Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż też dzis po nocy, o 13 zjedliśmy śniadanie xd a teraz lezakujemy w piżamie
. U nas w rodzinie sie dziec urodził w poniedziałek Wiec dzis jedziemy wieczorem do wujka i cioci i będą opijac ze dziadkami zostali. Moi rodzice będą i pare osób. My lubimy tak z mężem rodzinnie posiedzieć
. U wszystkich ostatnio dzieci w kolo sie rodzą albo ciaze sa. Przez to jest mi jeszcze ciężej
. Tak bym chciała żeby się Nam juz udalo. Jak tu wytrzymać do testowania tydzień
. Ogólnie kłuja mnie jajniki od wczoraj, ale nie wiem czy to jakis znak czy po prostu kluja.
Miss, tez czekam na Twoją bete. Super ze rodzicom powiedzieliscie, tak jak mówisz to i tak nic nie zmieni radość mega:-).
Edit. Beta piękna Miss!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 14:51
MissKathy92 lubi tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Miss super beta
gratulacje
Lelek u mnie też gołąbki ale takie bez zawijania bo miałam ochotę i mi mama zrobiła;)
Co do badań to pokażesz lekarzowi, ale myślę że to nie tragediaważne że TSH ładne. Za jakiś czas znowu zbadaj i zobaczysz czy nie trzeba zwiększyć dawki
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek już nie będę robić bety
nie będę dzidzi denerwować tym ciągłym sprawdzaniem
we wtorek się przejdę do endokrynologa bo i tak muszę zapytać co robić z tym glucophage
od razu zapytam o letrox- o ile się wbije na wizytę
Magda ja mam normę do 99 tak jak u "zwyklych" ludzi ale i tak się cieszę bo ostatnio miałam 97ale wiem że u ciężarnych jest niższa norma
o wszystko wypytam endo
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:A no i Miss- ja mam taki sam cukier ... Niestety ale krzywa cukrowa musialam robic , bo mialam zawsze kolo 93 a do 93 jest norma w ciazy
musimy sie pilnowac mimo wszystko, taki nasz urok Kochana :p
najwyżej na insuline się przestawie ale to wszystko endokrynolog rozstrzygnie
-
Mis gratulacje bety
Alex z tego co pamiętam to z obciążeniem robi się w 5 miesiącu ciąży
Kobitki miłej soboty. O 17 goście wbiją. Mam już prawie wszystko gotowe.
Pozdrawiamterka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
A i jeszcze opowiem jak reszta zareagowała
Teściowie podobnie jak moi rodzice są bardzo szczęśliwi że nareszcie się doczekalikazali o siebie dbać
Za to babcia mnie rozbroilana początku mieliśmy jej nie mówić ale zaczęła nam mówić że ona tak czeka, że tak się modli do Boga o to by nam się powiodło
I w końcu mąż powiedział że być może w październiku pozna prawnuka (ogólnie wszystkim mówił mąż bo ja za bardzo wrażliwa haha)
Babcia nie mogła uwierzyć, od razu odwróciła się do obrazu Jezusa Miłosiernego i powiedziała "dziękuję Ci Boziu za ten cud" a jak się do nas odwróciła to miała łzy w oczachja się oczywiście rozplakalam a babcia mnie przytuliła i chwilę sobie poplakalysmy razem
kazała się nic nie martwić i zapewniła modlitwę o zdrową ciąże
Lelek, terka, Magdaa21, axie92 lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Tak jak pisze Madzia
ale jak ktos ma cukier okolo normy to pewnie wysylaja wczesniej - ja krzywa robilam na polecenie mojej gin w 11 tygodniu juz
ja na pewno też zrobię krzywą wcześniej
oczywiście już się naczytalam o poronieniach od za wysokiego cukru
A dziś się ciasta nazarlam jak głupia
Lelek Ty jesteś na diecie cukrzycowaj?
-
nick nieaktualnyMiss, ja sie bardzo ale to bardzo ograniczam z jedzeniem
w sensie nie jem bialego pieczywa, makaronow - bo to byl moj najwiekszy problem :p slodyczy duzo nie jadlam nigdy... ale jak mnie najdzie ochota na lody to zjem od czasu do czasu. Odlad jestem na diecie to cukier mam juz w okolicach 88 na czczo wiec w granicach normy ale sie mieszcze... krzywa te byla w normie ale blisko gornej granicy, stad musze po prostu uwazac na to co jem, ale narazie obylo sie bez lekow:) zobaczymy niedlugo, jak bede miala druga krzywa- bo wlasnie ok 25 tygodnia cukier zaczyna mocniej wariowac :p
-
Lelek ja też będę się pilnować
o dziwo teraz mnie tak nie ciągnie do słodyczy, ogólnie narazie nie ciągnie mnie do jedzenia wcale
więc muszę trochę się ogarnąć z tym żeby już nie było takich dni że się objadam słodyczami
Lelek lubi tę wiadomość
-
Miss-moja droga koleżanko z drugiego zakątku świata Polski
Masz zakaz czytania internetu w celu wyszukiwania problemów
Masz piekna zdrowa silna ciążę i taka będzie!Lelek, Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Miss super beta ! Teraz odpoczywaj i już się nie stresuj
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dobrze dziewczyny, nie będę czytać i się nakręcać bo tylko sobie i maluszkowi krzywde robię
Muszę sobie znaleźć zajecie na wieczory żeby nie mieć czasu na internety
Dziewczyny jak myślicie, iść do gina w przyszłym tyg czy jeszcze w kolejnym? Bo na pewno we wtorek podjadę do endokrynologa i zapytam czy może mnie przyjąć ewentualnie wyznaczyć termin wizyty