Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:Hej kobietki, u mnie 2cm szczęścia serduszko pięknie bije .
Będę musiała zrobić krzywa na następną wizytę bo glukoza 93 a ginka mówi że 92 to norma więc lepiej sprawdzić. Wspomniała o prenatalnych i tych badaniach, muszę o nich poczytać Bo jestem zielona a do tanich nie należą i jeszcze u nas na miejscu nie do zrobienia
Masz za sobą poronienie, więc należą ci się darmowe badania prenatalne i połówkowe. Gin powinna dać Ci skierowanie
Lelek, bardzo mi przykro syn mojego brata urodził się z zniekształconą rączką. Dowiedzieli się dopiero przy porodzie... Niestety takie rzeczy się zdarzają
-
kryha wrote:Masz za sobą poronienie, więc należą ci się darmowe badania prenatalne i połówkowe. Gin powinna dać Ci skierowanie
ta ginka przyjmuje prywatnie wiec nie wiem czy ma taką możliwość spytam jeszcze jak bedę na wizycie NFZ
kryha lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:ta ginka przyjmuje prywatnie wiec nie wiem czy ma taką możliwość spytam jeszcze jak bedę na wizycie NFZ
Ja też chodziłam prywatnie i dostałam skierowanie ewentualnie jakby był problem, to po skierowanie możesz podejść do gin przyjmującego na NFZ. Musisz mieć tylko wypis ze szpitala jako dowód.
Zawsze to kilka stówek w kieszeni. -
kryha wrote:Ja też chodziłam prywatnie i dostałam skierowanie ewentualnie jakby był problem, to po skierowanie możesz podejść do gin przyjmującego na NFZ. Musisz mieć tylko wypis ze szpitala jako dowód.
Zawsze to kilka stówek w kieszeni.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Tak jak Kryha pisze, jeśli poronilas to ci przysługują darmowe badania. Tylko nie wiem czy raz "wystarczy". Ja też jutro biorę skierowanie ale już zapisana jestem, też sobie ustal gdzie chcesz pójść
Ja po jednej ciąży biochemicznej miałam już darmowe. Właśnie dlatego, że miałam udokumentowane na wypisie ze szpitala. -
Jak ja bym chciała sobie się położyć. Ale gdzie tam. Moje dziecko postanawia nie spać... Więc ja też nie śpię...
Cały dzień na cycu wisi. Poszłam na godzinę, nawet niecala to mąż dzwonił po mnie bo darl się jakby kto go zabić chciał... Dopiero przy cycu się uspokoił... I tak cały dzień dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 19:15
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Ojej a to co się dzieje? Może ząbki? Że tylko cyce i mama?
Kolejne ząbki? Wątpię... Ma już 2. Hurtowo w ciągu tygodnia...
Gorszy dzień, skok... Cholera to wie. Ale ja tez mam już kryzys. A właściwie moje cycki... I uszy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm