X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 1850 na rękę, od stycznia miała nam podwyższyć, ale na razie cisza... Jakby nie było tematu :/ A dodatków żadnych typu karpiowe, wakacyjne itd nigdy nie miałyśmy. Ona ogólnie łasa na kasę jest, także nam za bardzo nie chce dawać więcej. A tak naprawdę praca ciężka, fizycznie i psychicznie. Jak mam zarabiać więcej, mieć te wszystkie dodatki itd to oczywiście że jestem chętna :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to więcej ale masz rację, ciężka praca. Ja nikogo nie przewijam, nie noszę. Może czasem z kopa dostanę :P Stres jest ale nie jest źle...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex świetnie że jest taka perspektywa!☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry :D
    Oby sobota była dla Was leniwa albo taka jak lubicie.
    Mnie trzeba wspierać duchowo bo spędzę cały dzień na uczelni i czuję, że umrę tam :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny żadko bywam bo mam swoje powody,ale teraz proszę o radę tempka już prawie od początku 2 fazy utrzymuje się 36,8 do 37,2 również dziś to mnie zastanawiało wiadomo w jakim kierunku, i dziś 14dpo skusilam się na test i jest zarys drugiej kreski. Mam nadzieję że będzie dobrze i później pojawi się druga wyraźną tylko ta niepewność.
    Ja mi się uda to dziewczyny jest szansa dla nas wszystkich 2 lata starań i być może w końcu zaskoczyło bez większej pomocy lekarskiej

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Hej dziewczyny żadko bywam bo mam swoje powody,ale teraz proszę o radę tempka już prawie od początku 2 fazy utrzymuje się 36,8 do 37,2 również dziś to mnie zastanawiało wiadomo w jakim kierunku, i dziś 14dpo skusilam się na test i jest zarys drugiej kreski. Mam nadzieję że będzie dobrze i później pojawi się druga wyraźną tylko ta niepewność.
    Ja mi się uda to dziewczyny jest szansa dla nas wszystkich 2 lata starań i być może w końcu zaskoczyło bez większej pomocy lekarskiej

Jak jest krecha to gratuluje !! :D

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest co prawda nie tak wyraźną co pierwsza ale jest i to chyba mnie cieszy a jak coś dopiero w poniedziałek będę mogła iść na betę a w środę man lekarza to już czegoś może się dowiem, ale się złożyło miałam iść po skierowanie na badania a tu taka niespodzianka

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    No jest co prawda nie tak wyraźną co pierwsza ale jest i to chyba mnie cieszy a jak coś dopiero w poniedziałek będę mogła iść na betę a w środę man lekarza to już czegoś może się dowiem, ale się złożyło miałam iść po skierowanie na badania a tu taka niespodzianka

Dziewczyny cień cienia widzą, a Ty martwisz się mało wyraźną :P Gratuluje :)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:

Super! :D wiesz testy mają różna czułość (niby 25 a jednak inaczej każdy będzie wyglądał) wiec się nie martw ze słaba -jak jest to najważniejsze! :D masz jal zdjęcie podrzucić? ;) Szkoda ze dzisiaj nie masz jak iść na betę (a może masz jak? ;) ) to byś jeszcze dzisiaj cos wiedziała :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziś nie mam opcji, te moje nie dowierzanie to pewnie dla tego że tak długo nic a tu nagle, zdjęcie nie bardzo wiem jak wrzucić

21 wrzesień 2019
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, gratulacje! :) Jak jest krecha to już na pewno się udało, nie masz co wątpić! :)

Dziewczyny, wam też zniknęły ze stopek miniaturki wykresów? U mnie są zamiast nich cyferki. Albo mi jakaś wtyczka padła.

Ja właśnie wróciłam z miasta, byłam na badaniach tarczycowych. Wyniki w poniedziałek pewnie. Ciekawi mnie, czy w tym szpitalu TSH 4 było prawidłowe, skoro tydzień wcześniej miałam 2,35... Na szczęście trzymiesięczne skierowanie przeszło i nie musiałam płacić :) Dostałam od endo, ale nie wiedziałam, czy z października będzie jeszcze aktualne.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa aby do poniedziałku :)

Ja już od rana w dobrym humoru niedawno wróciłam z zakupów z siska:) myślę czy mężowi powiedzieć czy poczekać do poniedziałku

21 wrzesień 2019
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz ;)

dZhdp1.png

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wróci z pracy to będzie miał miłą niespodziankę

Seli lubi tę wiadomość

21 wrzesień 2019
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, powiedz :) Niech przeżywa to razem z Tobą :) Po weekendzie zrób betę, a jutro dla spokoju ducha możesz sobie siknąć na patyczek jeszcze raz :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba faktycznie macie rację bo mnie rozpiera z tych emocji chciała bym to wykrzyczec he

21 wrzesień 2019
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratulacja :-) napawasz mnie nadzieją, że każdej z nas może się w końcu udać :-)
    Bardzo się cieszę, że kolejnej z nas się udało.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra sobota :) ja bym nie wytrzymala :p

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratuluję.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziekuje żeby nie zapeszyc

21 wrzesień 2019
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ