Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Seli<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
terka wrote:Seli słyszałam taka teorie ze jak nic nie boli w pewnym momencie to człowiek martwy ale to nie w naszym wieku
Ja czuje się już jak stara baba po operacji to nawet miałam problemy z kręgosłupem i chodzeniem normalnie masakra! i ciągle u lekarza w kolejce hahahahaha
-
Hej dziewczyny Seli, jak nie boli to już chyba jednak martwa jesteś W naszym wieku to musi boleć! Mnie na przykład od kilku dni nawala kolano. Miałam spuchnięte, bolało jak cholera. I aż do kręgosłupa pulsuje ten ból czasami. Przeciążone po pracy, chociaż już trochę schodzi wszystko.
Ja dzisiaj musiałam zostać dłużej, żeby dzieci moje rodzicom oddać. Ogólnie opiekunki na l4 w dużej mierze, bo jelitówka je zaatakowała i mamy braki kadrowe. Dobrze, że jutro piątek Moja nowa współpracownica ogarnia życie, ale tfu tfu tfu, bo jeszcze zapeszę
Dzisiaj już mi się chyba na dobre rozwija @, ale obawiam się że do środy mi się nie skończy, do wizyty u lekarzaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny Seli, jak nie boli to już chyba jednak martwa jesteś W naszym wieku to musi boleć! Mnie na przykład od kilku dni nawala kolano. Miałam spuchnięte, bolało jak cholera. I aż do kręgosłupa pulsuje ten ból czasami. Przeciążone po pracy, chociaż już trochę schodzi wszystko.
Ja dzisiaj musiałam zostać dłużej, żeby dzieci moje rodzicom oddać. Ogólnie opiekunki na l4 w dużej mierze, bo jelitówka je zaatakowała i mamy braki kadrowe. Dobrze, że jutro piątek Moja nowa współpracownica ogarnia życie, ale tfu tfu tfu, bo jeszcze zapeszę
Dzisiaj już mi się chyba na dobre rozwija @, ale obawiam się że do środy mi się nie skończy, do wizyty u lekarza
Hehehehe a ja nie iwem, naprawdę głupieje, jak myślę, że coś się normuje albo już rozumiem to okazuje się, że nic nie wiem -
Nic nie wiem co u Was słychać...
Doczytałam tylko że terka miała plamienia ale na szczeście z dzieckiem wszystko w porządku
Moja córka ma dzisiaj urodziny Jej jak to leci, nie do wiary i w związku z tym w sobote lub w niedziele robię jej małą imprezkę a przygotowania zaczęłam już dzisiaj, miała taki bałagan w zabawkach, że teraz pokój nie do poznania.
Dzisiaj mam 28dc i pewnie okres dostanę jeszcze dzisiaj albo jutro i będe umierac a tu tyle sprzątania
-
Klitra a może akurat nie?
Ja dziś dwie tabletki ledwo uspokoilam brzuch. Mam nadzieję że przyszky cykl zakoncze już upragnionymi kreseczkami25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mari92 w przyszly piatek na 9 mam być w klinice, zabieg bedzie mi robic dr do której chodze na konsultację wiec sie ciesze bo mam kilka pytań a ona juz trochę zna nasz przypadek. Chociaz zaluje ze nie bylo wczesniejszych terminow bo w piatek bede w 9 dc a owu mam 9-10 dc wiec jesli cos bedzie na rzeczy to moze mi nie zrobic droznosci albo zabroni sie juz starac w tym cyklu25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Klitra a może akurat nie?
Ja dziś dwie tabletki ledwo uspokoilam brzuch. Mam nadzieję że przyszky cykl zakoncze już upragnionymi kreseczkami
Od południa mam takie dziwne uczucie w brzuchu, to nie ból ale takie ciągnięcie, cięzko mi określić ale zawsze tak mam kilka/kilkanaście godzin przed okresem Kij z tym okresem bo juz jakoś sie pogodziłam z tym, że nie udało się ale że będzie mi franca przeszkadzac przed imprezką urodzinową dziecka.
A jeszcze tydzień temu cudowałam i chciałam testowac haha taka byłam nakręcona
Sylwia no to oby poszło wszystko w porządku i żebyś mogła się starać, niby to tylko jeden cykl a dla nas cała wieczność tak naprawde -
Gdybym ostatni cykl odposcila starania to sonohsg mialabym juz za soba i w tym cyklu bylo by juz IUI, ale człowiek to ma nieustanna nadzieje ... chociaz z jednej strony lepiej ze tak wyszlo bo moze przez ten czas jeszcze bardziej obniże TSH.
Najważniejsze że nie rozpaczam, nie zalewam się łzami, nie odstawiam fochow za nic i nie zamykam sie w sobie jak po dostaniu okresu do tej pory. Mam plan dzialania ktory moze pomoc, wiec ide dalej na przod z podniesiona glowa. Nie będziemy miec didziusia na 3 rocznice slubu. Ale teraz to juz chce w ogóle kiedys miec, nie zwazajac kiedy ...
Za kilka dni jak @ minie znowu nabiore checi za przytulaski, wiec chociaż mąż sie ucieszyklitra lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwiaa992 wrote:Gdybym ostatni cykl odposcila starania to sonohsg mialabym juz za soba i w tym cyklu bylo by juz IUI, ale człowiek to ma nieustanna nadzieje ... chociaz z jednej strony lepiej ze tak wyszlo bo moze przez ten czas jeszcze bardziej obniże TSH.
Najważniejsze że nie rozpaczam, nie zalewam się łzami, nie odstawiam fochow za nic i nie zamykam sie w sobie jak po dostaniu okresu do tej pory. Mam plan dzialania ktory moze pomoc, wiec ide dalej na przod z podniesiona glowa. Nie będziemy miec didziusia na 3 rocznice slubu. Ale teraz to juz chce w ogóle kiedys miec, nie zwazajac kiedy ...
Za kilka dni jak @ minie znowu nabiore checi za przytulaski, wiec chociaż mąż sie ucieszy
Pięknie to napisałaś "Ale teraz to juz chce w ogóle kiedys miec, nie zwazajac kiedy ... "
W sumie jesteśmy jeszcze młode, więc nie ważne kiedy byleby się udało
Wiadomo, że każda by chciała już no ale cóż, nie można mieć wszystkiego na już.
Ja mam problem z libido w tym cyklu, już w dni płodne miałam mniejszą ochotę niż zwykle a teraz w ogóle i sucho jak pieprz...
Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
-
Klitra masz racje, jedyny plus to nasz wiek. Jeszcze mamy sporo czasu zebys cos zdzialac. Wspolczuje tym, którzy późno spotykają swoją polowke a później jeszcze maja problemy a wiek tez robi swoje.
Z czasem zmienia sie punkt widzenia i priorytety... chyba to pomału juz ta doroslosc25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Sylwia to powodzenia i koniecznie daj znać jak badanie
Klitra najlepszego dla córeczkiSylwiaa992, klitra lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Sylwia otóż to, choć czasem mam wrażenie, że ciąża jest czymś dla mnie nie osiągalnym ale nie ma się co załamywać, w kupie siła. Fajnie poczytać, że jest tyle kobiet, które zmagają się z tym samym problemem co ja i baa są w tym samym wieku i zachodzą w ciążę i to napawa mnie optymizmem
-
Klitra spóźnione kilka godzin ale wszystkiego najlepszego dla córeczki
A do Ciebie jak ta @ ma przyjść to niech chociaż nie przeszkadza w imprezce
Sylwia powodzenia na badaniach, może akurat emocje chwile przesuną Ci owu o kilka dni i będzie idealnie? Jak widać z różnych opowieści z organizmem wszystko jest możliwe bo to nie zegarek szwajcarski
klitra lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Klitra spóźnione kilka godzin ale wszystkiego najlepszego dla córeczki
A do Ciebie jak ta @ ma przyjść to niech chociaż nie przeszkadza w imprezce
Sylwia powodzenia na badaniach, może akurat emocje chwile przesuną Ci owu o kilka dni i będzie idealnie? Jak widać z różnych opowieści z organizmem wszystko jest możliwe bo to nie zegarek szwajcarski
Oj tak Ktoś wrzucił na innym wątku post o owulacji i pisała tam jedna kobietka w komentarzu, że ma pco i dwie owulacje w cyklu! bo jest pod monitoringiem, pierwszą owu ma ok 9 dnia a kolejną 17 i widać ciałko żółte i pisała, że są normalne te owulacje. Więc jestem w szoku -
U mnie raczej jedna bo mam krótkie cykle teraz 25-26 dni no ale jestem dobrej myśli chociaz wczoraj troche podlapalam dola. Musze wymyslec cos na weekend żeby sie rozerwac. Pojechalabym ba termy ale z ta @ to trochę lipa.
Dobrego dnia dla Was!25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Tak pisałam ogólnie że jest to możliwe jak widać
-
Hej kobietki mam problem aby wpisać tempka na wykres, pokazuje się komunikat że edycja danych jest dostępna dla użytkowników premium. Czy się coś zmieniło o czym nie wiem?22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019