Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 1850 na rękę, od stycznia miała nam podwyższyć, ale na razie cisza... Jakby nie było tematu A dodatków żadnych typu karpiowe, wakacyjne itd nigdy nie miałyśmy. Ona ogólnie łasa na kasę jest, także nam za bardzo nie chce dawać więcej. A tak naprawdę praca ciężka, fizycznie i psychicznie. Jak mam zarabiać więcej, mieć te wszystkie dodatki itd to oczywiście że jestem chętnaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No to więcej ale masz rację, ciężka praca. Ja nikogo nie przewijam, nie noszę. Może czasem z kopa dostanę Stres jest ale nie jest źle...
-
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry
Oby sobota była dla Was leniwa albo taka jak lubicie.
Mnie trzeba wspierać duchowo bo spędzę cały dzień na uczelni i czuję, że umrę tam -
Hej dziewczyny żadko bywam bo mam swoje powody,ale teraz proszę o radę tempka już prawie od początku 2 fazy utrzymuje się 36,8 do 37,2 również dziś to mnie zastanawiało wiadomo w jakim kierunku, i dziś 14dpo skusilam się na test i jest zarys drugiej kreski. Mam nadzieję że będzie dobrze i później pojawi się druga wyraźną tylko ta niepewność.
Ja mi się uda to dziewczyny jest szansa dla nas wszystkich 2 lata starań i być może w końcu zaskoczyło bez większej pomocy lekarskiej22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej dziewczyny żadko bywam bo mam swoje powody,ale teraz proszę o radę tempka już prawie od początku 2 fazy utrzymuje się 36,8 do 37,2 również dziś to mnie zastanawiało wiadomo w jakim kierunku, i dziś 14dpo skusilam się na test i jest zarys drugiej kreski. Mam nadzieję że będzie dobrze i później pojawi się druga wyraźną tylko ta niepewność.
Ja mi się uda to dziewczyny jest szansa dla nas wszystkich 2 lata starań i być może w końcu zaskoczyło bez większej pomocy lekarskiej
Jak jest krecha to gratuluje !! -
No jest co prawda nie tak wyraźną co pierwsza ale jest i to chyba mnie cieszy a jak coś dopiero w poniedziałek będę mogła iść na betę a w środę man lekarza to już czegoś może się dowiem, ale się złożyło miałam iść po skierowanie na badania a tu taka niespodzianka22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:No jest co prawda nie tak wyraźną co pierwsza ale jest i to chyba mnie cieszy a jak coś dopiero w poniedziałek będę mogła iść na betę a w środę man lekarza to już czegoś może się dowiem, ale się złożyło miałam iść po skierowanie na badania a tu taka niespodzianka
Dziewczyny cień cienia widzą, a Ty martwisz się mało wyraźną Gratuluje -
Kaassiia wrote:Hej dziewczyny żadko bywam bo mam swoje powody,ale teraz proszę o radę tempka już prawie od początku 2 fazy utrzymuje się 36,8 do 37,2 również dziś to mnie zastanawiało wiadomo w jakim kierunku, i dziś 14dpo skusilam się na test i jest zarys drugiej kreski. Mam nadzieję że będzie dobrze i później pojawi się druga wyraźną tylko ta niepewność.
Ja mi się uda to dziewczyny jest szansa dla nas wszystkich 2 lata starań i być może w końcu zaskoczyło bez większej pomocy lekarskiej
Super! wiesz testy mają różna czułość (niby 25 a jednak inaczej każdy będzie wyglądał) wiec się nie martw ze słaba -jak jest to najważniejsze! masz jal zdjęcie podrzucić? Szkoda ze dzisiaj nie masz jak iść na betę (a może masz jak? ) to byś jeszcze dzisiaj cos wiedziałahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Niestety dziś nie mam opcji, te moje nie dowierzanie to pewnie dla tego że tak długo nic a tu nagle, zdjęcie nie bardzo wiem jak wrzucić22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasia, gratulacje! Jak jest krecha to już na pewno się udało, nie masz co wątpić!
Dziewczyny, wam też zniknęły ze stopek miniaturki wykresów? U mnie są zamiast nich cyferki. Albo mi jakaś wtyczka padła.
Ja właśnie wróciłam z miasta, byłam na badaniach tarczycowych. Wyniki w poniedziałek pewnie. Ciekawi mnie, czy w tym szpitalu TSH 4 było prawidłowe, skoro tydzień wcześniej miałam 2,35... Na szczęście trzymiesięczne skierowanie przeszło i nie musiałam płacić Dostałam od endo, ale nie wiedziałam, czy z października będzie jeszcze aktualne.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa aby do poniedziałku
Ja już od rana w dobrym humoru niedawno wróciłam z zakupów z siska:) myślę czy mężowi powiedzieć czy poczekać do poniedziałku22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasia gratulacja napawasz mnie nadzieją, że każdej z nas może się w końcu udać
Bardzo się cieszę, że kolejnej z nas się udało.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓