Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ogólnie choruję na grzybicę stóp, muszę ją regularnie stosować, żeby grzybica stóp nie wracała i tak ostatnio sobie pomyślałam, że może spróbuję w okolicach pochwy ją zastosować i jak widać - pomogło
pierwszy raz taka infekcja okolic intymnych mi się przytrafiła ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:33
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
terka wrote:Butterfly - to dobra maść z tego co wiem dobrze że zadziałałas i że jest lepiej4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Laski-normalnie mistrz negocjacji do was pisze
Zamówiłam u takiego faceta huśtawke dla małego (domową). Odbiór miał być w Gliwicach lub jakiejś małej miejscowości obok (bladego pojęcia nie mam gdzie to ). Gadka z facetem co i jak itd. I mi ją jutro do domu przywieziehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:dzięki Terka, pewnego dnia myślałam, ze zemdleje z tego zapachu, bałam się gdziekolwiek do kogoś wychodzić, bo zapach był strasznie odrzucający.
Tym bardziej dobrze że coś z tym zrobiłaś głupio nie umieć ze sobą wytrzymać pod względem zapachuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly to rzeczywiście mocna infekcja, skoro tak to odczuwasz. Myślę że bez antybiotyku się nie obejdzie i mąż też do przeleczenia bedzie
Terka faktycznie masz mistrza ;p Ja dzisiaj w 5 minut wynegocjowałam babeczce pracę i idzie na rozmowę, także też jakiś sukces
Przed chwilą przyszła koszulka która mężowi zamówiłam na walentynki niby, zadowolony mega bo taką chciał Z Punishera Marvela. Już dawno mu niespodzianki nie zrobiłam więc mina bezcenna jak zobaczył
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Alex super prezent. U mnie pewnie skończy się na czymś słodkim.
Jutro przyjeżdżają do nas rodzice męża a w niedzielę moi. Będą się poznawać z wnuczką.
Super!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Puchatkowa super
U nas słodko to w weekend będzie tort bo dziś odebrałam dla teścia. Jutro rano jedziemy do rodziców. Bo dzisiaj ten genetyka dopiero na 18.10 więc po nocy jechać nie będziemy.
Ja dzisiaj cały dzień pod kocem i z herbatą. Do tego kupiłam tą sól morską do psikania. Nos zatkany i kicham a wtedy to się muszę w pół zgiąć żeby nie bolał brzuchLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Butterfly dobrze że zaczęłaś coś sama działać skoro to taka aż infekcja się zrobiła
Puszek super z tymi bonami fajnie że dotrzymali słowa
Dziewczyny u Was te suwaczki tak szybko się przesuwają, kiedy mój zacznie do przodu iść? Bo narazie czuje jakbym stała w miejscu do wizyty jeszcze 10 dni i mam nadzieję że będzie ok
Puchatkowa super że dziadkowie do małej przyjeżdżają będzie weekend pełen wrażeń
A my właśnie wróciliśmy do domu objadlam się rybą i teraz odpoczywam popijając mietkeButterfly92 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, ale ten piątek szybko leci. Tak bawimy się z Markiem, a to już ta godzina
Dobrze, że zadziałałaś na tą grzybicę.
Bony super sprawa
Pytanie do mamusiek i nie tylko. Mareczkowi zrobiły się takie suche usta. Czy mogę to posmarować?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Już tego tortu się doczekać nie mogę, patrzy na mnie z lodówki;p malinowy z mascarpone
Miss czas szybko leci Ja dopiero pamiętam jak do testowania się zbierałam, a już tyle czasu dziś wg ostatniego usg 8t5d I w środę wizytaMari92, terka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A mnie odrzuca od słodyczy odkąd odstawiłam glucophage to nawet nie pomyślałam o tym żeby coś słodkiego zjeść na pewno wyjdzie mi to na zdrowie
Puchatkowa gdzie tam leci, stoi w miejscu ale mam nadzieję że jak już będzie wiadomo że dzidzia jest to zacznie szybciej lecieć
Poza tym właśnie wymyśliłam jak powiem przyjaciółkom o ciąży znalazłam na allegro koszulkę z napisem "A teraz serca mam dwa" i założę ją na spotkanie z nimi jak już będzie po wizycie z serduszkiemLelek, puszek369, Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButterfly, to raczej bez porzadnego antybiotyku sam clotrimazol sobie nie poradzi... to chyba za mocna infekcja, skoro az tak to wszystko czujesz... Takze niech ten lekarz wraca z urlopu i pedz do niego Pewnie maz dostanie tez jakas tabletke na przeleczenie.
Miss, super pomysl
Mnie na poczatku ciazy tez od slodyczy odrzucalo- jadlam tylko tosty z mcdonalda i pierofi ruskie. Z czasem nachodZila mnie powoli ochota na popcorn, bo wczesniej nie moglam na niego nawet patrzec. Pozniej na chipsy mialam ochote. A z czasem powrocila ochota na zelki i slodycze :p ale z moimi wynikami to po prostu az zal, ze nie moge sobie pozwolic na jedzenie tego w takicj ilosciach jakie bym chciala :p
Dzis bylam na badaniach rano w medi, ciekawe co to zaraz wyjdzie... podejrzewam, ze wszystko mi polecialo bo nie czulam sie ostatnio najlepiej, a na dodatek apropo glukozy wczoraj wypilam puszke mirindy (taka zachcianka :p) i zjadlam zelke ... o 16 powinny byc:p
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba musze czesciej pic mirinde i jesc zelki- dzisiaj glukoza 84 :p
Za to tsh wzroslo do 2,64 , ale ft4 spadlo z 21 do 15,7. Czas zwiekszyc dawke euthyroxu
Mam do Was pytanie o hemoglobine. wiem wiem, ulubiony Wasz temat :p do jakiego zakresu jest norma dla kobiet w ciazy? moja hemoglobina systematycznie od poczatku ciazy co miesiac spada - w styczniu byla 12,9 teraz juz 12,5. I tak sie zastanawiam mieszcze sie w normie - nawet nie dla ciezarnych bo widze w systemie, ale juz jestem na granicy normy :p
Moje zelazo suplementuje w femibionie, ponoc zelazo lepiej wchlania sie z witamina C- moze powinnam dolaczyc witaminke do suplementacji? chyba nie zaszkodzi - oczywiscie dopytam swoja gin na wizycie najblizszej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 16:14
-
Terka, pytania są naprawdę trudne niektóre do odgadniecia, ja np wiedziałam że Robbie Williams, ale mój M nie
Lelek, ja nie wiem jak Ci poradzić bo moje żelazo wraz z ciąża rosło a jadłam wszystko normalnie, to na co miałam ochotę brałam pregna plus.
W ogóle moja babcia mnie dziś zagotowala. Powiedziałam jej ze M kupił lustro żeby Karolina się patrzyła jak na brzuszku leży bo wtedy dłużej leży a moja babci a od razu ze są takie przesady że dziecko zeza będzie miało..... No comment.