X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, to super, ze sie uklada! Tesciowie juz odpuścili? ;)
    Już dawno, w lutym minie rok odkąd nie mamy z nimi kontaktu :)

Mari92 lubi tę wiadomość

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • terka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    W domu mam i Michalinę i Michała.

Obecnie siedzę z dzieckiem, bo nie mam z kim jej zostawić i szukać pracy. Jeszcze dwa lata i mogę ruszać na rynek pracy.
    A jestem z łódzkiego.

Ale fajne połączenie :D
    No z dziećmi to potem różnie się na rynek pracy wraca...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Ale fajne połączenie :D
    No z dziećmi to potem różnie się na rynek pracy wraca...
    Liczę, że się uda

M&M
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Ja koło Brzezin, czyli w drugą stronę 🙂
    Gdzie rodziłaś?

Ja rodziłam w Łodzi, w Rydydierze. Ale wg ankiet Rodzic Po Ludzku to szpital w Brzezinach ma pierwsze miejsce w województwie. Podobno naprawdę super tam jest...

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    axie92 wrote:
    Ja rodziłam w Łodzi, w Rydydierze. Ale wg ankiet Rodzic Po Ludzku to szpital w Brzezinach ma pierwsze miejsce w województwie. Podobno naprawdę super tam jest...
    Ja w Medeorze. Brzeziny były ewentualnością.

M&M
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej witam nowe dziewczyny ;) fajnie jak wątek odżył, był jednym z najprężniej działających 😛
    Oliwia super że zaglądasz i jesteś;) i że powoli się układa. Torbiel to trudna sprawa ale dobrze że już po operacji. I jak, będziecie wracać do starań za jakiś czas? ;)

Butterfly92 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka 😁

alex0806 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2020, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wiecie że jakby nie te suwaczki to ja się gubię kto był kim? :D to chyba jeszcze pociażowe zgąbczenie mózgu

Chwalę się tutaj, Laura dzisiaj odkryła że ma stopy!!! W końcu zaczela się nimi sama bawić;)

Butterfly92, Lelek, Mari92 lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2020, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Ojej witam nowe dziewczyny ;) fajnie jak wątek odżył, był jednym z najprężniej działających 😛
    Oliwia super że zaglądasz i jesteś;) i że powoli się układa. Torbiel to trudna sprawa ale dobrze że już po operacji. I jak, będziecie wracać do starań za jakiś czas? ;)
    Myślimy o in vitro, ale to dopiero w przyszłym roku, żeby odłożyć pieniądze :)

Martoszka, alex0806, Lelek, Mari92 lubią tę wiadomość

Walka z endometriozą.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2020, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej można dołączyć? :)

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2020, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unicorn jasne, zapraszamy 😊. Napisz coś o sobie

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2020, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rocznik '92 :) Od sierpnia 2019 mężatka. Mama córeczki A. z maja 2017. W listopadzie 2019 poronilam druga ciaze w 8tc. Skonczylo sie lyzeczkowaniem. Teraz wznawiamy starania o drugiego malucha a ja juz na poczatku swiruje 🙄. Mieszkamy w Polsce nad morzem 😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Unicorn :) mamy tutaj Puszka znad morza :)

unicorn lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unicorn to super . Powodzenia w staraniach , najwazniejsze, żeby ma spokojnie podejść do starań 🙂. Trzymam kciuki. Jak ma na imię twoja córeczka ?

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Unicorn to super . Powodzenia w staraniach , najwazniejsze, żeby ma spokojnie podejść do starań 🙂. Trzymam kciuki. Jak ma na imię twoja córeczka ?

Amelia. Takie marzenie z dzieciństwa :) a mowi o sobie Ana 😂

Mari92 lubi tę wiadomość

• SylwiaG Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Trochę mnie nie było ale u mnie powoli do przodu. We wtorek wizyta u nowego lekarza ☺️ czekam z niecierpliwością co mi powie 😉

Mari92 lubi tę wiadomość

💊 Sundose
    💊 Metformax
    💊 Euthyrox

🏡 okolice Wrocławia

💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:

Kurde jakos ciezko mi podejsc spokojnie. Po slubie podeszlismy na spokojnie i... ja poszlam na zwolnienie ze wzgledu na moj zawod, maz zmienil prace, ja poronilam, a ze maz zmienil prace to nie moglismy sie juz wymieniac opieka wiec od 15 stycznia ja tez zmienilam prace, a córa do przedszkola od poczatku stycznia. Przepracowalam 1,5 tygodnia i opieka na dziecko potem ja zachorowalam to zwolnienie. Jutro ide do pracy, dalej smarkam... wiecie jak beda na mnie patrzec? Jakbym zaszla w ciaze to zycie by mi sie w koncu uspokoilo trochę. A tak od poronienia to zalamka. Tyle zmian wymuszonych a ja teraz to bym spokoju chciala... wrocilam z wizyty ze skierowaniem do szpitala na indukcje poronienia to siedziałam wylam i gadalismy co my teraz zrobimy. Tyle zmian i stresu, ze nie moglam tego przezyc w sobie. A teraz najchetniej bym nakleila plaster na dusze w postaci kolejnej ciazy...

Bo jakos mi ciezko jest...

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unicorn wrote:
    Kurde jakos ciezko mi podejsc spokojnie. Po slubie podeszlismy na spokojnie i... ja poszlam na zwolnienie ze wzgledu na moj zawod, maz zmienil prace, ja poronilam, a ze maz zmienil prace to nie moglismy sie juz wymieniac opieka wiec od 15 stycznia ja tez zmienilam prace, a córa do przedszkola od poczatku stycznia. Przepracowalam 1,5 tygodnia i opieka na dziecko potem ja zachorowalam to zwolnienie. Jutro ide do pracy, dalej smarkam... wiecie jak beda na mnie patrzec? Jakbym zaszla w ciaze to zycie by mi sie w koncu uspokoilo trochę. A tak od poronienia to zalamka. Tyle zmian wymuszonych a ja teraz to bym spokoju chciala... wrocilam z wizyty ze skierowaniem do szpitala na indukcje poronienia to siedziałam wylam i gadalismy co my teraz zrobimy. Tyle zmian i stresu, ze nie moglam tego przezyc w sobie. A teraz najchetniej bym nakleila plaster na dusze w postaci kolejnej ciazy...

Bo jakos mi ciezko jest...
    Hej unicorn :) tak bardzo mi przykro, że nie udało się utrzymać ciąży :( doskonale Cię rozumiem, bo ja w listopadzie 2018 byłam w ciąży pozamacicznej więc wiem co czujesz :(
    Napewno uda się kolejnym razem :* trzymam mocno kciuki :) trzymaj się :)

Walka z endometriozą.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2020, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unicorn tak mi przykro 😯. Oby się udało spełnić marzenia 🙂

Marek💙
    Marta 💓
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Unicorn. Miło że jesteś. Trzymam kciuki oby wszystko się ułożyło. I bardzo mi przykro z powodu straty. 😞

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 2306 2307 2308 2309 2310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ