Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Terka tez tak mysle zeby odstawic ten termometr w kąt.☺

Mysle ze to na ta chwile najlepsze co możecie dla siebie zrobić :D skoro sam postanowił odejść na emeryturę termometrową to cóż :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Haha.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Maleńka1592 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniPuchatkowa super ;) zaczynaliśmy nowy rozdział :) co do termometru .. nic nie dzieje się bez przyczyny ☺

=https://ovufriend.pl/graph/c575edf8f6114927b4698996d389dfc8]c575edf8f6114927b4698996d389dfc8.png[/url]

aw0o4pn.png

Wysłany: 14 grudnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka to samo sobie pomyślałam! Kij z tym termometrem!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa, olej termometr :)

No właśnie, ale to nawet nie kwestia sprzętów a wszystkiego. Umywalka też nam poszła w łazience :P smutne to bo człowiek się stara, dopieszcza i o ;)
    A były jakieś poprawki? Odbieraliście z kimś?

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔

Wysłany: 14 grudnia 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw byl dbior jakosciowy zglosilismy poprawki. Byl z nami teść bo sie na tym zna. Poprawili wszystko i dzisiaj odbiór kluczy.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to super :D z nami też był teść, ale właściwie u nas nie było poprawek. Mieliśmy farta, że nasze piętro naprawdę starannie zrobili :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 14 grudnia 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszystkie tynki itd.super! Aleee chodzilo u nas tylko o regulacje okien i skrzynka z bezpiecznikami się rozwalila i w zasadzie tyle.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    U nas wszystkie tynki itd.super! Aleee chodzilo u nas tylko o regulacje okien i skrzynka z bezpiecznikami się rozwalila i w zasadzie tyle.☺

To nic takiego :) To sylwestra możecie u siebie robić hehehhe :D

dZhdp1.png

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie! Ja bym bardzo chciała!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam takie marzenie rok temu :P ale odbieraliśmy 17.01 a wprowadziliśmy się jakoś miesiąc później :) Czas leci, prawie rok na swoim własnym :D
    Ba... My w poniedziałek druga rocznica ślubu...

dZhdp1.png

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo super jak będziecie świętować?☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, ale jeśli już to będziemy świętować w niedzielę bo w poniedziałek oboje do późna pracujemy.

dZhdp1.png

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super!☺ idziecoe do jakiejs knajpki? Jakieś plany?☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych :P Za tydzień mamy plan pójścia na Star Wars w Imaxie ale tak to nie wiem... Może mąż coś wymyśli :P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Ja dopiero wróciłam do domu. Dzisiaj o dziwo na luzie, chociaż wczoraj już wieczorem miałam rozstroje żołądkowe pt. "znowu do pracy, masakra". Ale stwierdziłam, że mam to wszystko głęboko w poważaniu, pracuję powoli i bez spiny. I powiem wam, że działa! :D Wczoraj jeszcze intensywnie męża wykorzystałam, więc tym bardziej się odstresowałam :D

Panipuchatkowa, skoro termometr się postanowił zepsuć, to olej go! I skup się na urządzaniu mieszkania, zapomnij o staraniach :) teraz macie bardzo ważną sprawę z mieszkaniem do ogarnięcia, więc może to dobry impuls :)

Dziewczynki, jeszcze tydzień i święta <3 Mega się cieszę, dopiero to do mnie dotarło. Dzisiaj przyjechał mój tata do Polski i myślałam, że pojedziemy w weekend do rodziców, ale mąż musi iść do pracy :/ Ale i tak dobrze, bo chcieli mu anulować urlop na święta! Zbuntował się i musi tylko w sobotę przyjść, a w święta mamy oboje wolne :) Więc cały ten czas aż do Nowego Roku spędzamy w domu rodzinnym. Niestety plany na Sylwestra nie wypaliły... Może Panipuchatkowa nas przygarniesz na parapetówkę? :D

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jeszcze czeka intensywny tydzień pracy, mąż od 19 ma wolne... A na święta jedziemy do rodziców moich, do 2 mamy wolne :)

dZhdp1.png

Wysłany: 14 grudnia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex pewnie! Zapraszam na Sylwka!!!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Maleńka1592 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaniPuchatkowa to i my możemy ;) ?
    Znowu pęka mi głowa :( Jezu to jakaś masakra

=https://ovufriend.pl/graph/c575edf8f6114927b4698996d389dfc8]c575edf8f6114927b4698996d389dfc8.png[/url]

aw0o4pn.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńka1592 wrote:
    PaniPuchatkowa to i my możemy ;) ?
    Znowu pęka mi głowa :( Jezu to jakaś masakra

Może ciśnienie?

dZhdp1.png

‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ