Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda, super prezenty ❤️
Moj mial zapalenie zatok 2 tyg temu - tez w domu posiedzial tydzien. Plucze sobie nochala co jakis czas, nawilzac w sypialni po jego stronie stoi i mowi, ze mu lepiej:) ja na szczescie nie zalapalam od niego puk puk. Bralo mnie cos kilka dni temu, ale mam nadzieje, ze odpuscilo i juz nie bedzie probowalo zaczynac.
Panipuchatkowa- Twoj to pewnie od Ciebie zalapal co? Tez po porodzie mialas infekcje ?
Miss, ja bym poczekala i tak jak pisze Alex wyskoczyla razem ze zdjeciem malucha z usg ja tak powiedzialam rodzinie ze chcielibysmy im kogos przedstawic i pokazalismy zdjecie z usg ale ja juz pokazalam w 13 tygodniu to byl kawal chlopa na zdjeciu
A moim rodzicom, w zwiazku z tym, ze to bylo przed samymi Swietami Bozego Narodzenia, powiedzielismy ze byl u nas Mikolaj w tym roku wczesniej i zostawil dla nich jakis prezent pod choinka u nas i dalismy usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 21:13
terka lubi tę wiadomość
-
Lelek super akcja My chcemy po prenatalnym dziadkom powiedzieć, to może wykorzystam, że chcielibyśmy im kogoś przedstawić i wtedy foteczka z prenatalnych
Mój nie ma gorączki na szczęście, tylko te zatoki. Mi się już konkretnie nos zatkał. Herbatka z imbirem, miodem i cytryną na noc, kubek 0,7 wszedł cały, także teraz grzeję się w łóżku już. Dobranoc dziewczyny :*Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A mój M tak grzeje w sypialni że wytrzymać się nie da, 23 stopnie sa na końcu pomieszczenia, a my mamy łóżko przy grzejniku to nie wiem, ile jest.. Wkurzyłam sie na niego bo Karolina cała spocona, za ciepło jej (a ma łóżeczko obok termometru). A on mówi że mu zimno, a gorączki nie ma. To ja już nie wiem..
-
Witam się z rana
Magda no dziwne zachowanie męża... No ale takie grzanie za dobre nie jest... Jak już musicie tak ostro to mała porozbierajcie-szczeliwa będzie
My mamy chłodniej - coś koło 19-20 stopni zazwyczaj. Lepiej się oddycha i funkcjonuje.
Myśmy mieli wczoraj szalone popołudnie. Mezulo po pracy pojechał do babeczki bo miała grę do odsprzedania (koszt zmniejszony o jakieś 60-70 zł )
Potem przyszli goscie do małego (przy okazji do nas ale nie oszukujmy się - chodziło o szkraba ) a potem go jeszcze do sklepu wyciągnelam
Padł biedny zmęczony ok 20, ja zresztą podobnie
Z tą grą to też fajne
mąż : ale w sumie to on za mały jest na tą gre
żona : Ty ale to gra dla nas, ja ją chciałam
Mąż oczy, wielkie "ahaaaa" i śmiechWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 07:13
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
I ja się witam z rana
Wczoraj żona mojego kolegi urodziła syna Pawełka 57cm i 4060g.
A co do grzania to też mam chłopa, który ciepło lubi. A ja wolę jak jest ciut chłodniej.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny ;* ja się witam zasmarkana;/ muszę iść po tą sól morską...
Terka a co to za grę kupiliscie? U was to już uzależnienie chyba ;p tez bym w coś fajnego z mężem pograla ale mamy tylko monopoly z planszowek, jengę i takie potworki jakieś. Musimy poszukać czegoś ciekawego na 2 osoby
Mari gratulacje dla kolegi duży chłop;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja również się witam
Właśnie wróciłam z labu, zrobiłam podstawowe badania te pierwsze w ciąży i zapłaciłam niecałe 200zl- aż się zdziwiłam że tak tanio
Oczywiście musiałam poklocic się z mężem bo jak wróciliśmy do domu to zaczął gadać że ostatnio jego kolega sprzedawał wózek to mogliśmy kupić... ja do niego mówię że wózek kupić to nie tak hop siup a poza tym bez sensu narazie kupować bo jeszcze nic nie wiadomo to zaczął gadać coś o tym że ja mówiłam że pewnie będziemy o dziecko się starać dwa lata bla bla bla to się wkurzyłam i się wydarlam że chyba według niego to za szybko nam się udało bo przecież miały być dwa lata a wyszedł rok... wkurzył mnie tak że aż zaczęłam krzyczeć czego już nie robiłam od początku roku bo ja nie lubię takiego głupiego pierdolenia jak się nie wie o co chodzi...
Ech dobra wygadalam się
Zaraz jedziemy do moich rodziców posiedzieć bo dziś dzień wolny- mąż na noc do pracy
Życzę Wam udanego dnia -
Hej dziewczyny;-)
Piszę, bo jestem trochę zdezorientowana i nie wiem, co powinnam zrobić.
Staramy się o dzidziusia 3 lata. Na początku słyszałam, że to coś u mnie, mimo że wyniki hormonalne ok. Raz minimalnie podwyższony testosteron.
Pakowali we mnie hormony clo i zastrzyki z pregnylu albo gonapeptylu.
W końcu - po 3 latach- okazało się, że mąż ma słabą morfologię. Zmieniliśmy klinikę i właśnie czekamy na pierwszą wizytę 14.03
W tym cyklu pierwszy raz od dluzszego czasu lekarz nie dał mi zastrzyku. Uznał, że z takimi wynikami męża to bez sensu. Many czekać na androloga. I tu się zaczyna. Dzisiaj 35 dzień cyklu. Z pregnylem zwykle kończy się na 31. 3 dni temu zaczęły mnie bardzo boleć piersi. Zdarza się przed okresem, więc uznałam, że się zbliża. Wczoraj ból ustał. Rano pojawiła się plamka. Potem jeszcze trochę. I cisza. Nic. Dwa testy negatywne. Ja czuje się świetnie.
Wiem na pewno, że 22 dnia cyklu mialampęcherzyk 18mm. Raczej pękł, bo 26 dniu cyklu był ładny progesteron. O co chodzi? Czy któraś miała podobną sytuację? Z góry dziękuję za pomoc. Jutro jak coś znowu progesteron i betę zrobię.
-
Ewera na test mogło być jeszcze za wcześnie. Myślę że możesz spróbować zrobić betę. Miałaś plamienie wczoraj? To mogło być zagniezdzenie, skoro nic się nie rozwinęło. Beta zaczyna rosnąć dopiero po zagniezdzenie więc teoretycznie jutro może coś beta wykryć. PowodzeniaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex myśmy kupili grę "Olaf w beczce". Prosta, nie wymagająca myślenia gra dla dzieci (czyli akurat dla mnie ) typowo losowa gra
Dzisiaj będziemy ją testować bo wczoraj czasu nie było nawethttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Terka ciekawie, będziecie w przyszłości grać z Andrzejkiem
Kurczę ja mam nadzieję że ten katar nie zaszkodzi maluchowi... Już się stresuję bo wszystko było super, a teraz to
Tak planujemy że teraz my później z małym
Chcemy zarazic go grami, gdzie można razem pograć i spędzić razem czas a nie każdy osobno.
Katar nie zaszkodzi maleństwu. Spokojnie. Co najwyżej Ty się trochę pomeczyszhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hejka .
Ja już drugi tydzień staram się zdrowo odżywiać, idzie mi całkiem dobrze i staram się jeść w miarę regularnie i wzielam rozwód ze słodyczami. W weekend to sobie troszkę pozwolilam bo tez nie dajmy się zwariować. Ale jestem z siebie zadowolona. Niecierpliwie czekam zeby moc zrobić test chociaz podświadomie chyba czuje ze nic z tego . Temp tez taka sobie w sumie. A Wam z tego co widzę to ładnie rośnie jak jest ciaza A u mnie to nie wiadomo jak . Ostatnio też czulam sie jak na przeziębienie ale herbatka z cytryną, miodem i imbirem i git . I ogólnie to jestem strasznie rozdrazniona, taka nerwowa sama nie wiem O co chodzi mi ;/.
Alex kuruj się, kuruj .
Miss ten Twój mąż, faceci to tak mają, bujaja czasem w obłokach i nie mysla chyba realnie. Ale co z czasem trzeba się z nimi posprzeczac . Mogliście kupić wózek rok temu chyba zeby czekał w razie co xd. Musisz mu wytłumaczyć ze na kupowanie bedzie czas i nie jedna okazja bedzie.
Puszek, chętna do grania .
Magda moj to tak sobie lubi grzać tak po prostu az mnie czasem do szalu doprowadza wiec rozumiem Cię . Chociaż u nas i tak na 21 stopni ustawione z reguły, ale jak mieszkałam u rodziców w domku z kominkiem to jak tata potrafił dopiec to ze 26 stopni w domu bylo szok .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 10:18
puszek369, MissKathy92 lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018