Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Mari bardzo współczuję boli od kamieni moja mama miała takie ataki, na początku krótkie max 10sek a już na końcu trzymało ją cały dzień i noc- na rano pojechaliśmy na pogotowie i od razu na stół mówiła że najgorszy ból jaki czuła w życiu
Trzymaj się kochana
Ja już w domku i weekendzik szef mi dziś zaserwowal niezły dzień- musiałam zrobić 2x więcej niż zawsze bo sobie wymyśliłam dzień wolny jutro W takich momentach mam ochotę mu kiedyś walnąć l4 i nie patrzeć na nic... Ale najważniejsze że już weekend mezuś dziś miał wolne i całe mieszkanie wysprzatal
Ja mam urlop świeży i też pewnie będę sobie wykorzystywać. Na pewno na prenatalne wezmę urlop, żeby mieć cały dzień dla dzidziusia W środę mam lekarza na 15.30, więc powiem szefowej że się o 14.30 muszę urwać i odrobię, albo coś. W sumie pracując w domu to nie wiem czy mi się należy ten czas na wyjścia do lekarza? Który przysługuje ciężarnym? Czy któraś się orientuje, jak to wygląda?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyZastanawiam sie czy to nie byl wlasnie taki skurcz Braxtona, bo trwalo to doslownie 5 sekund, zmienilam pozycje bo sie przestraszylam i od razu przeszlo... Wizyte mam w poniedzialek i wtorek. Narazie nie panikuje jeszcze jakos mocno Zauwazylam, ze co 2 tygodnie mam jakies rewelacje :p nie wiem czy to skokowo jakos jest czy jak, doslownie mija 2 tygodnie i mam cos nowego ...
Jeszcze dzisiaj mi sie snilo, ze zamordowalam jakas kobiete bo mi sie do domu wlamala :o no mowie Wam, takie cida na kiju mi sie snily, wszedzie krew byla, noże:o :p musze pic przed snem melise, moze wtedy beda mi sie snily jednorozce -
Lelek wrote:Zastanawiam sie czy to nie byl wlasnie taki skurcz Braxtona, bo trwalo to doslownie 5 sekund, zmienilam pozycje bo sie przestraszylam i od razu przeszlo... Wizyte mam w poniedzialek i wtorek. Narazie nie panikuje jeszcze jakos mocno Zauwazylam, ze co 2 tygodnie mam jakies rewelacje :p nie wiem czy to skokowo jakos jest czy jak, doslownie mija 2 tygodnie i mam cos nowego ...
Jeszcze dzisiaj mi sie snilo, ze zamordowalam jakas kobiete bo mi sie do domu wlamala :o no mowie Wam, takie cida na kiju mi sie snily, wszedzie krew byla, noże:o :p musze pic przed snem melise, moze wtedy beda mi sie snily jednorozce
Ale od jakiegoś czasu albo nic mi się nie śni albo seks ;p zasypiam jak kłoda i wstaję jak kłoda.
Lelek to w przyszłym tygodniu wizytujemy my jutro idziemy po odbiór tych kariotypow jeszcze. Oby wszystko było w porządku.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej
Terka o 3 było karmienie ale takie dłuższe
My dziś byłyśmy ma spacerze, 7,5km I miałyśmy mega niespodzianke - moja koleżanka wysłała nam paczke z okazji narodzin Karoli - ubranka i zabawki, herbatę dla mnie, whisky dla M, a ja jeszcze dostałam specjalny prezent, aż się pochwalę
Bransoletka ♥️
A aaa i mój M też chory...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 18:59
panipuchatkowa, puszek369, alex0806, MissKathy92, Mari92, Lelek, terka lubią tę wiadomość
-
Madzia widziałam na insta, piękne
My dzisiaj z nudów założyliśmy instagramie naszemu psu ;p jakby któraś preferowała to beagle.tobi ;p mąż będzie na nim głównie aparat teraz testował ;p
W ogóle dotarło do nas że będziemy mieli wrześniowe dzieci: maluch się urodzi jakoś w połowie, a nasz piesu ma urodzinki 28 września;p
Mnie też lapie katar ;/ wygrzewam się właśnie w wannie. Bo nawet nic na to nie wezmę;/Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miss dobrze, że te kilka dni odpoczniesz. Jest to bardzo ważne na początku ciąży A szef niepoważny, żebyś w 1 dzień pracy musiała zrobić tyle co w 2? W końcu urlop jest Twój i ci się należy...
Ja mam urlop świeży i też pewnie będę sobie wykorzystywać. Na pewno na prenatalne wezmę urlop, żeby mieć cały dzień dla dzidziusia W środę mam lekarza na 15.30, więc powiem szefowej że się o 14.30 muszę urwać i odrobię, albo coś. W sumie pracując w domu to nie wiem czy mi się należy ten czas na wyjścia do lekarza? Który przysługuje ciężarnym? Czy któraś się orientuje, jak to wygląda?
Dziewczyny czy to normalne że mnie czasem tak bardzo boli brzuch ale to mija tak po ok 2 min? Kurczę już sama nie wiem co myśleć -
Miss tak, początkowo boli szczególnie jeśli przez cały dzień coś robisz. Mnie zwykle w pracy zaczynał boleć tak godzinę przed końcem. Teraz mam spokój;) jedynie czuje jak mnie czasem coś pociągnie, jakby mięśnie wzdłuż brzucha jak się obracam. Ale ja głównie teraz leżę, siedzę, costam się poruszam w kuchni albo do sklepu wyskoczę. Więc u Ciebie na pewno to mocniej odczuwalne będzie bo pracujeszLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miss tak, początkowo boli szczególnie jeśli przez cały dzień coś robisz. Mnie zwykle w pracy zaczynał boleć tak godzinę przed końcem. Teraz mam spokój;) jedynie czuje jak mnie czasem coś pociągnie, jakby mięśnie wzdłuż brzucha jak się obracam. Ale ja głównie teraz leżę, siedzę, costam się poruszam w kuchni albo do sklepu wyskoczę. Więc u Ciebie na pewno to mocniej odczuwalne będzie bo pracujesz
Poza tym normalnie szczękę mi rozsadza tak mnie zęby bolą że to jakaś masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:48
-
Wiem, że może wyglądam na chwalipiete, ale tak się cieszę! Bo się nie spodziewaliśmy, wydała kupę kasy, aż mi głupio. I jestem wdzięczna Panu Bogu, że mam takich dobrych ludzi wokól - modlą się za mnie, pomagają, a tu jeszcze prezenty do tego
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Alex no jakaś masakra z tymi zębami...
Magda weź przestań z tą chwalipieta ciesz się z prezentu i z dobrych duszyczek wokół siebie
Ja tak się zastanawiam kiedy powiedzieć swoim przyjaciółkom o ciąży ostatnio jedna dzwoniła i się pytała jak tam ogarnianie kliniki- musiałam naklamac że narazie czekamy na wiosnę i tak na luzie wszystko bierzemy, bez pospiechu
Chciałabym im w przyszłym tygodniu powiedzieć ale chyba poczekam dla bezpieczeństwa na serduszko tydzień mnie nie zbawi a będę spokojniejsza... wiem że to nie tak że zapesze czy coś ale jednak poczekam -
Taka przyjaciolka to skarb Magda pamieta o Tobie, chce ci sprawic przyjemnosc i jeszcze niespodziewanie to robi
Miss jak chcesz poczekać ba serduszko to poczekaj, później im pokażesz zdjęcie malucha moja od razu po bladzioch pozytywie wiedziala ale mam ją tylko jedną taką bardzo bliską
Dziewczyny co na katar mogę sobie zapodać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 20:20
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Poczekam do serduszka bo raczej i tak z nimi się nie spotkam w przyszłym tygodniu ta moja jedna przyjaciółka by wiedziała tego samego dnia co zrobiłam test ale akurat się rozchorowala i nie mogła do mnie przyjechać A też nie chce pisać smsa czy na fb- wolę osobiście przekazać taką nowinę