Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek to ładnie Ci cukier spadł ja aż się boję patrzeć moich wyników co do hemoglobiny to ja się nie orientuje ale na pewno dziewczyny coś poradzą
Zamówiłam taką koszulkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29ec6bf902c9.jpgMała_Mii, Lelek, puszek369, Mari92, alex0806, terka, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Miss super koszulka ze tez ja jak byłam w ciąży o takiej nie pomyślałam ;p
Alex zdolniacha z Ciebie ;p widzisz marnowałas się w tym żłobku ;p
Ja ostatnio to czasu na nic kompletnie nje mam młody rośnie jak na drożdżach , w 3 miechy aż 12 cm nadrobił skubana przewraca się już z pleców na brzuszek i prawie już z brzuszka na plecy „chodzi” mi już pp całym łóżeczku wszytkie zabawki miski co w łóżeczku skopane poprzewracane latają dosłownie unieszczęśliwiać nauczył się krzyczeć i koszyczek i w dupci ma guganie skoro takie „ciężkie” dziwki lepsze są
Pozatym jak prZed ciąża nigdy płodnego śluzu nie widziałam ( musia być w środku ) tak teraz po ciąży od kilku ostatnich dni zalewa mnie takie kurse jajko ze się ciągnie na 5 jak nie więcej cm zastanawiam się wiec skoro tera mogę mieć owu czy tz ze za 2 tyg plus minus poerwszybokres dostanę ?MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny mam glukoze 82 !!!! i od wtorku nie biorę glucophage jejku jeszcze nigdy nie miałam tak niskiego cukru kurde jednak dieta 0 cukru działa cuda
Pozostałe wyniki wszystko ok, tsh 1.7, mocz ciężar właściwy poniżej normy i ph powyżej ale tylko troszeczkę odbiegają od normypuszek369, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Miss To prawda będzie rwał kobity
Jeszcze troszkę i swojego słodziaka będziesz miećMissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyA widzisz Miss, bedzie dobrze z glukoza najwazniejsze to sie ograniczac ! ja myslalam tez, ze dzisiaj bede miala cukier z 98 po tej mirindzie i zelkach, a jest 84 wow tylko, ze ja na diecie nie jestem tylko z powodu glukozy, ale mam cholesterol prawie 260 w ciazy :p ale i przed ciaza zawsze mialam powyzej 200- ponoc mam tak genetycznie... :p Dzisiaj go nie badalam, ale ciekawe jaki by byl jakbym zbadala :p
-
Mała_Mii wrote:Miss To prawda będzie rwał kobity
Jeszcze troszkę i swojego słodziaka będziesz mieć -
Lelek wrote:A widzisz Miss, bedzie dobrze z glukoza najwazniejsze to sie ograniczac ! ja myslalam tez, ze dzisiaj bede miala cukier z 98 po tej mirindzie i zelkach, a jest 84 wow tylko, ze ja na diecie nie jestem tylko z powodu glukozy, ale mam cholesterol prawie 260 w ciazy :p ale i przed ciaza zawsze mialam powyzej 200- ponoc mam tak genetycznie... :p Dzisiaj go nie badalam, ale ciekawe jaki by byl jakbym zbadala :p
Ja nigdy nie miałam problemu z cholesterolem, zawsze w normie i mam nadzieję że ciąża tego nie zmieni
Nie da się ukryć że troszkę mnie ten cukier ucieszyl -
Mi też dieta super cukier zabiła. Także to jednak działa cuda;)
My już pod gabinetem. Na 18.10 mamy ale czekamy. I jest godzina opóźnienia już bo lekarki nie ma. Parodia jakaś. Dobrze że podróż zaplanowaliśmy na jutro rano. A tyle ludzi że masakra ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Haha my już z mężem obstawiamy płeć: Mąż twardo stawia na chłopa a ja mam nadzieję że będzie syn ale czuje że to jednak córa
Haha
Może oboje macie rację i parka będzie?MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyJasne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b53291e3da25.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e977bffa0a87.jpg
Pewnie bede musiala porobic dalsze badania- kwas foliowy biore w tym femibionie, wczesniej sam folik bralam. Wit c za to nigdzie nie mam chyba ... -
nick nieaktualnyWe wtorek mam wizyte- o wszystko wypytam co i jak Puszek - nie martw sie - jedziemy na tym samym wozie z tego co widze po wynikach :p
Podejrzewalam, ze cos jest nie tak - zaczely mi sie robic zajady ciagle w kacikach ust, do tego ciagle jestem oslabiona a ostatnio jak pojechalismy do rodzicow to Mama stwierdzila, ze chyba mam zle wyniki krwi bo blada jestem na twarzy jak sciana :p Najgorzej, ze mecza mnie zaparcia - jak wezme wiecej tablet z zelazem to pozniej mam takie zaparcia, ze hohohoh