X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2020, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe słowa ❤

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2020, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj unicorn ;) uwierz mi że rozumiemy Twoje rozterki, prawie każda z nas ma za sobą takie doświadczenie ;( praca pracą, ale czasem trzeba się w sobie zaprzeć, powiedzieć "dam radę" i w to wierzyć ;)
    Ja miałam 2 razy taką sytuację, też się martwiłam pracą. Ale jakoś się udało i teraz z biegiem czasu to wszystko boli coraz mniej. Mocno trzymam kciuki żeby Ci się wszystko poukładało ;)

unicorn lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • SylwiaG Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ale tu cicho. Co tam słychać?

Ja pow wizycie u lekarza i pokazaniu wszystkich wyników muszę tylko zrobić kontrolne progesteron w 21 dc. Później czeka mnie stymulacja clo. Obecnie czekam na @.
    Endometrium miałam 12 mm. Lekarz powiedział że wygląda na to że @ ma przyjść za niedługo i już czuję bóle podbrzusza na @. Jak @ nie przyjdzie to mam się zgłosić po dupka na wywołanie, ale raczej nie będzie to konieczne.

Możecie polecić jakieś suplementy żeby jeszcze wspomóc jajniki?

Mari92 lubi tę wiadomość

💊 Sundose
    💊 Metformax
    💊 Euthyrox

🏡 okolice Wrocławia

💔19.12.24 👼23 tydzień
  • Paulina 28 Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2020, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heyo też jestem rocznik 92 urodziłam się 8 stycznia 😁
    Staramy się z mężem i dzidziusia w tamtym roku tylko 2 cykle niestety miałam usuwanego guza i daliśmy sobie spokój. Od tego miesiąca znowu zaczynamy owulacja będzie w tą środę. Więc wtorek i środa będzie nasza 😁 trzymam za nas kciuki.

Mari92 lubi tę wiadomość

• SylwiaG Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina 28 wrote:
    Heyo też jestem rocznik 92 urodziłam się 8 stycznia 😁
    Staramy się z mężem i dzidziusia w tamtym roku tylko 2 cykle niestety miałam usuwanego guza i daliśmy sobie spokój. Od tego miesiąca znowu zaczynamy owulacja będzie w tą środę. Więc wtorek i środa będzie nasza 😁 trzymam za nas kciuki.

Powodzenia 😉

💊 Sundose
    💊 Metformax
    💊 Euthyrox

🏡 okolice Wrocławia

💔19.12.24 👼23 tydzień
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2020, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina witaj 🙂. Kciuki za powodzenie 🙂. Pisz co tam u ciebie 😉

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Paulina 28 Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2020, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście będę pisać napewno 😊

Mari92 lubi tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina powodzenia! Trzymam kciuki☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2020, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) powodzenia w działaniach ! :) zaczynacie od teraz ?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Hej :) powodzenia w działaniach ! :) zaczynacie od teraz ?
    Ja chyba bym wolała by to była klasyczna wpadka. Ale tak u mnie być nie może, a jednak ciągle w głowie siedzi odpowiedź: tak/nie i się zastanawiamy. Niby tak, a jak przychodzi co do ostatecznej decyzji to nie i tak co chwilę.

M&M
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie że nowe dziewczyny dołączają ;) może wątek się na nowo rozkręci ;)

Mari92 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niedlugo tez zaczynamy dzialac i chyba tez bym wolala wpadke ;p pierwsza ciaze skrupulatnie planowalam, zastanawialam sie czy to juz, czy zaszlam, czy nie zaszlam, wyczekiwalam do tego testu... Chcialabym za drugim razem podejsc na spokojnie i troche na spontanie 😂 nie myslec przez caly cykl czy sie udalo czy nie... a jak wyjdzie zobaczymy. jeszcze kilka miesiecy do startu staran ;)

Martoszka, alex0806, Mari92 lubią tę wiadomość

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My musimy wszystko z lekarzem omówić, wziąć leki itd. Zobaczymy jak to wyjdzie. Daję nam rok starań. Potem odpuszczamy.

M&M
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny meldowac jak spędzacie Walentynki!❤😍

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja melduje się u Smoka Wawelskiego ! :D ale jutro wracamy

alex0806 lubi tę wiadomość

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2020, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My same w domu. Jak każdego dnia 🙂

M&M
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    My musimy wszystko z lekarzem omówić, wziąć leki itd. Zobaczymy jak to wyjdzie. Daję nam rok starań. Potem odpuszczamy.

Życzę powodzenia 😉 i jakby co nie odpuszczaj . Kciuki , aby szybko się udało 😘

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2020, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Życzę powodzenia 😉 i jakby co nie odpuszczaj . Kciuki , aby szybko się udało 😘
    A Wy kiedy?

M&M
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej, powodzenia dla nowych staraczek :)
    ja moge tylko powtórzyć to, co zawsze mówię - polecam żel intymny - kiedyś był dostępny Conceive plus, a teraz Fertilsafe plus. U nas pomogl :)

Mari92 lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    A Wy kiedy?

Ja bym chciała, ale narazie nie planujemy ☺️. Może za rok lub dwa, chyba ,że prędzej samo wyjdzie 😉

Martoszka lubi tę wiadomość

Marek💙
    Marta 💓
‹‹ 2307 2308 2309 2310 2311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ