nati ojej, ciekawe co wyniknie W miarę możliwości nas tu informuj co i jak za Ciebie i Maleństwo też się pomodle
Teraz już się relaksuje mąż mi zrobił super leczo na obiad a na kolację sobie kupiłam sałatkę jarzynowa ze śledziem czyżby już ciążowe zachcianki? haha
Jutro jak beta będzie ok to wstawiam suwaczek powiemy w weekend rodzicom i dziadkom ale poprosimy żeby narazie nie rozpowiadali dalej babcia będzie wniebowzietaMagdaa21, Mała_Mii, bąbel922 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex, trzymam kciuki
Miss, prog jest OK- tym bardziej, ze bierzesz jeszcze dupka ktorego nie ma we krwi
Nati... to sie porobilo... a nic wczesniej nie wskazywalo, ze sie zacznie porod?
U mnie randka z mezem- idziemy do kina, ale na poczatek idziemy na lody wlasnie czekam na swoj deser ❤️ -
nick nieaktualnyMoja tesciowa w przeciagu godziny pol miasta poinformowala- a ze to male miasto to juz pewnie wssyscy wiedzieli :p
Dodam, ze mowilismy, zeby sie nie chwalila - powiedziala, ze nie bedzie mowic, a pozniej mowi ze nie mogla wytrzymac i powiedziala kolezankom :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 17:21
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda tak, chcemy powiedzieć wszystkim- moim i męża rodzicom i dziadkom męża
moi rodzice może się nie wygadaja ale martwię się o teściową bo ona tak jak ja nie umie utrzymać nic za zębami haha a szczególnie takiej wiadomości na którą wszyscy w rodzinie czekają
A z resztą jak rozpowiedza to trudno ale ja nie wytrzymam weekendu bez powiedzenia komukolwiek jestem taka szczęśliwa że się udało, czekam tylko na jutrzejszą bete
A tak apropo kiedy najwcześniej mogę iść do lekarza żeby już mi powiedział czy maluszek jest w macicy? Moja kolejna obawa to ciąża pozamaciczna