Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Jeśli bardzo chcesz to idź na badanie krwi. Najprędzej wyjdzie i najbardziej wiarygodne z testami różnie jeśli trafi Ci sie czulszy to wyjdzie jak nie-sama wiesz. Szkoda kasy wiadomo ze kusi ale cóż widać oczekiwania nas uczą cierpliwości, ktora pozniej baaaaardzo się przyda26 l. / euthyrox 88
-
Cześć Dziewczyny!
Widzę, że kilka z Was jest tuż przed tesowtaniem. Trzymam kciuki
Siedzę już po 2 tyg. urlopie przed kompem (praca). O dziwo nie miałam problemów ze wstaniem o 7:45. I normlanie zasnęłam koło 24. Co głowa to głowa. Przecież w ndz. wstałam o 11 (tak wiem wstyd:)) i byłam pewna, że znowu zasnę koło 3. A tu proszę, jak wiedziałam, że drugiego dnia będę musiała wstać do pracy to od razu zasnęłam
Miałam bardzo udaną niedzielę. Zrobiłam pyszny obiad i poszliśmy z P, na corridę. Dziewczyny, nie polecam. Dla mnie to męczenie zwierząt myslałam, że będzie to wyglądało trochę inaczej. No, ale byłam, zobaczyłam, już mnie tam nie zobaczą.
Miłego dnia w pracy! )1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
panipuchatkowa, ja na dzień dzisiejszy mam home office. No, ale 8h muszę siedzieć i dłubać. Nie ma że siedzę przed tv Co do corridy to fakt, nie polecam i już nie pójdę.
A jak tam nastawienie na dzień dzisiejszy u Was? U mnie o dziwo bardzo dobre. Właśnie herbatka mi się zaparza1cs z CLO
-
panipuchatkowa, ja już po 2 herbatkach dzisiaj jestem. Myślę już o 3, ale nie wiem czy po niej nie będę musiała co 5 minut do toalety biegać Mimo pierwszego dnia w pracy mam wyśmienity humor. Oby towarzyszył mi cały tydzień1cs z CLO
-
To ja mam sie chyba z was najlepiej słoneczko wyszło ja w pracy od 9 i jeszcze 3.5h do końca po pracy jedziemy na zakupy i na obiad od Tajlandczyków zakochałam się w tym jedzeniu, takie dobre maja pierwsza knajpka która ma więcej klientów niż pobliskie KFC!
Alegzi-widziałam kiedyś film dokumentalny o corridzie. Jeju w życiu... Ja nie rozumiem co ich w tym wszystkim bawi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka Ty szczęściaro! Dziś się chyba nie napracujesz
Mój P. rozmawiał z Hiszpanami w pracy o tej corridzie. Oni sa po prostu w niej zakochani. Uważają, że to jest sztuka i Europa nie rozumie tego. No nic, co kraj to obyczaj jak to mówią. Jak dla mnie trochę przykra ta ich tradycja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:48
1cs z CLO
-
Europa nie rozumie? A oni to kto? Eskimosi? eh ja tez nie rozumiem tej tradycji. Straszna i dla zwierząt ale z tego co wiem to i ludzie giną tam przecież...
A prawda nie napracuje sie. Mały właśnie śpi wiec jestem na forum i pewnie będzie spal gdzieś do 13-14 wiec potem do 15 to chwilka jest taka pracahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm