X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona pewnie bylaby za jakies 3 dni... Ale dziwnie. Zawsze szyjke mialam nisko, a teraz wysoko.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie dlatego starodawny kalendarzyk (chyba z lat 70 :P ) jest niemiarodajny bo wyznacza kiedy owu powinna byc. A chyba każda z nas przekonała sie chociaż 1 raz że to się zmienia i nie ms opcji zeby bylo miarodajne ;) stad tyle wpadek w tamtych czasach :P
    Jesli ktoś stosuje NPR w jakimkolwiek zastosowaniu to prawdopodobieństwo wpadki jest nikłe. No chyba ze "stosują" ale nie stosują to inna bajka bo wtedy wiadomo może być wszystko ;)

Wróciłam do żywych! :D może nie tak na 100% ale różnica ogromna choć rano myślałam że mi nie przejdzie...
    I co pomogło? Niezawodne... lody! :D nigdy mnie przy problemach z gardłem nie zawiodły :P :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :D no u mnie chyba są różne wariacje :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie bede raczej dzisiaj tu zagladac więc życzę Wam świetnego Sylwestra!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witajacie. Tak się pokłóciłam ze swoim, źe se poszedł gdzieś. Masakra jak baba obraża się i ucieka. A ja zostałam i wariuje bo nie wiew co mu do głowy strzeli.
    Zawsze wraca,
    Także szykuje się sylwester do bani :(

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, mama mówi, że lepiej na starym roku się pokłócić i pogodzić :)

Puchatkowa, szczęśliwego i dosiego roku :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli masz rację. Już żeśmy się pogodzili :-)
    Życzę szampańskiej zabawy i udanego skoku do Nowego Roku. Aby w 2018 wszystkim nam tutaj udało się zostać mamai :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku :)

dZhdp1.png

• czajka Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku :-) szampańskiej zabawy i dwóch kreseczek wszystkim życzę :-)

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię piwną pizze i siedzimy na swoim własnym, cudownym i wyczekanym M :D
    Nigdy nie czułam takiego spokoju, takiego zwykłego szczęścia :) Ten rok był super, ten kolejny też musi być :)

dZhdp1.png

• czajka Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny zabawa :-D? Ja niestety byłam kierowcą ale i tak było fajnie. Chociaż mocne postanowienie w przyszłym roku bal tańce itp :-D

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spokojnie :)

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rodzinnie :) Mieliśmy niespodziewanych gości, przyjechał brat mamy z dzidziusiem, to mieliśmy z mężem zajęcie :) Ogólnie fajna domówka, na spokojnie :)
    Dopiero wstaliśmy niedawno, ok 14 wracamy do Opola w końcu, bo ja jutro już do pracy. A mąż ma wolne jeszcze :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jutro do pracy :)

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku :-)
    My też domówka. A jutro do pracy :-)

Marek💙
    Marta 💓
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta praca to nasza zmora... Mogłaby się skończyć na 9 miesięcy i dłużej :) U mnie jest taka kwestia, że jak zajdę w ciążę to nie mogłabym zbyt długo pracować. Dźwiganie dzieci, ciągły stres, możliwość urazów (już nie raz od któregoś z kopa w brzuch dostałam).
    Wczoraj poczułam, że jeszcze kilka miesięcy i może się udać :) Jakieś takie dziwne przeczucie mam wewnętrznie :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje w szkole integracyjnej, też bym od razu musiała iść na zwolnienie, choć lubię swoją pracę. U mnie też inaczej z umową... Mam na zastępstwo do sierpnia i nie wiem co będzie dalej.

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas tez spokojny Sylwester. Ja mam umowę na stałe więc można już by z tego skorzystać.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czekam na kolejną, bo pewnie tą od września też bym dostała na zastępstwo...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego w tym rozpoczętym roku!

Mysmy jednak wczoraj pojechali do znajomych, ekipa z 30 osób ;) i jak to wieści sie pięknie niosą podczas imprez, 2 osoby dowiedziały się o maluszku i juz cala ekipa nagle wie... :P także bylo szaleństwo pod tym względem, ogromna radość ;) oczywiście z góry jedzenia Tereska zjadła kilka rzeczy i pełna i dość... A tyle rzeczy niespróbowanych nawet! Nocowaliśmy w domu rodzinnym mezula bo najbliżej. Spać poszliśmy dopiero ok 5.00 wiec do najbardziej wyspanych ludzi na świecie nie należę ale i tak bym teraz nie usnęła :P

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ