Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszek bardzo ładny wózek My mieszkamy na 1 piętrze, więc pewnie będzie rzeźnia z wnoszeniem wózka. A nie chcę zostawiać na klatce, bo kradną na osiedlu często.
My wróciliśmy do domu. Pochodziliśmy trochę po mieście, pospacerowaliśmy i mnie brzuszek boli Ale to znowu z przemęczenia i przejedzenia Bo byliśmy na naleśniczkach standardowo. Jeszcze pół prawie do domu przyniosłam, bo nie zjadłam, jakoś żołądek mi się skurczył.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ojjj biedna Magda
Alex ja właśnie wolałam coś lekkiego, bo my też na 1 pietrze bez windy, ale babcie na 2 mieszkają i jednak myślę, że waga to ma znaczenie, wzięłam te pompowane koła, żeby trochę lepiej się prowadziło, tylko kg różnicy.
Dziewczyny oczywiście milion pytan. Jaka torbę i śpiwór do wózka polecacie, czy sens jest wydawać miliony monet na jakieś firmowe? Bo za 1/3 ceny dostanę zwykle takie same i czy używacie/macie zamiar używać wkładki do spacerowki?
-
Hej kobitki
Odzywam się żebyście się nie martwily mąż w pracy a ja odpoczywam jak będzie pogoda to wyjdę na spacer jeszcze tylko dziś i jutro wielki dzień- zobaczę serduszko mojego dziecka
Życzę Wam udanego dnia :*panipuchatkowa, Magdaa21, terka, Mari92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Hej kobitki
Odzywam się żebyście się nie martwily mąż w pracy a ja odpoczywam jak będzie pogoda to wyjdę na spacer jeszcze tylko dziś i jutro wielki dzień- zobaczę serduszko mojego dziecka
Życzę Wam udanego dnia :*
Jutro będzie piękny dzień dla Ciebie
No i my będziemy czekać na wieści o której wizyta?
Pamiętaj o chusteczkachhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Jutro będzie piękny dzień dla Ciebie
No i my będziemy czekać na wieści o której wizyta?
Pamiętaj o chusteczkach
Chusteczki na pewno wezmę
Potem na 18 przychodzą do mnie moje przyjaciółki i wtedy im powiem oj coś tak czuje jutro będzie dzień pełen wzruszeń byle tylko z maluszkiem było wszystko ok ale jestem dobrej myśli i staram się nie stresować -
Hej dziewczyny dzisiaj pospałam nieco dłużej;)
MISS na pewno bedzie pięknie i wzruszające, ale tylko pozytywnie! koszulkę ubierz i pokaż się koleżankom, na pewno będą zdziwione;)
A bóle brzucha są całkowicie normalne. Ja wczoraj po tym naszym spacerze poszłam szybciej spać bo normalnie ciągnęło mnie w krzyżu i brzuch. Ale wiem że to na tym etapie jest normalne. Później zacznie boleć mocniej pewnie jak się będzie naciągnąć brzuch, słyszałam że pachwiny też bolą na późniejszym etapie? To wszystko mięśnie;) trzeba jakoś przeżyć I żyje się spokojniej z myślą że jest wszystko w porządku mimo bólu;)
Dzisiaj za to brzuch przeszedł a cycki mi płoną i aż pieką z bólu normalnie ;pMissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:Dziękuję dziewczyny za wiarę we mnie u moje maleństwo :* oczywiście proszę też o modlitwę jutro
Alex koszulka już wyprasowana czeka na jutro
Jasna sprawaMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Miss no to jesteś przygotowana:D
Dziewczyny dzisiaj u mnie super pogoda i wybierzemy się na spacerek po obiedzie. Jutro już mój mąż wraca do pracy:( będziemy musiały sobie z Laurą obrać jakiś plan.
Dacie radę! a dzisiaj cieszcie się mężem i tata jeszczehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Puszek, ja nie mam torby do wózka mam taką materiałowa jak na zakupy i w niej mam chusteczki, pampersy itd itp, trzymam ja w koszyku, a tak to mała torebka z portfelem.
A śpiworek - szczerze to też nie mam śpiworka typowego, mam tylko grubszy kombinezon i koc na to plus pokrywa gondoli. Na pewno na kolejną zimę kupię śpiworek bo będzie do spacerówki już.
Miss, trzymam kciuki za jutro :*
Alex, z tymi cyckami różnie jest
Panipuchatkowa, wiem co to za bol ale dacie radę, czas Ci przeleci mega szybko
U nas też pogoda super, nareszcie jak M jest w domu (tydzień temu sobota ładna a niedziela paskudna) - jedziemy do katedry na mszę a potem na duży spacer po mieścieMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Widzę dzisiaj spacerowo
My też spacerek do kosciola do którego kiedys nalezelismy, potem spacer, spotkanie z kumplem i gofry
Chłopów na ten spacer to te gofry chyba najbardziej przekonały - no męża na pewno bo mi powiedział o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 10:41
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm