Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Haha bo posadzony siedzi pięknie
Ale sam nie siada[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Aaaa hehe ) śle napewno iż pomału coś probuje ?
Coś tam próbuje, coś kombinuje. Ale ciężko mu chwilowo wychodzi
Prędzej będzie to w kolejności raczkuje-z raczkow przechodzę do siadaniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Nie wiem czemu dzisiaj nie założył, pewnie jak wyniki badań będzie miał to od razu powpisuje;) on był równie przejęty jak ja cieszę się bardzo;) odetchnęłam
Tak jak zapowiadałam, pierwszy czerwony bodziak jest I książkę mamy kupiłam, super jest bo całą historię rodziny można tam wpisać po kolei, zdjęcia wklejać, o ciąży pisać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa57f82170f.jpgterka, MissKathy92, Magdaa21, puszek369, Lelek, Seli, panipuchatkowa, Mari92, bąbel922 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, super - no i Bodziak bedzie idealny na przyszle swieta
Wlasnie wrocilismy z naszej „randki” :p Dziewczyny, tak sie poryczalam w kinie na Bohemian Rhapsody, ze to co przezywalam na NArodzinach Gwiazdy to bylo nic :p tutaj ryczalam na zmiane ze spiewaniem A dodatkowo moj syn chyba jest fanem Queen:p Ja czesto Queen slucham, bo bardzo lubie a od kiedy czuje ruchy, to najmocniejsze ze wszystkich odczuwam na piosence Don’t stop me now - to moj hicior na pobudzenie siebie, ale widze ze i syn po matce i ojcu bedzie lubil no chyba, ze kopie zeby wylaczyc:ppuszek369, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ale dzisiaj mam straszny dzien. Dostalam gorączki. Musielismy jechac do szpitala bo takie byly zalecenia przy wypisie. Ostatecznie z ginekologicznego punktu widzenia wszystko jest okej. Poszlam do rodzinnego i dal mi leki. Także... Ale mój mąż mial chrzest bojowy bo zostal z mała w domu jak ja poleciałam do lekarza. Nooo zakochany w córce jest. Dzisiaj ją kąpał i czesał. niesamowicie to wygląda.
Super że randki udane!
puszek369, Magdaa21, MissKathy92, terka lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Randka udana Pojedliśmy, wróciliśmy taksówką i teraz wiecie, środa... Także spadam do łóżka
Po chwili skumalam o czym piszesz
Środa... bawcie się dobrze!alex0806 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lelek wrote:Alex, super - no i Bodziak bedzie idealny na przyszle swieta
Wlasnie wrocilismy z naszej „randki” :p Dziewczyny, tak sie poryczalam w kinie na Bohemian Rhapsody, ze to co przezywalam na NArodzinach Gwiazdy to bylo nic :p tutaj ryczalam na zmiane ze spiewaniem A dodatkowo moj syn chyba jest fanem Queen:p Ja czesto Queen slucham, bo bardzo lubie a od kiedy czuje ruchy, to najmocniejsze ze wszystkich odczuwam na piosence Don’t stop me now - to moj hicior na pobudzenie siebie, ale widze ze i syn po matce i ojcu bedzie lubil no chyba, ze kopie zeby wylaczyc:p
Moj mały jest fanem Dzemu jeszcze od czasów brzuszkowych takze... Nie zdziwi mnie fan QueenLelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Puchatkowa to się teraz kuruj w domku
A ja się witam
Ja oczywiście obudziłam się przez przewalanie w brzuchu i od razu na wc moje poranne mdłości wychodzą drugą stroną ale dziś mega stres bo po pierwsze beta a po drugie mąż jedzie dziś do Białegostoku żeby zawiesc tatę do szpitala a ja to mocno przeżywam bo nie lubię jak mój wyjeżdża gdzieś dalej niż do pracy
Dziś muszę sama się przetransportowac do labu autobusem więc trochę się spóźnię do pracy ale szef powiadomiony więc się nie martwię
Przez dzisiejszy dzień zniose jajko jak nic ale już będę szczęśliwa po pobraniu jak już zajde do roboty, mam nadzieję że w pracy jak się czymś zajmę to szybko czas minie
Dziewczynki mam taką prośbę: macie może jakieś modlitwy które wam pomagają jakoś to wszystko przetrwać? Takie typowe dla kobiet w ciąży jeśli tak to wyślijcie mi na priv ja dalej się modlę do św Dominika i św Rity od wtorku za poleceniem Tarki doszedł św Gerard
Życzę Wam udanego dnia nie panikujcie jak się odezwę dopiero po 16 bo wtedy będę miała wyniki i skończę pracę proszę o modlitwę :*