Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się zastanawiam czy po inofemie sie dziwnie czuje... a duphastonu nigdy nie bralam.
-
Ja brałam teraz dupka na wywołanie i czuje się normalnie. Ale nadal czekam na @. W czwartek wzięłam ostatni raz. Kurczę obym dostała bo w poniedziałek chce do szpitala iść; (
My dzisiaj z mężem zakupowe szaleństwo. Wstaliśmy z łóżka ok 11 dopiero, a o 12 ruszyliśmy na poszukiwanie prezentów. I sobie trochę ubrań też kupiliśmy: )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja brałam teraz dupka na wywołanie i czuje się normalnie. Ale nadal czekam na @. W czwartek wzięłam ostatni raz. Kurczę obym dostała bo w poniedziałek chce do szpitala iść; (
My dzisiaj z mężem zakupowe szaleństwo. Wstaliśmy z łóżka ok 11 dopiero, a o 12 ruszyliśmy na poszukiwanie prezentów. I sobie trochę ubrań też kupiliśmy: )
Alex moze jakieś soczyste to czasem przyspiesza
My dzisiaj tez po prezenty sie w końcu zebraliśmy obskoczyliśmy księgarnie i poznaliśmy super antykwariat niedaleko nas mam nadzieje ze prezenty sie spodobają mamy jakaś połowę ale to i tak lepiej co jeszcze 12h wczesniejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Alex moze jakieś soczyste to czasem przyspiesza
My dzisiaj tez po prezenty sie w końcu zebraliśmy obskoczyliśmy księgarnie i poznaliśmy super antykwariat niedaleko nas mam nadzieje ze prezenty sie spodobają mamy jakaś połowę ale to i tak lepiej co jeszcze 12h wczesniej
Haha Terka, było wczoraj takie soczyste, bo ostatni raz to było przed badaniami męża Coś słabiutko w tym miesiącu z . Ale w przyszłym nadrobimy
Ja jeszcze muszę znaleźć dla siostry książkę o jakichś wizualizacjach architektonicznych... W Empiku ani nigdzie nie było. Na necie poszukamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja wczoraj zaczęłam brać duphaston i wieczorem mnie bolało podbrzusze strasznie, ale to może nie od niego. Dzisiaj już jest spoko.
My dzisiaj kupiliśmy książki na prezenty, ale przez internet
A no i kupiłam choinkę. Już jest umyta, zaraz się biorę za strojenie. Cieszę się jak małe dziecko na święta aż do sylwestra wyjeżdzamy do rodziny więc chcemy trochę poczuć święta u nas w domku -
Ja właśnie jutro mam zamiar choinkę ubrać Też wyjeżdżamy na święta i wracamy po nowym roku dopiero, więc już czas na świąteczny klimat
U mnie nadal ani widu, ani słychu @... Kurcze, coś czuję, że nie pójdę do tego szpitala w poniedziałek Śluzu mam bardzo dużo od kilku dni, kremowego. Ale nic poza tym, czasem mnie lekko brzuch zaboli. A od Dupka mi temperatura skoczyła i wygląda jak ovu...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ale masz pomieszany ten cykl... Wprawdzie zdarzają się późniejsze owu ale zeby tak na złość przyjść w dziwnym momencie... Cos ten Twój organizm broni się przed tym szpitalemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Ja właśnie jutro mam zamiar choinkę ubrać Też wyjeżdżamy na święta i wracamy po nowym roku dopiero, więc już czas na świąteczny klimat
U mnie nadal ani widu, ani słychu @... Kurcze, coś czuję, że nie pójdę do tego szpitala w poniedziałek Śluzu mam bardzo dużo od kilku dni, kremowego. Ale nic poza tym, czasem mnie lekko brzuch zaboli. A od Dupka mi temperatura skoczyła i wygląda jak ovu...
Uwielbiam okres świąt, kiedy wieczorami zapala się lampki na choince. Jest tak przyjemnie wtedy. Od razu cieplej na serduszku -
Ja durna jestem dziewczyny. Przecież razem z braniem Dupka musiałam zmienić termometr, bo owulacyjny zostawiłam w domu rodzinnym pod poduszką! Zupełnie mi to z głowy wyleciało.
Dzisiaj przy sprawdzaniu szyjki nitki krwi w śluzie, którego jest bardzo dużo. Oby się to dzisiaj rozkręciło... Wczoraj tylko kropeczka krwi, a dzisiaj już nitki. Dzisiaj muszę dostać @ do końca dnia, bo jak nie, to nie mam po co iść do szpitala...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Już mam w środku więcej krwi Chodzę i sprawdzam co 5 sekund wkładkę. Ale na razie krew w środku. Jak myślicie, poleci do jutra? Obrazowo, ale ja zaraz się rozwolnienia z tego stresu nabawię...
Kupiłam dzisiaj siostrze Charmsa na święta z Pandory, a rodzice jej bransoletkę. Bo miała piękną, ale jej ukradli i rozpaczałaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵