Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Lelek co to za pies? :p York jakiś?
My mamy beagla, widzieliście na zdjęciach. 18 kg żywej wagi, ale czasem mocno ciągnie na spacerach i szczeka jak mu się psy nie spodobają, a ja nie chciałam się z nim szarpać jak miałam plamienia i w ogóle. Niech sobie siedzi z teściową, przynajmniej ona ma zajęcie. Teraz teść też przyjeżdża, a weekend jedziemy do niego na urodziny, więc tym bardziej pies ma rozrywkę trochę mi go szkoda że z nami nie jest, ale on u teściowej lubi być bo tam w sumie od szczeniaka mieszkał z moim niemężem wtedy
Malwa a Ty jak się czujesz?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, to maly shih tzu - wlasnie polozyla sie pod drzwiami wejsciowymi chyba probuje mi wmowic, ze musze isc z nia na spacer :p moj maz rano z nia byl, ale ona znowu czeka - moze pozniej ja zabiore na krotki spacer w poludnie
Beagle to calkowicie inna rasa - to madre psy! sama kiedys bardzo chcialam beagle, ale one musza chyba miec dlugie spacery i lubia duzo biegac wiec sie nie zdecydowalismy mieszkalismy w jednym wynajmowanym pokoju 12m2 wiec nie chcialam pieskowi dawac takiej przestrzeni. Ale takie „pozyczenie” psa na kilka dni jest spoko :p bo odechciewa mi sie psa jak mam takie male szczekajace i ciagle chcace zabawy cos w domu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:44
-
Witam was!
Miss przepiękne zdjęcie USG Serduszko zapewne na kolejnej wizycie się pojawi
Ja dziś jadę popołudniu zapisać się do ginekologa prywatnie, u którego już kiedyś byłam i bardzo fajny z niego lekarz - operowal mnie podczas mojej pierwszej operacji i u niego terminy są dość szybkie
Teraz mykam się uczyć zatem miłego dnia wszystkim :*MissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
A to faktycznie szczekliwa rasa no nasz potrzebuje dużo ruchu i mąż z nim stara się codziennie z piłką pobiegać albo z psami na plac idzie się pobawić. Najlepiej jak jesteśmy u rodziców bo wtedy na działkę idziemy, bez smyczy, to się wybiega ale on wychowywany z moim labradorem był więc taki kanapowiec też się z niego zrobiłLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNo my wlasnie wrocilysmy ze spaceru - musiala wyladowac w wannie bo cala ufajdana w tym sniegu i blocie, lapy brzuch :p jest malutka wiec brzuchem ziemie szorowala :p a pozniej nie dala sie wytrzec, zaczela mnie gryzc jejuuuuuu
Puszek, no ona tez sie pcha do lozka - chyba przyzwyczajona jest. Ale nasze lozko jest wysokie to nie wskoczy :p Cale szczescie bo mimo calej sympatii do zwierzakow, ale w lozku ze soba ich nie widze :p -
Dzisiaj musiałam robić praktyki z tego kursu anestezjologicznego, żebym mogła do znieczulen porodów stawać i zajęcia były na oiomie znowu zaczęło być duszno itp i musiałam wyjść, ale w sumie mi to na rękę, bo na takim oddziale jest całe zoo bakterii, ale muszę skończyć te zajęcia
Czekam na panow od drzwi
-
nick nieaktualny
-
A ja wam się pochwalę!
Jak wszystko pójdzie dobrze to od marca idę na kurs fotograficzny!
Roczny, który daje tytuł fotografa - tak jakbym po szkole była no nie mogę się doczekaćLelek, puszek369, panipuchatkowa, Malwa133, Magdaa21, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm