Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Terka tez tak mysle zeby odstawic ten termometr w kąt.☺
Mysle ze to na ta chwile najlepsze co możecie dla siebie zrobić skoro sam postanowił odejść na emeryturę termometrową to cóżhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puchatkowa, olej termometr
No właśnie, ale to nawet nie kwestia sprzętów a wszystkiego. Umywalka też nam poszła w łazience smutne to bo człowiek się stara, dopieszcza i o
A były jakieś poprawki? Odbieraliście z kimś? -
A no to super z nami też był teść, ale właściwie u nas nie było poprawek. Mieliśmy farta, że nasze piętro naprawdę starannie zrobili
-
panipuchatkowa wrote:U nas wszystkie tynki itd.super! Aleee chodzilo u nas tylko o regulacje okien i skrzynka z bezpiecznikami się rozwalila i w zasadzie tyle.☺
To nic takiego To sylwestra możecie u siebie robić hehehhe -
Ja miałam takie marzenie rok temu ale odbieraliśmy 17.01 a wprowadziliśmy się jakoś miesiąc później Czas leci, prawie rok na swoim własnym
Ba... My w poniedziałek druga rocznica ślubu... -
Nie wiem, ale jeśli już to będziemy świętować w niedzielę bo w poniedziałek oboje do późna pracujemy.
-
Żadnych Za tydzień mamy plan pójścia na Star Wars w Imaxie ale tak to nie wiem... Może mąż coś wymyśli
-
Hej dziewczyny Ja dopiero wróciłam do domu. Dzisiaj o dziwo na luzie, chociaż wczoraj już wieczorem miałam rozstroje żołądkowe pt. "znowu do pracy, masakra". Ale stwierdziłam, że mam to wszystko głęboko w poważaniu, pracuję powoli i bez spiny. I powiem wam, że działa! Wczoraj jeszcze intensywnie męża wykorzystałam, więc tym bardziej się odstresowałam
Panipuchatkowa, skoro termometr się postanowił zepsuć, to olej go! I skup się na urządzaniu mieszkania, zapomnij o staraniach teraz macie bardzo ważną sprawę z mieszkaniem do ogarnięcia, więc może to dobry impuls
Dziewczynki, jeszcze tydzień i święta Mega się cieszę, dopiero to do mnie dotarło. Dzisiaj przyjechał mój tata do Polski i myślałam, że pojedziemy w weekend do rodziców, ale mąż musi iść do pracy Ale i tak dobrze, bo chcieli mu anulować urlop na święta! Zbuntował się i musi tylko w sobotę przyjść, a w święta mamy oboje wolne Więc cały ten czas aż do Nowego Roku spędzamy w domu rodzinnym. Niestety plany na Sylwestra nie wypaliły... Może Panipuchatkowa nas przygarniesz na parapetówkę?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mnie jeszcze czeka intensywny tydzień pracy, mąż od 19 ma wolne... A na święta jedziemy do rodziców moich, do 2 mamy wolne
-
Maleńka1592 wrote:PaniPuchatkowa to i my możemy ?
Znowu pęka mi głowa Jezu to jakaś masakra
Może ciśnienie?