Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas byl maly zastoj tylko jak zmienialismy mieszkanie ale tak to z seksem nie mielismy problemow bo mam duzy temperament czasami on sie smieje, ze go zmuszam bo inaczej jedzenia nie dostanie nawet sie smial, ze jakby podali mi prozac to bym mu dala spokoj i moglby grac w fife ;p
-
Alex0806 przeszłaś chrzest bojowy pozytywnie to awansowałaś na przyjaciółkę ciotke najlepszą godzenie się to każdy myślę uwielbia warto się pokłócić żeby się godzić potem my wczoraj byliśmy u znajomych. Nie wiem czy byli zachwyceni po naszej wizycie bo mąż z ich synkiem dwuletnim wszystkie kulki z basenu na pokój wywalili była bitwa prawdziwa
-
Hahahah, Seli zabiłaś mnie Mój mąż to z graniem problemów nie ma, a bardziej z żoną, która mu zabiera pada i chce grać w Wiedźmina My ogólnie to mieszkamy sami w Opolu, ale teraz jesteśmy w mieście rodzinnym i musimy się chować po kątach jak kilka lat temu! Wczoraj skorzystaliśmy z okazji, że jego rodzice wyszli, a tak to cały czas ktoś w którymś z domów jest. I zero okazji do przez te święta. W Sylwestra dopiero chyba skorzystamy, że teściowie przychodzą do moich rodziców, to będzie wolna chata. Normalnie czuję się jak za "szczeniaka". Chociaż miałam 19 lat, jak mieliśmy swój pierwszy raz, to tak się czuję
Kurczę, po tym spotkaniu ze znajomymi to aż mi siły witalne wróciły Mąż mi właśnie wysłał zdjęcia z Kamilką i aż się gęba sama śmieje do nich Taki klocek już, prawie 10 kg. Nosiłam ją i tańczyłyśmy, a ona tak zamaszyście nogami machała, jakby miała biegaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha ja 20 ale nawet jak mama za sciana spala to dawalismy rade. Zdarzylo nam sie, ze ktos nas nakryl ale adrenalina byla moj musi sie nameczyc by miec spokoj
-
U nas by nie przeszło z rodzicami za ścianą, bo ja to cicho siedzieć nie umiem A znowu mąż lubi sobie miejsca urozmaicać... Więc ogólnie im dalej ze staraniami, tym bardziej sobie udziwniamy i nadal mamy radość z Na szczęście nie robimy tego mechanicznie, kochamy się kiedy mamy ochotę. I wychodzi nam to bardzo dobrze
Wczoraj stwierdziłam, że nigdy w życiu nie mogłabym mieszkać z teściami, bo za bardzo mi działają na nerwy. Jak wrócili to myślałam, że z siebie wyjdę. A nad ranem 6-7 oni już się tłuką po domu, głośno gadają, teściowa włazi do pokoju męża i marudzi. Normalnie bym zamordowała.
Miałam posiedzieć dłużej, a już mnie spanie łamie Jeszcze po kąpieli założyłam piżamkę, którą dostałam od siostry na święta - pajac w jednorożce I jest mi tak cieplusio, że zaraz padnę. Gorzej ze wstawaniem w nocy na siku... Powinien mieć klapkę na tyłku!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mieszkałam z teściami 1,5 roku A wcześniej przez 5 lat mój dojeżdżał do mnie, byliśmy związkiem na odległość Więc musieliśmy się cieszyć sobą, wolałam by mnie uciszał niż rezygnować z seksu
A to, że nie robicie tego mechanicznie jest najważniejsze. Ja się bardzo boje, że będą nas te starania męczyć i zaczniemy wyliczać, dobrze mierzyć... -
Hej dziewczyny my z mężem z sexsem przez święta to było na okrągło, taką mój mąż miał ochotę. A zawsze ja mam większą chcice
A co do przekąsek to proponuje sałatkę makaronową i jakieś koreczki, np. z serd żółtego. A to tego jakieś domowe nagetsy.
Dzisiaj planujemy odwiedzić babcię i mąż coś o romantycznej kolacji wspominał ❤<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
My w swieta mielismy celibat bo moj dawny pokoj u rodzicow stal sie pokojem psa :p
Teraz nadrabiamy.
Ja po silce, wracam i robie sobie spa. A co -
Ja to mam przez ścianę rodziców właśnie A u męża kuchnia i łazienka, więc tam lepiej Dzisiaj mam nadzieję, że znowu się uda. A jak nie to jutro na pewno
Dzisiaj miałam mega straszne sny. Że jestem u ginekologa, każe mi robić test ciążowy w gabinecie, więc ja w toalecie chcę sikać na patyczek, a tam dostaję mega krwotoku! Wtedy przybiega Mamaginekolog, bada mnie, okazuje się że może mnie przyjmować jako swoją pacjentkę, ale w Kaliszu(?!). Nie wiem skąd ten Kalisz, no ale ok I Mamaginekolog stwierdza, że nadzieje na dziecko są, ale przede mną długa droga. Jak się rano obudziłam to zaczął mnie pobolewać brzuch jak na @ trochę, ale tylko przez chwilę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sennik nic specjalnego o tym nie mówi. Rozmowa z ginem i badanie to jakieś problemy w sferze uczuciowej, ale też zdrowotne. Nic, czego bym nie wiedziała...
Za to symbol krwi jest ciekawszy "Krew - obok życiodajnej funkcji i przypisywanej magicznej mocy - miała swoje zastosowanie w rytuałach płodności. Krew menstruacyjna oznaczała duchową inicjację, zaś picie krwi wiązało się z odrodzeniem." i "Chociaż okres dla kobiety może zwiastować złe samopoczucie, to jednak jest on również wróżbą oczyszczenia, mądrości i płodności. "- oby ten rytuał płodności się zainicjował, w wolnym tłumaczeniu
Szczerze, to dawno tak porąbanego snu nie miałam^^
A jeszcze co do przekąsek na sylwestra, u mnie oczywiście jakieś sałatki, mama robi krokiety z barszczykiem i flaczki, a ja chcę zrobić zakąski z placków z tortilli z rukolą, serem, papryką, pomidorkami, szynką itd Takie różnorodne. Powstaną takie małe wrapy, tylko zanim się poprzecina placek, warto schłodzić w lodówce całość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Problemy w sferze uczuciowej?
Może zwiastuje płodność właśnie
Mi się ostatnio praca śniła, nic poza tym -
Alex ale miałaś sen. Może to dobry znak, że idziesz w dobrym kierunku. I pewnie ciekawi Cię jak wyniki Ci wyszły kiedy je odbierasz?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Jakoś w przyszłym tygodniu może. Po nowym roku sobie zadzwonię. Mam nadzieję, że po południu będę mogła pójść odebrać, to nie będę musiała z pracą kombinować. Od wtorku wracam do pracy i już będzie ze mną nowa dziewczyna. Strasznie się boję, co to będzie
Praca mi się akurat bardzo często śni. Też się budzisz zmęczona po takich snach?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
To dobrze Ja właśnie po snach o pracy czuję się zmęczona. A kiedyś jak pracowałam z dziećmi niepełnosprawnymi to już w ogóle, często mi się śniło, że je gubię, biegam po mieście itd. Coś mam nie tak z głową
Ja właśnie się zabrałam za pieczenie murzynka, bo mój tata chce, żebym mu upiekła - twierdzi że robię najlepszego. No więc mnie zaprzęgli do pieczenia. Teraz czekam aż mi wystygnie polewa i miksuję dalej. Mąż pojechał posprzątać w aucie, a później idzie do teściowej na chwilę, to mam chwilę dla siebieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam piec dziś sernik, zjedliśmy obiad i posprzątane.
Oglądamy tv, brakowało mi takiego lenistwa. -
Alex sen porąbany na całego!
Dziewczyny zazdroszczę wam tych przygotowań do sylwestra. Ja wczoraj kupiłam sobie sukienkę a moze byc tak ze nie pójdę na niego bo mnie rozkłada :'( leże kwicze... Jak na złość absolutnie cebuli ani czosnku nie będę w stanie przyjąć bo o ile sama byłam w stanie jakoś sie przemoc tak teraz nie ma szans najmniejszych, imbir sie skończył . I wez tu mądry bądź człowieku...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm