Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż też dzis po nocy, o 13 zjedliśmy śniadanie xd a teraz lezakujemy w piżamie . U nas w rodzinie sie dziec urodził w poniedziałek Wiec dzis jedziemy wieczorem do wujka i cioci i będą opijac ze dziadkami zostali. Moi rodzice będą i pare osób. My lubimy tak z mężem rodzinnie posiedzieć . U wszystkich ostatnio dzieci w kolo sie rodzą albo ciaze sa. Przez to jest mi jeszcze ciężej . Tak bym chciała żeby się Nam juz udalo. Jak tu wytrzymać do testowania tydzień . Ogólnie kłuja mnie jajniki od wczoraj, ale nie wiem czy to jakis znak czy po prostu kluja.
Miss, tez czekam na Twoją bete . Super ze rodzicom powiedzieliscie, tak jak mówisz to i tak nic nie zmieni radość mega:-).
Edit. Beta piękna Miss!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 14:51
MissKathy92 lubi tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Miss super beta gratulacje
Lelek u mnie też gołąbki ale takie bez zawijania bo miałam ochotę i mi mama zrobiła;)
Co do badań to pokażesz lekarzowi, ale myślę że to nie tragedia ważne że TSH ładne. Za jakiś czas znowu zbadaj i zobaczysz czy nie trzeba zwiększyć dawkiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek już nie będę robić bety nie będę dzidzi denerwować tym ciągłym sprawdzaniem we wtorek się przejdę do endokrynologa bo i tak muszę zapytać co robić z tym glucophage od razu zapytam o letrox- o ile się wbije na wizytę
Magda ja mam normę do 99 tak jak u "zwyklych" ludzi ale i tak się cieszę bo ostatnio miałam 97 ale wiem że u ciężarnych jest niższa norma o wszystko wypytam endoMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:A no i Miss- ja mam taki sam cukier ... Niestety ale krzywa cukrowa musialam robic , bo mialam zawsze kolo 93 a do 93 jest norma w ciazy musimy sie pilnowac mimo wszystko, taki nasz urok Kochana :p
-
Mis gratulacje bety
Alex z tego co pamiętam to z obciążeniem robi się w 5 miesiącu ciąży
Kobitki miłej soboty. O 17 goście wbiją. Mam już prawie wszystko gotowe.
Pozdrawiamterka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
A i jeszcze opowiem jak reszta zareagowała
Teściowie podobnie jak moi rodzice są bardzo szczęśliwi że nareszcie się doczekali kazali o siebie dbać
Za to babcia mnie rozbroila na początku mieliśmy jej nie mówić ale zaczęła nam mówić że ona tak czeka, że tak się modli do Boga o to by nam się powiodło I w końcu mąż powiedział że być może w październiku pozna prawnuka (ogólnie wszystkim mówił mąż bo ja za bardzo wrażliwa haha)
Babcia nie mogła uwierzyć, od razu odwróciła się do obrazu Jezusa Miłosiernego i powiedziała "dziękuję Ci Boziu za ten cud" a jak się do nas odwróciła to miała łzy w oczach ja się oczywiście rozplakalam a babcia mnie przytuliła i chwilę sobie poplakalysmy razem kazała się nic nie martwić i zapewniła modlitwę o zdrową ciążeLelek, terka, Magdaa21, axie92 lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Tak jak pisze Madzia ale jak ktos ma cukier okolo normy to pewnie wysylaja wczesniej - ja krzywa robilam na polecenie mojej gin w 11 tygodniu juz
-
nick nieaktualnyMiss, ja sie bardzo ale to bardzo ograniczam z jedzeniem w sensie nie jem bialego pieczywa, makaronow - bo to byl moj najwiekszy problem :p slodyczy duzo nie jadlam nigdy... ale jak mnie najdzie ochota na lody to zjem od czasu do czasu. Odlad jestem na diecie to cukier mam juz w okolicach 88 na czczo wiec w granicach normy ale sie mieszcze... krzywa te byla w normie ale blisko gornej granicy, stad musze po prostu uwazac na to co jem, ale narazie obylo sie bez lekow:) zobaczymy niedlugo, jak bede miala druga krzywa- bo wlasnie ok 25 tygodnia cukier zaczyna mocniej wariowac :p
-
Lelek ja też będę się pilnować o dziwo teraz mnie tak nie ciągnie do słodyczy, ogólnie narazie nie ciągnie mnie do jedzenia wcale więc muszę trochę się ogarnąć z tym żeby już nie było takich dni że się objadam słodyczami
Lelek lubi tę wiadomość
-
Miss-moja droga koleżanko z drugiego zakątku świata Polski
Masz zakaz czytania internetu w celu wyszukiwania problemów
Masz piekna zdrowa silna ciążę i taka będzie!Lelek, Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Miss super beta ! Teraz odpoczywaj i już się nie stresuj
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dobrze dziewczyny, nie będę czytać i się nakręcać bo tylko sobie i maluszkowi krzywde robię
Muszę sobie znaleźć zajecie na wieczory żeby nie mieć czasu na internety
Dziewczyny jak myślicie, iść do gina w przyszłym tyg czy jeszcze w kolejnym? Bo na pewno we wtorek podjadę do endokrynologa i zapytam czy może mnie przyjąć ewentualnie wyznaczyć termin wizyty