Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona pewnie bylaby za jakies 3 dni... Ale dziwnie. Zawsze szyjke mialam nisko, a teraz wysoko.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie dlatego starodawny kalendarzyk (chyba z lat 70 :P ) jest niemiarodajny bo wyznacza kiedy owu powinna byc. A chyba każda z nas przekonała sie chociaż 1 raz że to się zmienia i nie ms opcji zeby bylo miarodajne ;) stad tyle wpadek w tamtych czasach :P
    Jesli ktoś stosuje NPR w jakimkolwiek zastosowaniu to prawdopodobieństwo wpadki jest nikłe. No chyba ze "stosują" ale nie stosują to inna bajka bo wtedy wiadomo może być wszystko ;)

Wróciłam do żywych! :D może nie tak na 100% ale różnica ogromna choć rano myślałam że mi nie przejdzie...
    I co pomogło? Niezawodne... lody! :D nigdy mnie przy problemach z gardłem nie zawiodły :P :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :D no u mnie chyba są różne wariacje :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie bede raczej dzisiaj tu zagladac więc życzę Wam świetnego Sylwestra!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witajacie. Tak się pokłóciłam ze swoim, źe se poszedł gdzieś. Masakra jak baba obraża się i ucieka. A ja zostałam i wariuje bo nie wiew co mu do głowy strzeli.
    Zawsze wraca,
    Także szykuje się sylwester do bani :(

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, mama mówi, że lepiej na starym roku się pokłócić i pogodzić :)

Puchatkowa, szczęśliwego i dosiego roku :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli masz rację. Już żeśmy się pogodzili :-)
    Życzę szampańskiej zabawy i udanego skoku do Nowego Roku. Aby w 2018 wszystkim nam tutaj udało się zostać mamai :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku :)

dZhdp1.png

• czajka Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku :-) szampańskiej zabawy i dwóch kreseczek wszystkim życzę :-)

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię piwną pizze i siedzimy na swoim własnym, cudownym i wyczekanym M :D
    Nigdy nie czułam takiego spokoju, takiego zwykłego szczęścia :) Ten rok był super, ten kolejny też musi być :)

dZhdp1.png

• czajka Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny zabawa :-D? Ja niestety byłam kierowcą ale i tak było fajnie. Chociaż mocne postanowienie w przyszłym roku bal tańce itp :-D

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spokojnie :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rodzinnie :) Mieliśmy niespodziewanych gości, przyjechał brat mamy z dzidziusiem, to mieliśmy z mężem zajęcie :) Ogólnie fajna domówka, na spokojnie :)
    Dopiero wstaliśmy niedawno, ok 14 wracamy do Opola w końcu, bo ja jutro już do pracy. A mąż ma wolne jeszcze :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jutro do pracy :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku :-)
    My też domówka. A jutro do pracy :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta praca to nasza zmora... Mogłaby się skończyć na 9 miesięcy i dłużej :) U mnie jest taka kwestia, że jak zajdę w ciążę to nie mogłabym zbyt długo pracować. Dźwiganie dzieci, ciągły stres, możliwość urazów (już nie raz od któregoś z kopa w brzuch dostałam).
    Wczoraj poczułam, że jeszcze kilka miesięcy i może się udać :) Jakieś takie dziwne przeczucie mam wewnętrznie :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w szkole integracyjnej, też bym od razu musiała iść na zwolnienie, choć lubię swoją pracę. U mnie też inaczej z umową... Mam na zastępstwo do sierpnia i nie wiem co będzie dalej.

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas tez spokojny Sylwester. Ja mam umowę na stałe więc można już by z tego skorzystać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czekam na kolejną, bo pewnie tą od września też bym dostała na zastępstwo...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego w tym rozpoczętym roku!

Mysmy jednak wczoraj pojechali do znajomych, ekipa z 30 osób ;) i jak to wieści sie pięknie niosą podczas imprez, 2 osoby dowiedziały się o maluszku i juz cala ekipa nagle wie... :P także bylo szaleństwo pod tym względem, ogromna radość ;) oczywiście z góry jedzenia Tereska zjadła kilka rzeczy i pełna i dość... A tyle rzeczy niespróbowanych nawet! Nocowaliśmy w domu rodzinnym mezula bo najbliżej. Spać poszliśmy dopiero ok 5.00 wiec do najbardziej wyspanych ludzi na świecie nie należę ale i tak bym teraz nie usnęła :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ